Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
xKeroseN

[Articol] Nvidia la Gamescom 2021

Recommended Posts

Nvidia a fost prezenta la Gamescom 2021 si a venit cu cateva informatii utile pentru cativa utilizatori de placi video RTX. Mai bine zis pentru norocosii care le-au prins sau bogatii care si le permit. Radem, glumim, dar acordati 2 minute acestui articol pentru a vedea ce a prezentat Nvidia.

Stim ca Marvel’s Guardians of the Galaxy va suporta Ray Tracing si DLSS si se va lansa pe 26 octombrie. Dying Light 2 Stay Human primeste si el DLSS si Ray Tracing, reflexii ray-traced, iluminare globala si umbre. Vine in decembrie

Battlefield 42 este anuntat la pachet cu Ray Tracing si DLSS, iar jocul va fi un exemplu de asa DA cand vine vorba de tehnologiile Nvidia gratie unui parteneriat bine pus la punct. 

Escape from Tarkov si Rust primesc optimizare Reflex. Escape from Tarkov are o scadere a latentei de la 38% la 58% in timp ce Rust a trecut de la 38% la 51%.

Myst se lanseaza pe 26 august cu DLSS si reflexii ray traced, iar Nvidia promite o performanta dubla in Myst cu DLSS activat in rezolutie 4K. 

 

Alte informatii:

SYNCED: Off Planet se va lansa cu NVIDIA DLSS și reflexii și umbre ray traced. NVIDIA DLSS va crește performanța fără a sacrifica din calitatea imaginii. Cu ray tracing și NVIDIA DLSS în mix, gamerii GeForce RTX vor avea o experiență incomparabilă.

Bright Memory: Infinite se va lansa târziu în 2021 cu NVIDIA DLSS și reflexii și umbre ray traced + iluminare globală RTX

Loopmancer se va lansa cu NVIDIA DLSS, umbre și reflexii ray traced, dar și iluminare globală RTX.

Chivalry 2 primește o creștere a performanței cu DLSS.

Faraday Protocol s-a lansat cu DLSS, oferind o creștere a performanței cu până la 75% în 4K.

Recent, NVIDIA a lansat suport pentru NVIDIA DLSS în Proton, oferind gamerilor Linux posibilitatea de a juca jocuri Vulkan API cu NVIDIA DLSS, printre care DOOM Eternal, No Man’s Sky și Wolfenstein: Youngblood. Luna viitoare, suportul se extinde către multe alte jocuri DirectX 11 și DirectX 12, printre care Control, Cyberpunk 2077, Death Strading, F1 2020, Mechwarrior 5: Mercenaries și Necromunda: Hired Gun.

image.thumb.png.12c478604f58aa65c08c5f7cb2828f18.png

  • Like 3
  • WOW 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.