Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Noapte1

Reclamatie youtube.com/alycn

Recommended Posts

Posted (edited)

[*] Nickname-ul tau: Noapte

[*] Nickname-ul persoanei reclamate: youtube.com/alycn

[*] Motivul reclamatiei: Abuz+buly+troll

[*] Data si ora intamplarii: 08.08.2021

[*] Mapa pe care s-a intamplat:  jb_greytown_ggez

[*] Dovezi: 

 

[*] Martori:  andre fullpower edy 69

[*] Alte obiectii: Se poate auzii in filmare cum Andrei ii spune  lui element sa inceteze ! In fiecare dimineata face abuz de grad ( foloseste comenzi pe playeri ! ). Luni si Marti a intrat pe sv cu numele lui Gino si avea tagul de owner ( nu stiu  cum a facut sa aibe acel tag ). Se dadea drept el si ne ameninta cu ban ( poate comfirma si Andrei chestia asta ! ). A facut chestia asta si pe go .

20210806081448_1.jpg

Edited by Noapte1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut Noapte,

Prima data vreau sa precizez ca am gresit cea ce am facut cu dariusica, nu trebuia sa ii dau de multe ori respawn si sa il omor, a fost vina mea.
Doar ca toata lumea s-a distrat atunci si noi l-am iertat pe dariusica ca ne injura de toti mortii, si dariusica pe noi pentru ,,abuzul" facut.

La a 2-a poza eram decat 6 pe server, toti ne am distrat am ras am glumit etc, era dimineata parca si nimeni nu avea chef de comenzi etc. (si daca am facut abuz a fost pentru caterinca si nimeni nu s-a suparat.)

Si mai vreau sa spun ca nu mai face post-hunt, deoarece TU ne-ai spus pe discord ca te simiti defavorizat in momentele care tu te injuri cu un player, iar alt admin iti da tie mai mult gag si lui mai putin, sau tie iti da gag si lui nu.
Nu te mai razbuna pe altii pentru ca nu esti in stare sa scrii pe chat sau sa chemi un admin capabil care sa ii dea gag respectivului cu care te-ai injurat si daca ai primit mai mult gag inseamna ca ori tu ai instigat la cearta ori ai facut ceva gresit. (ai forum in acest caz.)

Iar eu intru de obicei cand sunt mai putini playeri, sa ne distram sa fac ,,event uri" cu credite, droguri, materiale etc. 
Pana acum nimeni nu s-a plans de cea ce am facut decat tu esti singurul care ai ceva impotriva.

Imi asum orice warn care il primesc sau chiar remove, bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

uite te la ultimul post facut  ! erau  admini pe sv ! asa se intampla mai mereu ! zilele trecute mi am luat gag de la nop deoarece i am spus lui Adrian "du te drq" . Dupa el m a injurat si am scris ca ma simt ofensat de 3 ori si nu i a dat nimeni  gag! ( am si poze facute ...  dar nu vreau sa i fac post lui nop, pentru ca este posibil sa primeasca remove).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aly primeste downgrade pentru a nu mai avea acces la revive si noclip. T/C

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.