TacPac 30 Posted February 22 [*] Nickname: Avxm [*] Ore jucate (ScreenShot) : https://imgur.com/a/OhL7rB7 [*] Steam ID: STEAM_1:1:465691553 [*] Grad actual: Admin [*] Grad dorit: Moderator [*] Alte obiectii: Bafta tuturor care ati facut cereri upgrade si va urez o viata sexoasa ! [*] Ai citit regulamentul ? :Il stiu din auzite 3 Share this post Link to post Share on other sites
LsDAviatoru 6 Posted February 23 [*] Nick admin : LsD JB.GGEZ.RO [*] Nick forum : LsDAviatoru [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Esti inactiv,nu te vad sa dai slap,spec,gag,etc.In rest esti matur,nu te certi cu lumea,esti la locul tau.+Unde te grabesti asa frate?De la helper la admin si acum vrei si mod??? Share this post Link to post Share on other sites
Chelutu_Dragutu 6 Posted February 23 [*] Nick admin :Chelutu [*] Nick forum : Chelutu_Dragutu [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu te vad des pe server iar cand esti,esti foarte nervos si nu prea te vad sa dai gag/suspend/slay/etc Share this post Link to post Share on other sites
Mirel1337 63 Posted February 24 [*] Nick admin : KingMirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ca și majoritatea gradelor ce au făcut această cerere de upgrade, ești de o perioadă bună în staff, ești activ, și îți faci treaba foarte bine. Un grad mai mare nu te-ar încurca cu nimic, ba dimpotrivă, te-ar avantaja, și ai fi mai accesibil din punct de vedere acces la comenzi. Răspunsul meu este pozitiv. Share this post Link to post Share on other sites
edi_69 2 Posted February 25 [*] Nick admin :Edy_69 [*] Nick forum : edi_69 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Este activ si se implica Share this post Link to post Share on other sites
KyDu 8 Posted February 26 [*] Nick admin : KyDu [*] Nick forum : KyDu [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Actioneaza bine, da gaguri la timp, e calm, se descurca bine si ajuta playerii noi! Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Ciorbitzq_ 93 Posted February 26 [*] Nick admin : Dav!d [*] Nick forum : Ciorbitzq [*] Pro/Contra: Contra. [*] Motiv: In ultimul timp nu te-am mai vazut pe server facand activitate de admin (gag/slay/spec etc.). In trecut ai fost activ dar acum nu mai esti cum erai in trecut. Mareste-ti activitatea. Share this post Link to post Share on other sites
AndreiFullPower168 7 Posted February 27 [*] Nick admin : Andrei FullPower jb.ggez.ro [*] Nick forum : AndreiFullPower168 [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv:1.In ultima vreme activitatea ta pe server s-a cam redus 2.nu te vad inca suficient de capabil pt gradul de moderator( opinia mea) Share this post Link to post Share on other sites
Void 12 Posted February 27 [*] Nick admin :VOID [*] Nick forum :Void [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv:In ultima perioada nu prea te-am mai vazut pe server 😕 cand o sa devii inapoi activ o sa-mi schimb verdictul/raspunsul Share this post Link to post Share on other sites
Gro 8 Posted February 28 [*] Nick admin :Gro [*] Nick forum : Gro [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Esti unul dintre adminii care se implica destul de mult , iti faci treaba , acorzi destula atentie playerilor si esti activ Share this post Link to post Share on other sites