Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
TacPac

Serial Peaky Blinders

Recommended Posts

Nume film/serial: Peaky Blinders
Gen :Actiune , drama
Scurta descriere :Ca o mică introducere ”peaky” se numește acea șapcă cu cozoroc scurt pe care o poartă irlandezii sau englezii. ”Blinders” vine de la faptul că în acel cozoroc mic se puneau lame de ras, iar șapca propriu-zisă era folosită pe post de armă în bătăile dintre găștile din Birmingham în special, acolo unde are loc o mare parte din acțiunea serialului.

Serialul este cu ”suișuri și coborâșuri”. Dezvăluie puțin la început, suficient cât să te țină interesat câteva episoade, apoi acțiunea devine din ce în ce mai prezentă pe parcursul sezonului. Pe scurt, membrii găștilor din Birmingham se bat între ei ”ca chiorii” la propriu, pe afacerile necurate pe care le desfășoară și pe teritoriu.

Personajele sunt foarte bine definite și cel mai important, umane. Poți simți de fiecare dată când Tommy Shelby, capul familiei își calcă pe inimă și chiar și pe orgoliu, pentru a ajunge mai sus în societate cu orice preț. Se folosește de orice are la îndemână, inclusiv de femeile care îl iubesc și pe care le iubește, și ajunge chiar să îl șantajeze pe regele Angliei pentru a-și salva familia, dar pe de altă parte pentru a obține foloase materiale și teamă din partea adversarilor.

Practic este vorba despre familie, dar și membrii acesteia pot fi înlăturați dacă dăunează business-ului și nu mai sunt stăpâni pe ei. Fiecare personaj, membru al familiei are viciile sale, nici unul nu e perfect sănătos la cap, și toate acestea influențează cursul acțiunii în cele cinci sezoane de până acum.


Parere personala :Serialul merita vazut nu doar din motivele de mai sus ci si din cauza ca in sezonul sase vor aparea anumite actiuni intre Tommy Shelby si Hitler.
Nota acordata : 10
Trailer: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

serial care incepe destul de incet, dar merita.

buna recomandare

Edited by MeTax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumim pentru recomandare. Sunt deja la mijlocul sezonului 1.

T/C

  • WOW 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.