AditzuXAN4 11 Posted April 20, 2020 [*] Nick: Aditzu [*] Nick reclamat: Coco [*] Data: 4/20/2020 [*] Motiv: Vote aiurea cu reason aiurea [*] Dovezi: [*] Martori:- [*] Alte obiectii:Propun 1/3 pentru vote aiurea Share this post Link to post Share on other sites
Coco 58 Posted April 20, 2020 Imi recunosc vote-ul =( dar a fost dat pentru ca : vorbesti aiurea ca si ct, iei simon runda de runda si dupa il lasi, jumatate din dayurile mapei sunt puse de tine, intrii si vorbesti intr-una fiind ct/t, voiam sa vad si eu daca sunt printre singurii care te detesta si crede ca meriti gag permanent sau nu. Multumesc de atentie ❤️ Share this post Link to post Share on other sites
AditzuXAN4 11 Posted April 20, 2020 Just now, Coco said: Imi recunosc vote-ul =( dar a fost dat pentru ca : vorbesti aiurea ca si ct, iei simon runda de runda si dupa il lasi, jumatate din dayurile mapei sunt puse de tine, intrii si vorbesti intr-una fiind ct/t, voiam sa vad si eu daca sunt printre singurii care te detesta si crede ca meriti gag permanent sau nu. Multumesc de atentie ❤️ Si chiar era necesar sa dai callvote cu motivul de mai sus? Share this post Link to post Share on other sites
Mike 23 Posted April 20, 2020 Avand in vedere ca tu ai creat probleme coco a fost baiat si a dat callvote sa vada ce parere au cei de pe sv. ( Nu iau apararea nimanui asa nu am sa dau pro/contra si las sa raspunda cineva cine era pe sv) Share this post Link to post Share on other sites
Kentulet 200 Posted April 21, 2020 (edited) Adminul primeste un avertisment verbal. T/C Edited April 21, 2020 by Kentulet Share this post Link to post Share on other sites