Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Mirel1337

[Reclamație admin] Mike

Recommended Posts

[*] Nick: Mirel1337

[*] Nick reclamat: Mike

[*] Data:  02.11.2019

[*] Motiv: Abuz (comenzi+microfon), batjocorirea playerilor, nu stie regulamentul, limbaj

[*] Dovezi: https://youtu.be/9SNmU6J6Ojg

[*] Martori: Cei prezenti pe server

[*] Alte obiectii: Nimic, că dacă zic iar te-am scuipat, se bazează mike că închide benecapa reclamația. Trist mike.

Edited by Mirel1337

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Dupa 15 minute pierdute din viata , reclamatia asta as considera-o mai mult post-hunt sau doar o reclamatie facuta din ciuda, incercand cu orice pret sa-l faci pe Mike sa ia remove.

Nu am vazut nici o batjocorire a playerilor , nici un limbaj neadecvat , iar cat acea faza cu regulamentul, intradevar nu scrie in regulament ca simon trebuie sa ii ierte pe cei care nu au fost la comenzi cand moare simonul. Dar , o regula nescrisa este sa fie iertati toti cei care nu sunt rosii si respecta actualele comenzi , pentru a se evita freekill-ul in cazul in care nu se poate determina exact cine fusese inainte la comenzi si cine nu. Deci Mike nu a gresit nici acolo asa rau. Oricum , la sedinta o sa adaug probabil si aceasta regula , ca voi aveti nevoie de fiecare cacat scris in regulament.

In toate acele 15 minute din video , singurul lucru care ar merita sanctionat ar fi limbajul ala din discuta pe steam pe care ai avut-o cu Denis. Nu am sa comentez despre acel lucru petrecut in jurul minutului 3:30 , fiindca e pur si simplu dezgustator.

Asta e doar parerea mea , dar @benecapao sa inchida reclamatia si o sa dea verdictul final , intrucat este o reclamatie adresata unui Co-Owner.

Pana atunci, T/C , avand doar @Mike si benecapa sau un alt co owner drept sa mai raspunda in continuare.

Edited by novalicioUS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nova, in videoclip nu se vede nimic ca si cum as fi abuza de grad/microfon(de microfon in mici exceptii dar comenzile se intelegeau), el a primit la un moment dat gag de la Imcristi ca a injurat pe chat iar eu nu i-am dat gag(aveam toate drepturile deoarece isi bate joc de mama si in mod repetativ, ca daca era asa din an in paste cate o glume nu ma deranja) inteleg ca te deranjeaza ca face lumea glume de tine ca ai ford, dar poti sa ignori si eu ignor chestii si le i-au in glume. 

Multumesc, iar Mirel eu nu am nici macar o problema cu tine si va urez o zi faina!

ps: @novalicioUSeu stiu ca voi nu aveati voie sa raspundeti la reclamtiile adresate voua (adica cei ce aveti imunitate pe sv/diferite atributii), iar noua adica eu Lone hart si cine mai este co-owner aveti voie sa raspundeti. Eu asa stiam, am sa il itreb pe Benecapa si am sa va transmit!

Edited by Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Aici este vorba doar de oftica, ai primit gag și ai dat drumul la video, dacă ai fost cu adevărat inteligent. Intrai pe server frumos, dădeai drumu la video și în momentul în care găseai ceva în neregula postai doar acea neconformitate. 

O sa vina bene și o sa zică ca este o mizerie de reclamație și ca nu are timp sa își piardă 15 minute pentru oftica unui player care a primit gag. 

Asa ca acest topic va fi închis. 

T. C

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.