Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zslow

Super Moderator
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Everything posted by zslow

 1. [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ, este vechi pe server, isi face treaba atunci cand trebuie.
 2. Titlul: Outer Banks Link: https://www.imdb.com/title/tt10293938/ Nota personală: 10/10
 3. Bine ai venit ! 🤗 T/C.
 4. zslow

  cerere admin K3n

  [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ai devenit destul de activ in ultimul timp, esti player vechi pe comunitate, meriti o sansa.
 5. [*] Numele jocului: Classroom Aquatic [*] Cat timp este jocul gratis: Jocul este demo momentan iar dupa lansare va fi 15 euro, asa ca jucati-va ca sa va faceti o idee. [*] Link: https://store.steampowered.com/app/293800/Classroom_Aquatic/ [*] Alte informatii: -
 6. [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ, nu prea vorbește, sunt sigur că se va descurca.
 7. Ai primit Server Manager. T/C.
 8. zslow

  Prezentare Dark

  Bine ai venit ! T/C.
 9. [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti baiat bun, te-ai descurcat inainte si te vei descurca si acum.
 10. Titlul: ROMINA, VTM Link: https://www.cinemacity.ro/films/romina-vtm/5505o2r#/buy-tickets-by-film?for-movie=5505o2r&view-mode=list Nota personală: 7/10
 11. [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te-am vazut jucandu-te pe server. Fa-te mai remarcat, joaca la ct mai mult si ajuta jucatorii noi. Cand vei fi mai activ imi voi schimba votul.
 12. [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Din pacate nu ai citit regulamentul serverului.
 13. [*] Numele jocului: DEATH STRANDING [*] Cat timp este jocul gratis: Jocul este gratis pana pe data de 26 decembrie - ora 18:00. [*] Link: https://store.epicgames.com/en-US/p/death-stranding [*] Alte informatii: -
 14. [*] Nick: zslow [*] Steam ID: STEAM_1:0:517148442 [*] Propunere: sa poti da drop la utilitati (molotov/flash/grenada/decoy/smoke) [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: de exemplu ca prizonier poti sa-i ceri coechipierului tau o grenada/smoke/flash pentru a omora simon-ul, la fel si in cazul gardienilor. [*] Alte obiectii: -
 15. Uitati si demo-ul ca sa intelegeti mai bine faza
 16. [*] Nick admin : zslow [*] Nick forum : zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Chiar daca te-ai reapucat recent, esti matur, te intelegi bine cu ceilalti si ii ajuti atunci cand au nevoie.
 17. [*] Nick: zslow [*] Steam ID: STEAM_1:0:517148442 [*] Propunere: Sa se reduca numarul de ore la raport de la 25 -> 20 de ore. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Numarul playerilor pe server a scazut considerabil iar adminii nu prea mai au ce activitate sa faca, doar sa-si tina pc-ul afk pe jb. Recomandat ar fi ca numarul de ore sa se reduca la 20 pana cand server-ul isi revine pe picioare / pana vine Gino sa faca iar hype😆. [*] Alte obiectii: -
 18. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Ian - Slayer 2 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 10/10
 19. zslow

  Cerere up rz

  [*] Nick admin: zslow [*] Nick forum: zslow [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: In ultimul timp te-am vazut cum te implici in acordarea sanctiunilor si rezolvarea problemelor, ai un comportament bun si te intelegi bine cu restul.
 20. zslow

  RECLAMATIE ZSLOW

  Ti-ai cautat anturaj cu cine nu trebuia. In loc sa ti vezi de treaba ta, ai inceput sa ma injuri pe mine si pe alti admini random.
 21. ------------------------------------------------------ Ce este Active Developer Badge? ------------------------------------------------------ Cu timpul, utilizatorii Discord au fost foarte preocupați în crearea de noi boți care în prezent sunt foarte folositori. Astfel, Discord a creat Active Developer Badge pentru a-i răsplăti pe cei care își alocă din timpul personal, muncind pentru imbunătățirea comunității. ------------------------------------------------------ Cum pot deveni eligibil? ------------------------------------------------------ Insigna de dezvoltator activ este disponibilă oricărui utilizator care deține cel puțin o aplicație activă, verificată sau neverificată, deopotrivă. Pentru ca aplicația să fie considerată activă, va trebui să fi executat o comandă a aplicației în ultimele 30 de zile. Dacă nu aveți încă o aplicație activă, puteți crea una, aici! ------------------------------------------------------ De unde pot lua badge-ul? ------------------------------------------------------ Dacă aveți o aplicație activă, intrați pe https://discord.com/developers/active-developer pentru a vă lua insigna! Acolo, ar trebui să gasiți o solicitare să vă înscrieți în Programul pentru dezvoltatori activi și să vă revendicați insigna. Dacă nu ați înteles, urmați următorii pași sau intrați aici. Pasul 1: Creați un server nou de Discord și activați modul Comunitate. Pasul 2: Accesați https://discord.com/developers/applications. Faceți clic pe butonul „New Application”. Denumiți aplicația și selectați „Create”. Accesați fila „Bot” și selectați „Add Bot”. Pasul 3: Derulați în jos, activați toate cele 3 căsuțe de la Privileged Gateway Intents și selectați „Save Changes”. Derulați în sus și selectați „Reset Token”. Selectați „Copy” pentru a copia ID-ul. Pasul 4: Accesați https://botghost.com/ și selectați „Create a bot”. Lipiți simbolul bot în câmpul „Bot Token” și selectați „Create Bot”. Pasul 5: Selectați „Invite” în bara laterală din stânga. Selectați serverul Discord la care doriți să invitați botul. Rulați comanda /activedevbadge. Așteptați 24 de ore și faceți clic pe acest link pentru a revendica Insigna de dezvoltator activ: https://discord.com/developers/active-developer
 22. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Berechet - Bam Bam Bam 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 6/10 (doar refrenu e top)
 23. FURIA a ajuns în semifinala IEM Rio Major după ce i-au învins pe Natus Vincere, eliminând echipa ucraineană-rusă cu victorii pe Ancient (16-10) și Mirage (16-10) după ce au pierdut pe pick-ul celor de la NAVI, Nuke (14-16). Kaike „⁠KSCERATO⁠” Cerato a făcut diferența, tânărul de 23 de ani a acumulat un rating de 1.37 și 70 de kill-uri în serie. Majorul intră acum în faza semifinală, FURIA urmând să joace contra Heroic, sâmbătă la 22:30 pentru un loc în finală. Ieșirea lui Natus Vincere a venit in urma mai multor părți slabe ale CT și de o performanță lipsită a vedetei AWPer Oleksandr "⁠s1mple⁠" Kostyliev, care a încheiat seria în partea de jos a scorului cu un rating de 0,87. Printre sustinatorii celor de la Furia s-a numarat si Neymar Jr, incurajandu-si echipa braziliana prin cateva post-uri pe instagram si twitter. Un eveniment neplacut a avut loc la finalul BO3-ului, dupa victoria celor de la Furia, moment in care un sustinator brazilian il scuipa pe unul dintre jucatorii de la NAVI. S-au creat multe discutii despre acest incident dar care s-a rezolvat, jucatorii de la Furia cerandu-si scuze pentru cele intamplate.