Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vasii

Manager Server
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Vasii

 1. T/C Respins! Mareste activitatea.
 2. T/C Respins nu ai citit regulametul! Next time maybe 😉
 3. Vasii

  cerere unban g3u

  T/C O sa primesti unban. Si o sa il rog pe Jhonny sa aduca niste dovezi mai bune alta data.
 4. T/C Respins Sa faci alta cerere cand o sa ai un caracter mai bun.
 5. T/C Admin ul primeste warn.
 6. Nickname : Vasii Nume Real : Vasilica Varsta : 17 Contact : Vasii#4246 Experienta pe forumuri? : Sunt "Server Meneger" pe Sectiunea de GO. Posturi : 145 Cu acesta De ce doresti Helper? : Deoarece eu cred ca o sa pot sa ajut acest forum incat si le usurez munca colegilor mei din staff. Ce categorie doresti sa moderezi? : Cea care are cele mai putine grade. Cat timp poti acorda formului zilnic? : Avand in vedere ca trebuie sa ma ocup cu GO ul acord mult timp forumului. Cum ai aflat de aceasta comunitate ? : Sunt pe aceasta comunitate din 2016 si am crescut alaturi de ea si eu si sper ca o sa mai pot fiu alaturi de ea in continuare.
 7. T/C Admin ul va primi warn si tu primesti unban.
 8. T/C Respins Avand in vedere ca e prima data cand vad o reclamatie la adresa lui Holk o sa il rog sa nu mai faca glume cu comenzi de la admin.
 9. Vasii

  Reclamatie Jardan

  T/C Admin ul a procedat corect.
 10. T/C Tazzy are tot dreptul sa iti acorde un gag daca injurii si nu vrea sa continue o cearta, cat despre acel spal il voi ruga pe Tazzy sa nu mai dea aiurea.
 11. Stim ca urmatoru jucator a mai facut o cerere de helper cu cateva zile in urma dar a primit a doua sansa va rugam sa nu da-tii contra ca nu a trecut 14 zile de la ultima cerere.
 12. T/C Respins! Mai mareste activitatea si incearca sa fi mai matur! Si nu ai contu sincronizat pe forum alta data cand faci cerere daca nu stii cere ajutor de la cineva.
 13. T/C Respins! Dupa spuele lui Kydu esti player vechi dar din pacate nu te cunoaste nimeni din staff ul actual, mareste activitatea si cu singuranta pe viitor o sa ai mai multe sanse.
 14. T/C Respins! Esti prea mic poate o sa ai mai multe sanse pe viitor.
 15. T/C Respins. Nu ai contul sincronizat cu cel de steam.
 16. Respins Nu ai citit regulamentul. T/C
 17. Respins. Revino cu o cerere când o sa ai de gând sa te maturizezi. T/C.
 18. Cerere respinsă, ai warn la activ. T/C
 19. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Marius Moga - Pe Barba Mea | Videoclip Oficial 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 10/10
 20. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Nicolae Guta nou - Trifoi - Joc Tiganesc - Fa muiere taitei si Mamaliga 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 10/10 Quote