Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Vasii

Manager Server
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Vasii last won the day on October 3

Vasii had the most liked content!

Community Reputation

0 Neutral

About Vasii

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Nicolae Guta nou - Trifoi - Joc Tiganesc - Fa muiere taitei si Mamaliga 2. Link (cerință obligatorie): 3. Nota personală (cerință obligatorie): 10/10 Quote
 2. Titlul: Transformers Link: https://www.imdb.com/title/tt0418279/?ref_=nv_sr_srsg_0 Nota personală: 7.5/10
 3. Nickname : VaruVasii sau dupa nume forum Vasii Nume Real : Gherghescu Dumitru Vasilica Varsta : 17 Contact : Vasii#4246 Experienta pe forumuri? : In trecut am lucrat la mai multe forumuri pe alte comunitati si pe alte jocuri. Posturi : 125 Cu acesta De ce doresti Helper? : Deoarece eu cred ca o sa pot sa ajut acest forum incat si le usurez munca colegilor mei din staff. Ce categorie doresti sa moderezi? : Orice cand este nevoie. Cat timp poti acorda formului zilnic? : O sa incerc sa dedic cat mai mult timp forumului incat Discordului unde am fost promovat la Helper. Cum ai aflat de aceasta comunitate ? : Sunt pe aceasta comunitate din 2016 si am crescut alaturi de ea si eu si sper ca o sa mai pot fiu alaturi de ea in continuare.
 4. [*] Nick admin : VaruVasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Din pacate dupa cum pot vedea nu ai pus poza cu orele de pe server si nu ai citit nici regulamentul + esti un prost pupic. Mult succes
 5. - Numele pe server: VaruVasii - Steam ID-ul: STEAM_1:0:533815159 - Modul de obtinere a VIPului (event/donatie etc.): Donatie - Tip-ul vipului (1 luna/3 luni/permanent): Pemanent
 6. [*] Nick admin : VaruVasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Mi se pare ca nu este o alegere buna sa intrii in staff avand in vedere cate ore ai poate cand o sa ai mai multe ore o sa ai o sansa sa intrii pana atunci invata comenzi si fa o reputatie buna pe server Ps: Nu sunt sigur da ca chiar ai avut 600 de ore asa ca imi pare rau nu pot avea incredere. Mult succes
 7. [*] Nick admin : VaruVasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Te am vazut numai la spec nu esti activ mai deloc.
 8. [*] Nick admin :VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Imi place cum te comporti cu playerii si cum te ocupi cu playeri.
 9. Vasii

  Cerere Up cr4x

  [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti foarte activ si cred ca o sa te descurci de minune alaturi de alti admini noi.
 10. [*] Nick admin: VaruVasii [*] Nick forum: Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ai fost in staff stii cu ce se mananca si cred acuma ca ai terminat cu examenul o sa ai o activitate mare.
 11. [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Regulament necitit, nu te am vazut deloc online.
 12. [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum : Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad destul de activ pe server si te comporti frumos cu alti jucatorii.
 13. Se vede foarte clar cu am ai asteptat acolo la duble doors pe ala si cum i ai dat hit lui ala prin poarta pe mid si in tunnel cum ai iesit iesit cu tinta direct pe ala atat am de zis, asteptam parere de la cineva.
 14. Nick admin : VaruVasii Nick forum : Vasii Pro/Contra: Contra Motiv: Pacat ca ai warn.
 15. [*] Nick admin : VaruVasii [*] Nick forum: Vasii [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te am vazut activ si cred ca meiti o sansa.