Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mirel1337

Member
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Mirel1337 last won the day on June 20

Mirel1337 had the most liked content!

Community Reputation

82 Excellent

1 Follower

About Mirel1337

 • Rank
  The Dean of the Community

Profile Informations

 • Gender
  Male

Social Profiles

Recent Profile Visitors

953 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. [*] Nick admin : KingMirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Imatur, copilăros, înjuri pe toată lumea din orice motiv, foarte stresat, și sunt foarte sigur că minți în legătură cu vârsta.
 3. [*] Nick admin : KingMirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ești activ, îți faci treaba, nu văd de ce nu ai fi candidat la funcția de admin. Pe lângă asta, accesul la ban îți va fi util.
 4. Dacă citeai regulamentul, că ai fost și admin (dar degeaba), ai fi știut că nu se pun dovezile tăiate; dovezile sunt valide doar dacă sunt pe tot ecranul. Păcat că nu te duce mintea la 21 de ani ai tăi. Ban-ul ți-a fost acordat pentru că ți-a zis Dexter clar că dacă mai calci strâmb sau mai faci prostioare pe server, o să primești ban. Ți-am zis clar că dacă te mai dai cocoș pe server și după mergi la owneri ca să le plângi ca un lache ce ești, o să iasă urât. După ce i-am dat wallbang lui Fabyy, a început să mă înjure pe chat, și i-am zis la mișto că-i dau ban, iar tu ai început să te aprinzi și să mă înjuri că cine sunt eu ca să-l ameninț cu ban și că-s bucureștean prost. Ca un mic reminder, Dexter este din București, spre deosebire de mine. Nu te suportă nimeni de pe server, în afară de RRs ăla, cu care te pupi în cur de fiecare dată când vă vede lumea. Toți adminii se plâng de tine că le strici jocul și că ești o problemă. Eu zic că este vremea să te schimbi. Trage o gură de aer, dă-ți două palme peste față, și apoi să vii la mine.
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. https://imgur.com/a/ghpN9h4 Te-ai lăsat de server că ți-a dat Dexter bully până ai început să plângi. La vârsta de 21 de ani. Seems legit.
 10. Mirel imi pare rau ca te-am jignit esti un admin capabil si corect, tu ai facut doar ce ti sa spun.

 11. Chatlog-ul nu se pune ca și dovadă, multe mulțumiri că ți-ai făcut timp să pui și un video. Mare mirare că te-a dus capul să faci asta. Se vede clar din ce ai filmat că îmi sufereai deși nu îmi căutam anturaje cu tine, și sufereai pe chat zicând că "hai, dă-mi ban, hai, dă-mi ban". Sunt o persoană foarte transparentă și știe toată lumea asta. Ți-am făcut pe plac. Ban-ul ți-a fost dat ca să te răcorești. Din păcate nu a mers, că săracul calculator de pe care te joci face ca toate alea de zici că te joci de pe Otopeni. Ban-ul ți-a fost acordat pe drept, dacă nu-ți permiți glume cu x sau cu y, nu le mai face. Sunt sigur că o oră nu te-a omorât, dar nu foarte sigur, că de fiecare dată când te văd pe server ești transpirat și îți dai viața pentru jocul ăsta. Rămâne la decizia ownerului dacă ban-ul ți-l scoate sau nu. Te rog frumos să nu mă faci copil dacă nu mă cunoști. Eu nu sufăr nimănui, pentru că până la urmă este un joc, și pe mine nu mă doare dacă cineva este mai bun ca mine, cât timp nu îmi suferă, se laudă, sau își caută glume, pretenții și anturaje cu mine când nu este cazul.
 12. Ai luat blacklist pentru că nu a fost prima abatere, ci ai mai avut abateri în trecut. Am demo cu tine când ziceai clar că nu te interesează că iei suspend pentru că mai ai conturi. Știi clar că nu este în regulă să faci ce ai făcut tu, mai ales că ai fost helper, și că l-ai pierdut din prostia ta. Surpriză, nu mai ai. Nici conturi, nici helper. ❤️
 13. [*] Nick admin : KingMirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Știu bine că ai mai fost admin în trecut, consider că te vei descurca. Pe lângă asta, ești și activ pe server și te văd zilnic ajutând playerii.