Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mirel1337

Helper
 • Content Count

  599
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Mirel1337 last won the day on March 23

Mirel1337 had the most liked content!

Community Reputation

164 Excellent

About Mirel1337

 • Rank
  The Dean of the Community

Profile Informations

 • Location
  Ploiești
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Femeile

Social Profiles

Recent Profile Visitors

2,560 profile views
 1. Respins, fa-te mai mare si te mai asteptam. T/C
 2. Mirel1337

  cerere unban

  Ai fost ieri luat la control de almighty si am gasit faptul ca ai folosit ahk in data aia, si pana atunci nu ai zis absolut nimic, ca stiai ca nu patesti nimic, pana cand am zis sa ma uit in loguri sa vad daca ai jucat. Dupa ce te-am gasit ca ai jucat in ziua si ora in care aveai ahk-ul deschis, ai zis pe voice “da-mi ban daca vrei” si ne-ai injurat. Ai mai fost luat o data la verificat la inceput de februarie si ti-am zis clar ca te iert, dar sa nu se mai repete. O sa poti sa te joci la deschiderea go.ggez.md. Banul ramane. T/C
 3. Nu pot deschide dovada. Pune dovada corect sau voi închide reclamația.
 4. Ban-ul de 2 luni pentru refuz verificare se da pentru playerii normali. Tu ai fost admin, si in teorie, tu trebuie sa opresti codatii. Nu mai zic de faptul ca ai invatat un player sa-si bage coduri, lucru care nu se face. Banul ramane. T/C
 5. Dacă ai fi încercat măcar să vezi dacă e cum zice admin-ul mai mare, ai fi încercat să iei demo-ul și să te uiți pe el, sau măcar să ma asculți, aș fi retras reclamația. Problema a apărut că ai fost căpos și nu m-ai ascultat.
 6. [*] Nickname-ul tau: Mirel [*] Nickname-ul persoanei reclamate: r3fl3x [*] Motivul reclamatiei: Freekill [*] Data si ora intamplarii: 11.02.2023 @ 12:56 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_turkey_minecraft_v2 [*] Dovezi: https://youtu.be/7-bWVmtlN9w [*] Martori: Kefir, Edi__, gl00my [*] Alte obiectii: Eram la godmode day și jucam "voley". Din pacate, reflex are o problema la ochi, si cand am marcat golul, tot noi am fost omorati.
 7. [*] Nickname-ul tau: Mirel [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ciorbadesarmale [*] Motivul reclamatiei: Gag aiurea [*] Data si ora intamplarii: 11.02.2023 @ 12:48 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_turkey_minecraft_v2 [*] Dovezi: https://imgur.com/a/77t6gnU [*] Martori: Kefir, Edi__ [*] Alte obiectii: Doresc să știu pentru ce am primit acest gag. Singura dată când am vorbit a fost la final de rundă, când eram cu reflex la lr și am zis pe chat că mi-am luat fall damage, să dea direct lamă mare, să am șanse mai mari să-l bat. Când am văzut că a "mușcat momeala", evident că instinctul a fost să râd. Asta s-a întâmplat la finalul rundei, și la început, până ca cineva să ia Simon. Nu mai spun că mai întâi i-a dat gag lui Antidot, care, la fel, a vorbit doar la începutul rundei.
 8. Admin-ul a primit un avertisment verbal. T/C