Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mirel1337

Member
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Mirel1337 last won the day on October 26

Mirel1337 had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

1 Follower

Profile Informations

 • Location
  din găoz
 • Gender
  Male
 • Hobby
  să dau la muie țiganilor

Social Profiles

Recent Profile Visitors

440 profile views
 1. Nu am să mă leg de tine pentru faptul că nu ai adus dovezi pentru eventualele "jigniri", și nici pentru faptul că ai înjurat pe chat-ul dedicat adminilor, unde acesta se folosește strict pentru anunțarea potențialilor codați. Am să mă leg de faptul că te joci aici, și încerci să-mi contestezi decizia fără ca măcar să fi aruncat un ochi în regulament. Chiar te încurajez să-l citești. Ai început să scrii pe u@ că "să moară familia mea că nu știu ce". Băiatule, aici nu ești în țigănie, aici ești într-o așa-zisă societate. Faptul că te-am făcut bou nu înseamnă automat că vorbesc urât și că te jignesc. Te-am făcut bou pentru că îmi pierd răbdarea cu voi, în mod implicit. Înainte să discuți cu mine despre o decizie pe care o iau eu ca și admin, citește regulamentul, interesează-te, vezi dacă ce zici e bine sau nu, și măsoară-ți cuvintele. Numai bine.
 2. Am avut skin-ul Kazan Yamaoka pe vechiul server de surf, și avea hitbox-urile aiurea, nu recomand acel skin. În rest, pro.
 3. Pro, dar acest day să poată fi dat dintr-o comandă de la God+, ca un fel de event. Așa ar fi mai special și nu va deveni boring între timp.
 4. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Foarte activ, serios și demn de acest grad. Merită accesele pe care i le aduce acest grad.
 5. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ, si sunt sigur ca va face treaba buna. Foarte buna poza, din cel mai bun unghi posibil.
 6. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu te consider pregătit, ești imatur și ai mințit în cerere (nu ți-ai sincronizat contul de forum cu cel de Steam).
 7. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Double post, si activitate redusa. Mareste activitatea.
 8. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu a trecut o luna de cand ai primit gradul de helper.
 9. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Regulament necitit.
 10. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Foarte activ si el, si ca si in cazul lui Mario, putinii helperi care merita upgrade la functia de Admin.
 11. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ si serios.
 12. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Abia te vad pe server, esti inactiv si incapabil.
 13. [*] Nick admin : Mirel [*] Nick forum : Mirel1337 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Foarte activ, devotat, mereu il vad activ, mai ales pe staff only unde cere suspend-uri pentru ca el nu are acces. Consider ca este unul dintre singurii helperi care merita intr-adevar gradul de admin.