Jump to content

Mirel1337

Member
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Mirel1337 last won the day on July 31

Mirel1337 had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

1 Follower

Profile Informations

 • Location
  din găoz
 • Gender
  Male
 • Hobby
  să dau la muie țiganilor

Social Profiles

Recent Profile Visitors

305 profile views
 1. Mirel1337

  Propunere

  [*] Nick: Mirel1337 [*] Steam ID: Nu este cazul [*] Propunere: Propun un mic rework la comanda de gag astfel încât să putem oferi gag și celor care nu sunt în prezent pe server pentru a mai scădea sancțiunile neacordate pe acest motiv [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Playerii care intră pe server să facă reclamă, să înjure sau să facă orice abatere de la regulament cu această pedeapsă să fie pedepsiți chiar și după ce ies de pe server. [*] Alte obiectii: -
 2. Mirel1337

  Reclamatie admin Edward

  Poate a vrut să vadă dacă ești afk, i dunno.
 3. Mirel1337

  [Propunere] Categorie resurse

  Da, cam așa este.. totuși ar fi frumos, că oricum ar mai fi nevoie de câțiva moderatori care să se ocupe de câte ceva.
 4. Mirel1337

  [Propunere] Categorie resurse

  Contra, exista forum-uri gen extreamcs care se ocupa cu asa ceva.
 5. Mirel1337

  [ Reclamaite Admin ] Mirel

  Ce ai trimis acum un minut este exact același lucru pe care l-ai pus în reclamație, doar că sunt două postări intr-una singur. Tazzy fiind martor cum se poate vedea și în poza ta își poate exprima părerea. Se poate verifica din nou în loguri ora și minutul la care mi-am dat gag, iar pe forum se poate vedea când mi-ai făcut reclamația în sine. N-am să mai răspund acestei reclamații pentru că ești incapabil să ții o conversație dacă nu bagi câte o minciună. Nu poți demonstra cu nimic faptul că ori eu am început cearta și te-am înjurat aiurea, ori că nu mi-ai dat tu motive. Din screenshot-ul de pe Discord se vede cum s-a schimbat subiectul în timp scurt, și este imposibil să nu fie un motiv la mijloc. Chiar crezi că o să te creadă cineva dacă nu ai o dovadă clară și nu ai măcar 10 ore pe server?
 6. Mirel1337

  [ Reclamaite Admin ] Mirel

  Ce voi spune aici se poate verifica și în chat-log. Storytime: Pe harta trecută (ba_minecraft) mă înjurai de fiecare dată că te omoram când aveai armă, spărgeai ventul la USP și când schimbai celula când Simon dădea comanda validă "cine iese moare". Ți-am dat gag atunci, iar pe harta asta nu ți-am spus nimic decât ce ai tu în poze, faptul că te-am făcut terminat, cu motive bine întemeiate și bine puse la punct. Puteai să-mi spui că te simți ofensat dacă chiar te-ai simțit, însă oricum ar fi, mi-am dat gag singur 5 minute de două ori, ca să nu-mi dau singur ungag să schimb în 10 ca să mai faci tu o reclamație; îl am ca martor pe @Tazzy (https://imgur.com/a/iWTKiSa). Mi-ai spus anterior pe server că ai filmare cum că te-aș fi înjurat și mi-ai spus să-ți dau add pe discord ca să-mi dai filmarea (și aici se poate verifica în chat-log). Ți-am trimis discord-ul meu, ca mai apoi să mă înjuri de familie. Cum mie îmi place să mă cert, ți-am răspuns cu aceeași monedă, iar tu la final ai șters mesajele, ca mai apoi să faci screenshot la aia. Asta nu denotă decât faptul că ești imatur și că, chiar nu am avut cu cine să vorbesc. Faza cu mesajele șterse de pe Discord nu le pot demonstra, însă nici filmarea nu mi-ai trimis-o. Sănătate.
 7. Mirel1337

  [Cerere Admin] Eduard

  Nick admin : Mirel Nick forum : Mirel Pro/Contra : Contra Motiv : Ești imatur, toxic (în aproape fiecare rundă ești în chat spamând sit dog, ez), și nici cererea nu este completată cum trebuie (steamid-ul este incomplet).
 8. Mirel1337

  Moldova vrea nuduri cu Balenă Albastra.

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ovyy, tu ești?
 9. Mirel1337

  [Reclamatie Admin] Mirel1337

  ce amuzante sunt tigaile astazi. te rog frumos sa nu ma acuzi ca eu ti-am publicat fotografiile indecente, pentru ca nu eu ti le-am publicat, ti le-a publicat marian.
 10. Mirel1337

  [Reclamatie Admin] Mirel1337

  ce frt, intrebam si eu ce faci aici pe server, ca stiam ca ti-ai bagat in toata comunitatea si ziceai ca nu mai intri din cauza copiilor care faceau misto de tine ca ti-ai publicat nudurile pe discord. stai tu linistita, nu iti dadeam nici ban nici gag, pentru ca daca nu ai cu cine sa vorbesti, incerci degeaba. doar sa nu uiti ce ai facut acum doua luni. nu inteleg de ce mancati cacat ca abuzez si ca nu stiu ce daca sunteti singurii care zic asta si nu aveti macar o dovada care sa va intareasca argumentele. bun motiv btw, limbaj neadecvat pentru staff? de cand esti admin? late edit: parca a zis bene ca daca te vede iti da ban, sau am uitat?😞
 11. Mirel1337

  -

  dupa corona vin eu
 12. Mirel1337

  -

 13. Mirel1337

  Propunere Clase

  Pro, nimic de adăugat
 14. Mirel1337

  Reclamatie [Moderator] Mirel

  Ieri n-am fost pe server. Plateste bro pentru warn, daca atat poti. Nu abuzez cu nimic, daca vorbesti urat, esti sanctionat. Daca vorbesc si eu urat, faceti si voi reclamatii. Treaba mea este sa dau sanctiuni conform regulamentului, pentru ca asta e treaba mea. Nu ma intereseaza cine esti tu sau enya, si repet. Daca atat poti, do it.
 15. Mirel1337

  Reclamatie [Moderator] Mirel

  Si permis cand?:)))) lasa figurile astea printule Ce sa bati tu cu mana aia ciunga? Bravo, ai pus poza cu volan de audi, esti cineva, dar vad ca te abati de la subiect. Aici vorbeam despre cum mi ai facut reclamatie ca ai vorbit urat si te am sanctionat, nu ca cine are masina mai buna. Inca un motiv pentru care esti vai cocoselu tau
×