Jump to content

VaruMarian

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About VaruMarian

 • Birthday 09/23/2001

Profile Informations

 • Location
  Constanta
 • Gender
  Male
 • Hobby
  -

Social Profiles

Recent Profile Visitors

152 profile views
 1. VaruMarian

  [Cerere UpGrade] Mr_Wolf3

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Esti destul de activ si te vad capabil de functie.
 2. VaruMarian

  [Cerere Helper] MrY. caporal

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Baiat destul de cuminte, stie sa socializeze bine cu lumea si te vad destul de capabil avand in vedere ca in trecut ai fost un grad destul de bun.
 3. VaruMarian

  Cerere Helper Moldo

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Nu te vad asa activ cum erai odata, te rog sa maresti activitatea si o sa ai un pro de la mine.
 4. VaruMarian

  Cerere Helper Valy™

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Sincer sa fiu nu te vad capabil pentru functia respectiva, invata sa scrii putin mai bine si poate pe viitor o sa primesti o sansa.
 5. VaruMarian

  Cerere Helper Aditzu

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Activitatea este super ok, comportamentul tau nu este cateodata..
 6. VaruMarian

  (Cerere Helper) lil snek

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Esti destul de activ si de treaba, dar motivul da de dorit..
 7. VaruMarian

  [Cerere Admin] Edi_mamba JB.GGEZ.RO

  Nick forum: VaruMarian Nick admin: VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Imatur si sincer azi te-am vazut pentru prima data pe server..
 8. VaruMarian

  (Cerere Helper) TimmyTV | Steaua lui Iisus

  Nick forum: VaruMarian Nick admin: VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Imatur si incapabil.
 9. VaruMarian

  [Cerere helper] Anonymous

  Nick admin: VaruMarian Nick forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Activ si capabil, dar iti recomand sa te gandesti la alt motiv..
 10. VaruMarian

  [Cerere UpGrade] NasTy cu Lamaie

  Nick admin: VaruMarian Nick forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Matur, capabil, sociabil si ajuta lumea de pe server.
 11. VaruMarian

  [Cerere Admin] Unknown (El Patron)

  Nick Admin: VaruMarian Nick Forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Activ, matur si sociabil cu jucatorii.. ai dreptul la o sansa.
 12. VaruMarian

  [Cerere Up] sarpemiu

  Nick admin : VaruMarian Nick forum : VaruMarian Pro/Contra : Pro Motiv : Activ, capabil, matur si stie sa comunice cu persoanele.
 13. VaruMarian

  [Cerere Admin] Kite-Kun

  Nick Admin: VaruMarian Nick Forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Activ, capabil, matur si fost membru staff si veteran+!
 14. VaruMarian

  [Cerere UP] Mareus

  Nick Admin: VaruMarian Nick Forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Activ, capabil, matur si din punctul meu de vedere te straduiesti foarte mult si chiar meriti up.
 15. VaruMarian

  [Cerere Helper] Mr_Wolf3

  Nick admin: VaruMarian Nick forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil, activ, matur si personal cred ca merita o sansa in staff.
×