Jump to content

VaruMarian

Member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About VaruMarian

 • Birthday 09/23/2001

Profile Informations

 • Location
  Constanta
 • Gender
  Male
 • Hobby
  -

Social Profiles

Recent Profile Visitors

61 profile views
 1. VaruMarian

  [Cerere Admin] Kite-Kun

  Nick Admin: VaruMarian Nick Forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Activ, capabil, matur si fost membru staff si veteran+!
 2. VaruMarian

  [Cerere UP] Mareus

  Nick Admin: VaruMarian Nick Forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Activ, capabil, matur si din punctul meu de vedere te straduiesti foarte mult si chiar meriti up.
 3. VaruMarian

  [Cerere Helper] Mr_Wolf3

  Nick admin: VaruMarian Nick forum: VaruMarian Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil, activ, matur si personal cred ca merita o sansa in staff.
 4. VaruMarian

  [Cerere Admin] VaruMarian

  [★] Numele tãu: Marian [★] Numele în joc: VaruMarian [★] Vârsta: 18 [★] Steam ID: STEAM_0:0:145561436 [★] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/KiRaSEFULL/ [★] Ai intrat în grupul nostru de steam?: Dap. [★] Orele jucate pe server(minim 15): In momentul de fata am 3 ore sau ceva de genul, dar imi doresc foarte tare sa ma apuc de serverul de arena avand in vedere ca ma joc si pe serverul de jb, sunt veteran++ de 4 ani aproape 5 si sunt fost moderator pe serverul de jb. [★] Link GameTracker sau poza la !ore pe server(dovada pentru ore): Nu merge comanda !ore..
 5. VaruMarian

  [Cerere Helper] AlberTINshaツ

  Nick admin: VaruMarian Nick forum: VaruMarian Pro/Contra: Contra Motiv: Imatur, incapabil si sincer sa fiu nu te-am vazut in viata mea pe server.
 6. VaruMarian

  [Prezentare] VaruMarian

  Prenume : Marian Vârsta : 18 Locația : Constanta Ocupație : Elev, somer 24/7 Hobby-uri și pasiuni : Designer cateodata, arta. Mod preferat : JB Steam : https://steamcommunity.com/id/KiRaSEFULL/ De unde ai auzit de GGEZ România? : De la un baiat acum 4 ani. Acordă o notă comunității noastre : 10++ Contact : PM forum sau pe steam! Alte detalii : Ma bucur sa fiu cu voi si anul acesta!
 7. VaruMarian

  [Cerere Helper] VaruMarian

  [*] Nume: Marian [*] Nick: VaruMarian [*] Varsta: 18 [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Steam ID: STEAM_0:0:145561436 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/KiRaSEFULL/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: benecapa regele meu [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Deoarece am hotarat sa ma apuc calumea de server si doresc sa ajut la fel de mult cum am ajutat si inainte cand am avut grad sau cand nu am avut, si pentru ca ma consider o persoana destul de capabila care poate sa aiba grija de un server si de copii de pe el. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Fost Moderator | Vechime de 4 ani EDIT: Am facut 302 ore pe server in momentul de fata!
 8. VaruMarian

  [Cerere Helper] VaruMarian

  Retrag cererea. 𝓢𝓪 𝓽𝓮 𝓲𝓪𝓾 𝓲𝓷 𝓼𝓪𝓫𝓲𝓮 𝓐𝓻𝓻𝓸𝔀.
 9. VaruMarian

  [Cerere Helper] VaruMarian

  [*] Nume: Marian [*] Nick: VaruMarian [*] Varsta: 18 [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Steam ID: STEAM_0:0:145561436 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/KiRaSEFULL/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit de 5 ori [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Deoarece am hotarat sa ma apuc calumea de server si doresc sa ajut la fel de mult cum am ajutat si inainte cand am avut grad sau cand nu am avut, si pentru ca ma consider o persoana destul de capabila care poate sa aiba grija de un server si de copii de pe el. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Fost Moderator|Vechime de 4 ani
×