Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Picutz

Administrator
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Everything posted by Picutz

 1. Multumim, ai ales foarte bine, GamerLegion a fost in finala. Esti bun, continua!
 2. [10/03/2023] - Cand se impart echipele in culori, se va tine cont de culoarea lor pentru box, nu vei mai putea da damage unui coechipier.
 3. A primit un avertisment verbal pt suspend pentru AFK, tu ai primit unsuspend intre timp. T/C.
 4. A fost scoasa aceasta optiune din meniul !lr. T/C.
 5. (17/06/2021) - A fost scoasa optiunea de a muta pe cineva de la gardieni din meniul !lr. (Dupa 4 ani)
 6. (14/06/2021) - De acum toata lumea are acces la pagina https://demos.ggez.ro/jb (De aici puteti downloada demo-urile de la GOTV fara sa mai intrebati un admin)
 7. Tinand cont de numarul mare de voturi pentru a scoate regula cu family friendly, am luat decizia ca incepand de astazi de la ora 20:30 sa fie scoasa aceasta regula! Daca unui jucator ii se aduc jigniri si acesta se simte ofensat, el poate cere unui admin sa il sanctioneze. O sa urmaresc cum evolueaza serverul cu aceasta regula scoasa si am sa iau o decizie permanent in legatura cu asta. T/C.
 8. [25/05/2021) - A fost schimbat skin-ul de la Simon.
 9. Daca la comanda de ban se poate, de ce nu s-ar putea si la asta? :)) O sa fie adaugata atunci cand am sa ma apuc sa rescriu partea de suspend. Nu se va intampla prea curand. T/C.
 10. Respins, ai facut bug abuse, nu asa procedeaza un viitor admin! T/C.
 11. Respins, ai facut bug abuse, nu asa procedeaza un viitor admin! T/C.
 12. Respins, un admin capabil nu ar fi abuzat de un bug aparut. T/C.
 13. Respins, ai facut bug abuse, nu asa procedeaza un viitor admin! T/C.
 14. MODEL CERERE HELPER [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[CERERE ADMIN] Nume". Exemplu: "[CERERE ADMIN] Picutz" [*] Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum. [*] Daca ati fost respins la o cerere de admin trebuie sa asteptati minim 1 saptamana pentru a face o alta cerere. 1. Cum te numești?: 2. Nume în joc (nickname): 3. Vârstă: 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Picutz#1337): 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: 6. De ce să te alegem pe tine?: 7. Ai citit regulamentul?:
 15. Picutz

  Regulament

  REGULAMENTUL SERVERULUI MC.GGEZ.RO Regulament General Este interzisa folosirea oricarui tip de hack/mod/tool ce va ofera un avantaj necinstit fata de alti jucatori. Este interzisa reclama la alte servere, Este interzisa folosirea exploit-urilor / bug-urilor pentru a va favoriza jocul. Este interzisa folosirea de cuvinte obscene pe chat-ul public. Este interzis spam-ul / CAPS pe chat-ul public. Regulament Survival V-a urma...