Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Picutz

Administrator
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  48

Everything posted by Picutz

 1. A fost scoasa aceasta optiune din meniul !lr. T/C.
 2. (17/06/2021) - A fost scoasa optiunea de a muta pe cineva de la gardieni din meniul !lr. (Dupa 4 ani)
 3. (14/06/2021) - De acum toata lumea are acces la pagina https://demos.ggez.ro/jb (De aici puteti downloada demo-urile de la GOTV fara sa mai intrebati un admin)
 4. Tinand cont de numarul mare de voturi pentru a scoate regula cu family friendly, am luat decizia ca incepand de astazi de la ora 20:30 sa fie scoasa aceasta regula! Daca unui jucator ii se aduc jigniri si acesta se simte ofensat, el poate cere unui admin sa il sanctioneze. O sa urmaresc cum evolueaza serverul cu aceasta regula scoasa si am sa iau o decizie permanent in legatura cu asta. T/C.
 5. [25/05/2021) - A fost schimbat skin-ul de la Simon.
 6. Daca la comanda de ban se poate, de ce nu s-ar putea si la asta? :)) O sa fie adaugata atunci cand am sa ma apuc sa rescriu partea de suspend. Nu se va intampla prea curand. T/C.
 7. Respins, ai facut bug abuse, nu asa procedeaza un viitor admin! T/C.
 8. Respins, ai facut bug abuse, nu asa procedeaza un viitor admin! T/C.
 9. Respins, un admin capabil nu ar fi abuzat de un bug aparut. T/C.
 10. Respins, ai facut bug abuse, nu asa procedeaza un viitor admin! T/C.
 11. MODEL CERERE HELPER [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[CERERE ADMIN] Nume". Exemplu: "[CERERE ADMIN] Picutz" [*] Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum. [*] Daca ati fost respins la o cerere de admin trebuie sa asteptati minim 1 saptamana pentru a face o alta cerere. 1. Cum te numești?: 2. Nume în joc (nickname): 3. Vârstă: 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Picutz#1337): 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: 6. De ce să te alegem pe tine?: 7. Ai citit regulamentul?:
 12. Picutz

  Regulament

  REGULAMENTUL SERVERULUI MC.GGEZ.RO Regulament General Este interzisa folosirea oricarui tip de hack/mod/tool ce va ofera un avantaj necinstit fata de alti jucatori. Este interzisa reclama la alte servere, Este interzisa folosirea exploit-urilor / bug-urilor pentru a va favoriza jocul. Este interzisa folosirea de cuvinte obscene pe chat-ul public. Este interzis spam-ul / CAPS pe chat-ul public. Regulament Survival V-a urma...
 13. (21/03/2021) - A fost adaugat sistemul de random events (odata la 8-10 minute). Evenimentele sunt de tip matematica (primul care scrie rezultatul corect) si de tip fast typing (primul care scrie corect sirul de caractere). - A fost rescris tot meniul de !top. - A fost adaugat top pentru Math Events si Typing Events. - Rezolvat un bug in care nu se facea ecranul rosu atunci cand dadeai !rob unui gardian. - Rezolvat un bug in care puteai sa dai cerere de trade cuiva cu amountul de 0. - Rezolvat un bug in care puteai sa iti dai !trade singur.
 14. [15/03/2021] - Rezolvat bug-ul cu freeday-ul de la !lr. - La Ghost Day dupa ce se activeaza wallhack-ul, HP-ul gardienilor v-a fi setat la 100. (In felul asta speram sa nu mai campeze)
 15. (11/03/2021) - Au fost eliminate sunetele de la agenti. (radio)
 16. [06/03/2021] - A fost rescris pluginul de gag. De acum toate gag-urile vor ramane salvate pe db. - A fost adaugata comanda !gaginfo / !gaginfo <nume>. Cu aceasta comanda poti sa verifici daca un jucator are gag, la ce ora a fost acordat gag-ul si de catre cine a fost acordat. - A fost scoasa melodia de la !lr (shot4shot). - A fost adaugata o culoare distinctiva pe ecran (fade) la urmatoarele evenimente: Cand cineva devine rebel - rosu Cand cineva primeste freeday - verde Cand expira freeday (!endfd) - albastru
 17. Singurul lucru pe care l-am inteles din propunerea ta este un top al clanurilor. Acest lucru va fi adaugat intr-un viitor update. T/C.
 18. Respins, momentan va multumiti cu sistemul de puncte care este pe server. T/C.