Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LsDAviatoru

Member
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

LsDAviatoru last won the day on August 9 2023

LsDAviatoru had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

1 Follower

Profile Informations

 • Location
  de_mirage
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Dau muie la curiosi.

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,735 profile views
 1. Da,chiar eu ti-am dat.Foarte proasta cererea de ungag.Ma gandesc daca sa ti-l scot sau nu.
 2. Nota 7,numele este unul de tip SAMPIST dar sunt de acord cu tine.
 3. [*] Nick: LsdTeam [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban / gag : Gro [*] Steam ID: STEAM_1:1:225214714 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban / gag : Cheats [*] ScreenShot:- [*] Alte obiectii:Astept orice fel de verificare,cu lastactivity.Doresc si o verificare pentru adminul Teodor,insist chiar.Fratele sau a spus ca foloseste echozy pe jb.Am pus tot lastactivity ul de astazi.Daca nu este destul si doriti sa vedeti cu ochii vostrii astept verificare pe voice.
 4. Da frate,asta ramane de vazut daca joci cu el pe jb sau nu.
 5. Sunt dispus la orice verificare atata timp cat si tu esti luat la verificare.Chiar fratele tau te a dat in gat ca folosesti echozy de pe exloader.Din ce am inteles il folosesti si pe jb cica.=))))
 6. Tin sa mentionez ca inca continua cu slay uri
 7. [*] Nickname-ul tau: LsdTeam [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Teodor [*] Motivul reclamatiei: Slay aiurea [*] Data si ora intamplarii: 10:07 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_minecraft_ b_2023 [*] Dovezi: [*] Martori: Vortex si Kazi Ploaie [*] Alte obiectii:Cat timp scriam pe forum am mai primit 1 slay.Am primit mai multe dupa cum se poate vedea.L am intrebat de ce mi a dat slay si a raspuns cu "Ca sa intrebe prostii"
 8. Contra,idem sonicanu.Daca vrei molotov sau utilitati ai !shop.Avand in vedere ca, clanurile care au membrii automat au si credite,ar fi un haos total.Exemplu ar fi Duduienii care e full dar au si un clan separat pentru sageti.Daca ambele se fac full ce crezi ca s ar intampla pe server?Ar mai vrea lumea sa joace la ct cu un dezavantaj de genu?E destul ca majoritatea hartilor sunt castigate de tero,nu vad rostu la aceasta propunere.La fel si cu tagcolor.E inutil,asa imi pot face un clan,imi pun ce tag vreau eu,culoare si nu mai platesc pt tag custom.
 9. Contra,o idee foarte prosta.O propunere buna ar fi sa ganditi inainte sa va faceti de ras.
 10. Nick:Lsdbigboss Verdict:Contra Motiv:Nu te vad capabil
 11. Nick:Lsd Verdict:Pro Motiv:Meriti o sansa,sper sa nu ma dezamagesti.