Jump to content

Minix

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Minix last won the day on December 2 2019

Minix had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

1 Follower

Social Profiles

Recent Profile Visitors

107 profile views
 1. Minix

  Reclamatie Minix

  Asa in primul rand a dat sa aleaga day si este un bug pe harta si era de fata Si Helperul Wolf si am si zis si nu e amenintare daca eu zic ca o sa chem staff ca injurati si faec unu Abuz si voi il sustineti martorul meu este Helperul Mr_Wolf ca a fost de fata se si vede ca a incercat wolf sa imi dea simonul
 2. Minix

  [Reclamatie Admin] Minix

  Da aici ne-am dat intre noi nu cred ca e vreo problema ca nu ti-am dat ti-e
 3. Minix

  Reclamatie helper Minix

  Dar de ce nu pui cand mi-ai dat si tu?
 4. Minix

  [Cerere UpGrade] Minix

  Daca nu știați cererea trb sa o fac pe 12 nu pe 17 daca știți să numărați
 5. Minix

  [Cerere UpGrade] Minix

  [*] Nick: Minix [*] Ore jucate(ScreenShot): https://imgur.com/Y7eHaNV [*] Steam ID: STEAM_1:1:444802246 [*] Grad actual: Helper [*] Grad dorit: Admin [*] Alte obiectii: Nu [*] Ai citit regulamentul ? : "L-am citit de 5 ori"
 6. Minix

  [Cerere UpGrade] GabimasterYTB

  Nick admin: Minix Nick Foru: Minix Pro/Contra: Pro Motiv:Capabil si serios + Activ
 7. Minix

  [Cerere Helper] Valy #1337

  Nick admin : Minix Nick forum : Minix Pro/Contra: Pro Motiv: Activ + capabil
 8. Minix

  [Cerere Helper] Minix

  [*] Nume: Edu. [*] Nick: [Octopus] ✪Minix✪ . [*] Varsta: 15 ani. [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Steam ID: STEAM_1:1:444802246 [*] Steam Profile Link: http://steamcommunity.com/id/MinixMaximul/ . [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Desigur. [*] Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit de 5 ori. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Pentru a ajuta servarul si a avea o comunitate frumoasa. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da si chiar in grupul de Discord. [*] Alte obiectii: Multumesc pentru timpul acordat.
 9. Minix

  [Cerere Helper] Minix

  eu nu prea te vad pe servar si nu stiu cum ma vezi tu inf
 10. Minix

  [Cerere Helper] Minix

  [*] Nume: Edu. [*] Nick: [Octopus] ✪Minix✪ . [*] Varsta: 15 ani. [*] Ore jucate? (ScreenShot): 50 de ore jucate https://imgur.com/tNMHkVp . [*] Steam ID: STEAM_1:1:444802246 [*] Steam Profile Link: http://steamcommunity.com/id/MinixMaximul/ . [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Desigur. [*] Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit de 5 ori. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Pentru a ajuta servarul si a avea o comunitate frumoasa. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da si chiar in grupul de Discord. [*] Alte obiectii: Multumesc pentrutimpul acordat.
 11. Minix

  Reclamatie #1

  Nume:Minix Numele celui reclamat?:[Owl]Mihai 3 JB.GGEZ.RO Data:22/11/2019 De ce faci această reclamație?:pentru ca se tot ia aiurea de mine am inteles o data de 2 ori dar nu mai inceteaza Dovezi:https://imgur.com/DPkGmdF
×