Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

EDM

Member
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

EDM last won the day on February 6 2020

EDM had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EDM

  Propunere

  [*] Nick: EDM [*] Steam ID: STEAM_1:1:602474355 [*] Propunere: Sa se scoata mapa ba_jb_desertstorm_v1 [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Multi jucatori detesta mapa, deoarece e foarte mare, are lag, ,iar ct-ii se camufleaza cu skin-urile lor din cauza texturii acestei mape, facand sansa ca teroristii sa castige pe acea mapa mai mica. [*] Alte obiectii: Nimic!
 2. EDM

  Propunere LR

  [*] Nick: EDM [*] Steam ID: STEAM_1:1:602474355 [*] Propunere: La lupta no-scope sa se adauge ssg [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Amuzament [*] Alte obiectii: Nimic!
 3. EDM

  Reclamatie Freezy

  [*] Nickname-ul tau: EDM [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Freezy [*] Motivul reclamatiei: Limbaj exagerat, nu a primit gag [*] Data si ora intamplarii: 5/22/2021 si pe la 22:15 cred in sus [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_moonjail_v2 [*] Dovezi: [*] Martori: Cei din consola [*] Alte obiectii: Nimic!
 4. [*] Nick: EDM [*] Steam ID: STEAM_1:1:602474355 [*] Propunere: Propun ca Alex - by - 20BarBeros17 sa ia gag permanent in urma multor nemultumiri adresate de majoritatea jucatorilor asupra abuzului de microfon pe care il face acest jucator. A devenit total enervant sa ii aud vocea si cred ca ar merita un gag permanent. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar scapa de galagia provocata de acest jucator + multe nemultumiri ar disparea [*] Alte obiectii: Nu am!
 5. [*] Nick: EDM [*] Steam ID: ID: STEAM_1:0:159987639 [*] Propunere: Sa se scoata regula care zice ca in 5 minute din mapa daca nu a intrat nimeni ai voie sa intri [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Abuzeaza toti de aceasta comanda si intra mapa de mapa la CT. Cum se elibereaza un loc, cum intra si spun ca au trecut 5 minute. Si cateodata cand vrea cineva ct ei spun ,,Au trecut 5 minute, trebuia sa intri cand ai avut ocazia,, [*] Alte obiectii: Nimic!
 6. [*] Nick: EDM [*] Steam ID: STEAM_1:0:159987639 [*] Propunere: Propun sa se scoata seringa de la ct de la vipi, deoarece deja au shop nelimitat in care pot cumpara seringi [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar oferi un balans intre vipii de la ct si prizonieri [*] Alte obiectii: Daca beneficiaza de shop nelimitat, de ce ar avea si seringa personala?
 7. [*] Nick: EDM [*] Steam ID: STEAM_1:0:159987639 [*] Propunere: A se de suspend la 2 kill-uri facute peste simon [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar ajuta in primul rand la respectarea regulamentului si la comenzi corecte si fluente fara complicatii [*] Alte obiectii: In cateva mape am fost omorat de 3 ori degeaba, toate kill-urile facute de cei care nu erau simon, cand eu stateam linistit si respectam comenzile simon-ului {Tin sa mentionez ca eu eram castigatorul care trebuia sa ajunga la last request in majoritatea dintre situatile prezentate mai sus }
 8. [*] Nume: EDM [*] Nick:EDM [*] Varsta: 14 [*] Ore jucate? (ScreenShot): https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2221594490 [*] Steam ID: STEAM_1:0:159987639 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198280241006/edit/info [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da [*] Ai citit regulamentul serverului?:Eu am scoala vietii [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Vreau sa imi repar greselile facute, si o voi face ajutand server-ul.Am mai fost grad,si de aceea stiu cum sta treaba si cum trebuie sa ma comport.Peace!! [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): da [*] Alte obiectii: Multumesc anticipat!
 9. EDM

  Propunere

  [*] Nick: EDM [*] Steam ID: STEAM_1:0:159987639 [*] Propunere: Propun ca la fiecare kill facut de tero sa se dea 2 roll points [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Teroristii ar face mai multe revolte [*] Alte obiectii: nimic
 10. Nick admin: EDM Nick forum: EDM Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil
 11. Nick Admin: EDM Nick Forum: EDM Pro/Contra:Pro Motiv:Capabil
 12. Nick Admin: EDM Nick Forum: EDM Pro/Contra:Pro Motiv: activ,capabil,matur
 13. Nick admin :\EDM Nick forum : EDM Pro/Contra: Pro Motiv:matur
 14. Nick Admin:EDM Nick Forum: EDM Pro/Contra:Contra Motiv: Incapabil
 15. Nick admin: EDM Nick forum : EDM Pro/Contra: Pro Motiv: Activ , capabil