Jump to content

Sorinxs

Member
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Sorinxs

 1. Sorinxs

  Cerere Helper KyDuel

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : te cerți prea mult cu playerii
 2. Sorinxs

  Reclamatie Ce-ai ma ti-e

  Nu o sa mai comentez , adminii pot apela la oricare dintre solutiile precizate . Imi asum ca te-am mutat pentru nerespectarea regulamentului , daca un co-ownerii considera ca am facut ceva gresit imi pot da warn .
 3. Sorinxs

  Reclamatie Ce-ai ma ti-e

  Cred ca se vede destul de clar unde te aflai in momentul Freeday-ului si sunt destul de sigur ca la inceputul freedayului a spus Nasty a mentionat sa nu iesiti de la arme . Nu este vina mea ca nu stii regulamentul . https://imgur.com/a/uEAfqcR Plus ca daca erai un jucator nou nu te mutam sau nu iti dadeam nici slay , dar cred ca la 600 de ore stii cum sta treaba .
 4. Sorinxs

  Cerere Helper NoName_Shadow69

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : Faci troll uneori playerilor
 5. Sorinxs

  Reclamatie [Moderator] mihaiciocan05 JB.GGEZ.RO

  Avand in vedere ca Mihai abia a donat azi as spune sa primeasca doar un avertisment verbal . Personal ii sugerez sa nu fie tryhard pe comenzi si sa acorde mai mult timp playerilor cand intampina dificultati .
 6. Sorinxs

  Cerere Helper Hope

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : activ , parior înrăit , ai grijă la limbaj totusi
 7. Sorinxs

  Cerere Helper

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : învățăm și noi sa facem o cerere fără sa o copiem de la altcineva ?
 8. Sorinxs

  Cerere helper mihaiciocan05 JB.GGEZ.RO

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : ameninți playerii random și te cerți cu toată lumea
 9. Sorinxs

  Reclamatie Jucator: Lucky

  Contra , nu e anti joc . E doar un mod de a tine harta mai ușor. Nu scrie nicăieri că nu are voie sa dea close pentru a nu iesi jumate de server prin vent , plus ca se face asta de foarte mult timp . Singurul lucru ce nu are voie sa facă este sa lase Simon-ul după ce da close , ori îl ia înapoi ori primește slay .
 10. Sorinxs

  anunt pt mapa western

  Am facut un video special pentru tine sau oricine are aceeasi problema . Iti ia 30 de secunde sa o rezolvi ... Nu are niciun sens sa se stearga mapa respectiva ca va este voua lene sa rezolvati un bug nesemnificativ . https://youtu.be/vMHqTABOZew
 11. Sorinxs

  anunt pt mapa western

  Du-te in local files la csgo si sterge folderul cu mapa respectiva . Astfel data viitoare când va pica ți-o va reinstalat complet și nu vei mai avea probleme teoretic .
 12. Sorinxs

  Propunere Box|Gang Day

  [*] Nick: ⭐Ce-ai mă ți-e foame?JB.GGEZ.RO⭐ [*] Steam ID: STEAM_1:0:128570574 [*] Propunere: Propun ca numarul maxim de a da box | gang day pe o harta sa fie redus la 2 deoarece acestea sunt spamate in continuu fie de ct fie de teroristi . [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar fi mult mai amuzante day-urile speciale atat pentru tero cat si pentru ct . [*] Alte obiectii: 💤
 13. Sorinxs

  Propunere server

  Contra . S-ar vede urat ca cineva sa reînvie de 5 ori pe runda //
 14. Sorinxs

  Propunere Server

  si care tero e mai gras de face 1.5?😳 contra
 15. Sorinxs

  Propunere Credits

  [*] Nick: ⭐Ce-ai mă ți-e foame?JB.GGEZ.RO⭐ [*] Steam ID: STEAM_1:0:128570574 [*] Propunere: Propun sa se ofere pentru fiecare runda castigata la ct un anumit numar de credite / droguri / materiale , aceasta suma fiind variabila in functie de cati playeri sunt on . [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar face playerii sa aiba un scop in plus pentru a intra la CT pe hartile greu de tinut . [*] Alte obiectii: Hi .
 16. Sorinxs

  cerere unsuspend

  Ai gresit sectiunea . Cererile de unban pentru Jailbreak se fac aici : https://ggez.ro/index.php?/forum/23-cereri-unbanunsuspend/ .
 17. Sorinxs

  [Cerere UpGrade] Bobo

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Contra Motiv: Esti foarte incapabil si imatur .
 18. Sorinxs

  [Cerere UpGrade]The Fox

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil , matur si ajuta noii playeri .
 19. Sorinxs

  [Cerere Upgrade] CocoTM

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Contra Motiv: Te cerți cu playerii , imatur .
 20. Sorinxs

  Propunere Boost CT

  [*] Nick: ⭐Ce-ai mă ți-e foame?JB.GGEZ.RO⭐ [*] Steam ID: STEAM_1:0:128570574 [*] Propunere: Propun un nou tab acordat gardienilor unde isi pot crafta cu droguri anumite boost-uri intr-o runda prin comanda /boost . Cele propuse de mine ar fi : Health Boost - +25maxhealth (40 drugs) (maxbuy 3) ; Armour Boost - +70 armour (90 drugs)(maxbuy 2) ; Boots Upgrade - Nu iti iei damage de la grenade si cand cazi (70 drugs)(maxbuy 2) ; Knife Master - Iti iei doar jumatate de damage de la lame (50 drugs)(maxbuy 1/2) ; Head Protection - Nu poti lua headshot (70 drugs)(maxbuy 1) ; RedBull - Primesti cate 20 hp timp de 5 secunde si viteza de miscare mai mare timp de 25 de secunde/sau toata runda(80 drugs)(maxbuy 2) ; Weapon Boost - Iti creste fire rate-ul armei cu +30% (80 drugs)(maxbuy 1) ; God's Blessing - Timp de 10 secunde iei cu %40 mai putin damage din orice sursa (100 drugs)(maxbuy 1); Dead Shot - Dai cu 25% mai mult damage (110 drugs)(maxbuy 2); *maxbuy = numar maxim de ct ce isi pot cumpara acest boost . [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar face jocul mult mai distractiv in pozitia de CT pe mapele unde se fac foarte multe revolte . Teroristii sunt foarte avantajati momentan si un mic ajutor adus echipei de CT ar fi binevenit . Plus ca va fi o noua utilizare a drogurilor ce le va face mai valoroase . [*] Alte obiectii: Poti cumpara doar un boost/runda . Preturile sau bonusurile pot fi schimbate . Va astept si pe voi cu idei noi in reply-uri . ~Stay safe
 21. Sorinxs

  [Cerere Upgrade] Arrow

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Pro Motiv: Matur si amabil .
 22. Sorinxs

  Cerere UpGrade

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Pro Motiv: Se descurca bine și e activ .
 23. Sorinxs

  [Cerere UpGrad] Kite-Kun

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Pro Motiv:Activ , capabil.
 24. Sorinxs

  [Cerere UpGrade] Mr_Wolf3

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Pro Motiv: Matur , stie sa ia decizii singur .
 25. Sorinxs

  [Cerere UP] Anonymous

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra: Pro Motiv: Capabil și activ . Las-o mai ușor cu limbajul tho .
×