Jump to content

Sorinxs

Member
 • Content Count

  242
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Sorinxs last won the day on June 15

Sorinxs had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

2 Followers

About Sorinxs

 • Rank
  kys.
 • Birthday September 20

Profile Informations

 • Location
  Romania
 • Hobby
  manele & pacanele

Social Profiles

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. Sorinxs

  Propunere - jb_dustII

  Contra. Daca un CT avansează prea mult și intră în celula va primi slay de la orice grad on . Nu trebuie sa faca Picu scripturi si zone doar pentru ca unii sunt playeri retarzi .
 2. Sorinxs

  Propunere CT

  Contra . Daca un CT nu joaca la fel de bine ca ceilalți acestuia i se va atribui un număr de killuri pana într-o anumită rundă de facut , dacă chiar este cazul si respectivul joaca mai mult pentru teroriști decât pentru gardienii sau pur și simplu nu e destul de experimentat pentru CT inca . In caz contrar va fi mutat , fie ca joaca pe GeForce Now fie ca nu .
 3. Sorinxs

  [ CERERE HELPER ] lurid

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : Foarte glumeț și înțelegător cu playerii
 4. Sorinxs

  Cerere helper

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : cam puțin 30 de ore in trei săptămâni...
 5. Sorinxs

  [Cerere Helper] Triunghi I JB.GGEZ.RO

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : Mai ai nevoie de experiența , te panichezi prea rapid .
 6. Sorinxs

  Cerere Helper Pro

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : E activ seara si ajuta playerii . Încearcă sa nu te mai enervezi la orice rahat .
 7. Sorinxs

  [Cerere Admin] Timeless

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : E foarte activ seara si cred ca s-ar ocupa bine de cei care incep sa trolleze cand nu e niciun admin on , crezand ca vor scapa nepedepsiti .
 8. Sorinxs

  Cerere Helper Gentelman-ul.Bogdan

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : Chiar incearca sa fie un player mai bun , merita o sansa .
 9. Sorinxs

  Cerere Helper KyDu

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : Te enervezi prea rapid .
 10. Sorinxs

  [CERERE HELPER] zslow

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Contra Motiv : Te-ai reapucat de prea putin timp
 11. Sorinxs

  PLATA PT BAN

  Rip @Stoi ☠
 12. Sorinxs

  Cerere Helper LucKy

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : e destul de activ si nu se cearta cu playerii .
 13. Sorinxs

  ( cerere ajutor ) B0mbast1k

  Nick admin : Ce-ai ma ti-e foame ? Nick forum : Sorinxs Pro/Contra : Pro Motiv : Se intelege foarte bine cu playerii si e activ mai ales seara , nu ii mai trolla totusi asa mult .
 14. Sorinxs

  Reclamatie-B0mbast1k

  A primit suspend 5 paydays .
 15. Sorinxs

  Propunere Minecraftisyan

  [*] Nick: ⭐Ce-ai mă ți-e foame?JB.GGEZ.RO⭐ [*] Steam ID: STEAM_1:0:128570574 [*] Propunere: Propun ca atunci cand intri in robot sa nu mai primesti ban | slay | kick . In schimb sa fie schimbata regula din a nu avea voie in el in a nu avea voie sa campezi : iei Awp-ul si fugi . [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: De cand s-a descoperit ca poti da close la vent din comanda harta a devenit mult mai grea pentru teroristi , asa ca ar oferi un mic avantaj lor. [*] Alte obiectii: 👥
×