Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sn4cK

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Sn4cK last won the day on April 16 2023

Sn4cK had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ok am inteles , probabil nu am vazut eu , dar vorbind despre mine eu nu am zis nimic doar ei au ras , poate ca gag ul lui edy a fost dat pe merit dar al meu nu , si nu este prima oara cand se cearta cu cineva si doar celuilalt ii da gag si el nu isi da avand in vedere ca se cearta sau chiar incepe cearta!
  2. Eu din cate am auzit nu , avand in vedere ca toti din echipa tero au ras , si chiar daca radea dc doar noua , toti au ras .
  3. Nu eu am facut misto de tine , si restul de 7 persoane pentru ca tipi ca un copil cand eu dau info , dupa ce ai vorbit tu si au ras toti doar eu si edy am luat gag pentru abuz mic , noi care in acel moment nu am vorbit !
  4. Nick: Sn4cK Steam ID: STEAM_1:1:533788928 Nick reclamat: Costel biju GO.GGEZ.RO Steam ID reclamat; STEAM_1:1:614395455 Data: 16/4/2023 Motiv: Abuz gag de multe ori si nu doar pe mine Dovezi: Martori: Cine era pe sv poate sa confirme (la tero) Alte obiectii: Am dat info , cand el vorbea si am zis sa taca in pula mea si face vorbesti mult , apoi am tacut si dupa cum are el 11 ani la vocea aia de cangur au inceput toti sa rada si a dat gag la cine a vrut el , eu doar zicand sa taca si am dat info , pe langa asta mereu cand il deranjeaza cineva ii da gag si il injura , daca asta e staff ma scuzati , pe langa ca el nu isi da gag cand urla ca ultimu babuin mai face si abuz ! EDIT : edy. nu a vorbit tot meciul si tot a luat gag =)))