Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kara

Super Moderator
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kara last won the day on February 27 2023

Kara had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

3 Followers

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,225 profile views
 1. Daca dai cate o shaorma de la fendi la tot stafful esti acceptat. Asteptam dovada! T/C
 2. nick; Kara verdict: PRO motiv: Tu esti valoarea serverului si meriti grad.
 3. nick; Kara verdict: CONTRA motiv: Iq este pe minus, nu ai screenshot cu orele si sincer la ce comportament ai nu meriti nici macar un colt de paine. PWP
 4. Kara

  vand/schimb vw polo

  Vand/Schimb VW Polo 2003, masina este in perfecta stare de functionare daca nu ai pretentii prea mari. Pretul este 1500 euro fix sau schimb cu bmw minim an 2008, daca este necesar dau diferenta in tigari la bucata. Rog si cer seriozitate maxima !
 5. Model Cererere Upgrade [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[CERERE UPGRADE] Nume". Exemplu: "[CERERE UPGRADE] Kara". [*] La cerere de upgrade au voie sa raspunda doar cei din STAFF-UL serverului. Orice raspuns din partea unui jucator ce nu are grad pe server va fi sanctionat pe forum. [*] Raspunsurile la cererile de upgrade nu vor fi vizibile decat dupa raspunsul unui Co-Owner / Owner la cerere si dupa inchiderea acesteia [*] Motivul dat unei cereri de upgrade nu trebuie sa fie unul vag! (ex: pro de treaba activ). Sunteti rugati sa explicati de ce considerati ca merita / nu merita un admin acel upgrade, altfel riscati sa fiti sanctionati pe forum! [*] Daca ati fost acceptat/respins la o cerere upgrade trebuie sa asteptati minim 2 saptamani pentru a face o alta cerere. MODEL CERERE: [*] Nickname: [*] Ore jucate (ScreenShot) : [*] Steam ID: [*] Grad actual: [*] Grad dorit: [*] Alte obiectii: [*] Ai citit regulamentul ? : MODELUL DUPA CARE VOR RASPUNDE ADMINII [*] Nick admin : [*] Nick forum : [*] Pro/Contra: [*] Motiv: !! Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum.
 6. Kara

  Model Reclamatie

  Model Reclamatie Admini/Jucatori [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[RECLAMATIE] Nume". Exemplu: "[RECLAMATIE] Kara" [*] La reclamatie pot raspunde doar persoanele care au fost implicate in incident sau care au fost martori. In caz contrar o sa fiti sanctionati pe forum! [*] Orice reclamatie trebuie sa fie adusa cu o dovada concludenta, in caz contrar aceasta nu va fi luata in considerare [*]Reclamatiile facute inutil sau fara sens nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum [*] Expuneti-va toate problemele cat mai detaliat , dar fara momente inutile [*] Certurile pe forum nu sunt tolerate si vor fi sanctionate pe forum, cu posibilitatea ca in anumite cazuri reclamatia sa fie anulata! [*] Dovezile nu trebuie sa fie decupate. Chat-ul se poate observa si intr-un screenshot intreg, nu trebuie sa decupati doar chatul din screenshot. Astfel, putem sa ne asiguram ca evenimentele s-au intamplat pe serverul nostru, sa aflam pe ce mapa s-au intamplat (in caz ca trebuie sa cautam in GOTV). [*] Comunitatea GGEZ pune la dispozitie demo-urile GOTV inregistrate pentru a putea fi folosite in dovezi. Acestea pot fi descarcate de pe http://demos.ggez.ro/surf. Pentru a fi folosite ca dovezi, va fi nevoie sa inregistrati si uploadati un videoclip cu partea din demo. Nu vom descarca si nu ne vom uita noi la demo. MODEL: [*] Nickname-ul tau: [*] Nickname-ul persoanei reclamate: [*] Motivul reclamatiei: [*] Data si ora intamplarii: [*] Mapa pe care s-a intamplat: [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: !! Certurile pe forum nu sunt tolerate si vor fi sanctionate pe forum, cu posibilitatea ca in anumite cazuri reclamatia sa fie anulata! !! Reclamatiile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum
 7. Model Cerere Admin Inainte de a aplica trebuie : Sa aveti contul de forum sincronizat cu cel de steam, pentru a avea acces la admin only in cazul in care veti fi acceptati. Pentru a aplica aveti nevoie de minim 20 de ore !! Cititi regulamentul cu atentie !!! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[CERERE ADMIN] Nume". Exemplu: "[CERERE ADMIN] Kara" [*] Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum [*] Daca ati fost respins la o cerere de admin trebuie sa asteptati minim 2 saptamani pentru a face o alta cerere [*] Orele le puteti vedea tastand pe server comanda "!stats" [*] STEAM ID-ul il puteti afla de aici: http://steamidfinder.com/ Sau tastand in consola status [*] Nu aveti voie sa faceti off-topic la vreo cerere de admin. In postarile din aceasta sectiune au voie sa raspunda la cerere DOAR STAFF-UL serverului, in caz contrar veti fi sanctionati pe forum! [*] Toate cererile de admin sunt obligate sa aiba atasat un screenshot cu statusul jucatorului. (!stats) [*] Pentru a va sincroniza contul de forum cu cel de steam , intrati pe pagina principala a forumului si pe partea dreapta a acesteia aveti un buton "Sync your steam account". Apasati pe acel buton si conectati-va cu contul de steam: MODEL CERERE ADMIN: [*] Nume: [*] Nick: [*] Nume discord + id: [*] Varsta: [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: [*] Steam Profile Link: [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: [*] Ai citit regulamentul serverului?: [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): [*] Alte obiectii: MODEL RASPUNS ADMIN: [*] Nick admin : [*] Nick forum : [*] Pro/Contra: [*] Motiv: !! Motivul dat unei cereri de admin nu trebuie sa fie unul vag! (ex: pro de treaba activ). Sunteti rugati sa explicati de ce considerati ca merita / nu merita un admin acel upgrade, altfel riscati sa fiti sanctionati pe forum! !! Orice post care nu respecta modelul va fi sanctionat pe forum!
 8. Kara

  Regulament STAFF

  Regulament STAFF Nu abuzati de admin si nu va bateti joc de jucatori. Orice fapta care strica imaginea serverului va fi sanctionata aspru. In cazul in care aveti o problema si trebuie sa lipsiti cateva zile puteti face o cerere de invoire la sectiunea “STAFF ONLY” a serverului Sunt interzise certurile intre admini/jucatori. Daca vi se accepta/respinge o cerere de upgrade, sunteti obligati sa asteptati minim 2 saptamanii pentru a face o alta cerere Adminii au obligatia de a argumenta decizia luata la raspunsul unei cereri de admin. Nu aveti voie sa pacaliti/trollati alti jucatori pe server. Sunteti obligati sa raspundeti la orice intrebare care vi se adreseaza si e legata de server/joc. Nu aveti voie sa va schimbati numele pe server. La intreabarea " Ai citit regulamentul serverului?:" raspundeti cu muie stoi Nu aveti voie sa divulgati codul pentru ai citit regulamentul. Regulamentul se modifica odata la o saptamana adminii care nu-l citesc primesc avertisment. Nu aveti voie sa faceti favorizari/abuzuri. Nu ai voie sa minti/critici/tragi la raspundere un grad mai superior sau un Owner. Daca un jucatori doreste sa doneze, sunteti obligati sa dati datele de contact ale unui Owner. Orice reclamatie facuta intre admini se va posta la STAFF ONLY. Nu aveti voie sa dati comenzi pe alti admini.
 9. Regulament General Nu aveti voie sa folositi hack-uri, script-uri sau alte metode care va dau un avantaj fata de ceilalti jucatori. Nu aveti voie sa folositi orice bug/exploit prezent pe server. Pastrati un limbaj lipsit de jigniri pe server si forum. Nu aveti voie sa faceti reclama la alt server/comunitate. Nu aveti voie sa va certati/sa contestati deciziile staff-ului serverului. Daca aveti o problema cu un membru al staff-ului sau credeti ca a facut abuz atunci faceti o reclamatie cu dovezi clare pe forum. Orice reclamatie care nu aduce dovezi clare va fi respinsa. Nu aveti voie cu un nickname identic/asemanator cu al unui admin. Nu aveti voie sa cereti admin pe server/forum, decat cu o cerere de admin dupa modelul dat. Nu aveti voie sa spamati chatul, sau folositi excesiv CAPS LOCK. Daca doriti sa folositi microfonul, sunteti obligati sa respectati o limita a bunului simt. Serverul e facut pentru a te juca, nu pentru a urla/comenta/stresa pe cineva/a-ti bate joc de cineva/a vorbii incontinu.
 10. Nick: Kara Verdict: Pro Motiv: Nu te cunosc, dar imi place ca ti-ai pus cm mei in nume. Aprekiez
 11. Cred ca toata lumea stie regulile acestui joc, dar cel mai important este sa nu dai cuvant de inchidere. Incep eu: Cacat
 12. Jocul este simplu, trebuie să postati un emoticon prin care exprimați ceea ce simti. Încep eu: Astăzi mă simt 🤪
 13. Va dati seama din titlu :) Incep eu: cand nu am net ma gandesc cu mana dreapta la mama lui Dexter.