Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sampaniepapi

Member
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

sampaniepapi last won the day on March 20 2023

sampaniepapi had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Numele tău real: Andrei Numele tău de pe steam: sampaniepapi Vârsta ta: 14 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău: STEAM_1:1:421827744 Discord-ul tău: sampaniepapi#3625 Ai citit regulamentul serverului? : nu stop Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da Cu ce ne poți ajuta? : Sa ajut la moderarea serverului ca toata lumea sa se bucure de server Ai intrat pe serverul de discord ? : Da Alte obiecții : -
  2. Ok , eu te-am intrebat de ce i-ai dat ban si ai zis ca nu e treaba mea ca ti-a dat senzatie primu ban si dupa i-ai dat tu pe motivul karma. Dupa ti-am zis ca o sa iti fac post si mi-ai dat gag 10 minute pentru veziti de treaba ta. Nu mi se pare normal ca doi admini sa se "joace cu aceasta functie" si sa dea banuri aiurea. Daca eram un jucator nou , aveam o impresie proasta despre acest server de la inceput... Si nu ma intereseaza relatia ta cu senzatie , nu este corect ce faci . Poti sa fi si fratele lui ca nu e normal sa faci asemenea lucruri.
  3. Nick: .AnDru' / sampaniepapi Steam ID: STEAM_1:1:421827744 Nick reclamat: FaZe Zxfy Steam ID reclamat; STEAM_1:0:196226877 Data: 19.3.2023 Motiv: I-a dat ban lui senzatie pe motivul karma pentru ca nu stiu ce au avut ei un conflict. I-am zis ca ii fac post si dupa mi-a dat gag pentru motivul veziti.de.trb.ta . Dovezi: Martori: tot sv Alte obiectii: -
  4. sampaniepapi

    Propuneri

    [*] Nick: Falcosu_ [*] Propunere: Sa adaugati /rtp (Random Teleport) [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Pentru a merge in diferite locuri mai rapid , de exemplu esti la spawn , dai rtp sa pleci de acolo , ca sa nu mai mergi pe jos 3000 de block uri sa ajungi intr o zona neexplorata. [*] Propunere: /tptocoords [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Pare cam overpowered dar ar merge ca sa nu mai stam sa mergem pe jos. [*] Propunere: Sa adaugati mai multe /sethome [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Pentru playerii care sunt singuri este frustrant sa ai doar un sethome , de exemplu iti pui sethome acasa si gasesti portalu de end la 1000 de blocuri. Si pentru playerii care sunt mai multi ar fi ok sa ai mai multe sethome-uri.
  5. Lasa frate sa decide gradele mai mare ce a fost si nu a fost corect in aceasta intamplare. Mie nu mi se pare corect sa stai la spawn (nimic nu este gresit cu asta ) si sa te impinga unu sa te omoare si sa iti ia tot ce ai muncit tu. Acuma sa decide gradele mai mari.
  6. Nu am stat doar sa fac posturi . Mancam si te am vazut ce faceai si am pornit filmarea...
  7. Si dupa tine ai voie sa faci asta nu? Ti se pare ok si permis ce faci. Plus ca ce te intereseaza cat stau eu in spawn?
  8. [*] Numele tau: Falcosu_ [*] Numele reclamatului: KingZeno1337 [*] Motivul pentru care-l reclami: vrea sa ma impinga din spawn in zona de pvp sa ma omoare si sa imi ia itemele [*] Data si ora intamplari: 25.01.2023 ( 16:15 ) [*] Martori: Nu au fost dar am filmare [*] Alte obiectii: Propun sa ii acordati ceva mai drastic deoarece mai face si alte lucruri cum ar fi isi da /spawn cand este in lupta , etc.. DOVADA NU O POT INCARCA AICI DEOARECE FISIERUL ESTE PREA MARE. DACA E POT SA O ARAT PE DISCORD SAU SA O TRIMIT CUIVA IN PRIVAT.
  9. [*] Numele tau: Falcosu_ [*] Numele reclamatului: D4eli [*] Motivul pentru care-l reclami: Scam [*] Data si ora intamplari: 25.01.2023 ( 16:00 ) [*] Martori: Nu stiu daca vor sa fie martori da langa mine era si KingZeno1337 [*] Alte obiectii: Propun ban DOVADA NU O POT INCARCA AICI DEOARECE FISIERUL ESTE PREA MARE. DACA E POT SA O ARAT PE DISCORD SAU SA O TRIMIT CUIVA IN PRIVAT.
  10. 1. Cum te numești?: Andrei 2. Nume în joc (nickname): Falcosu_ 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Picutz#1337): sampaniepapi#3625 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot ajuta echipa staff cu administrarea serverul ui ajutarea playerilor cu diferite întrebări. 6. De ce să te alegem pe tine?: Eu cred ca ar trebuii sa ma alegeți pe mine deoarece sunt activ și nu caut cearta 7. Ai citit regulamentul?: da , l am citit
  11. [*] Nick admin : sampaniepapi [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Meriti , matur si capabil.
  12. Nick: sampaniepapi Pro/Contra: Pro Motiv: Se descurca cu gradul , admin vechi , e si tiganus micut. Merita o sansa Adrian Butonas.
  13. Nick: sampaniepapi Pro/Contra: Contra Motiv: Esti incapabil , nu te am vazut niciodata sa vorbesti si cred ca nu te poti descurca cu grad.