Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sampaniepapi

Member
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lasa frate sa decide gradele mai mare ce a fost si nu a fost corect in aceasta intamplare. Mie nu mi se pare corect sa stai la spawn (nimic nu este gresit cu asta ) si sa te impinga unu sa te omoare si sa iti ia tot ce ai muncit tu. Acuma sa decide gradele mai mari.
 2. Nu am stat doar sa fac posturi . Mancam si te am vazut ce faceai si am pornit filmarea...
 3. Si dupa tine ai voie sa faci asta nu? Ti se pare ok si permis ce faci. Plus ca ce te intereseaza cat stau eu in spawn?
 4. [*] Numele tau: Falcosu_ [*] Numele reclamatului: KingZeno1337 [*] Motivul pentru care-l reclami: vrea sa ma impinga din spawn in zona de pvp sa ma omoare si sa imi ia itemele [*] Data si ora intamplari: 25.01.2023 ( 16:15 ) [*] Martori: Nu au fost dar am filmare [*] Alte obiectii: Propun sa ii acordati ceva mai drastic deoarece mai face si alte lucruri cum ar fi isi da /spawn cand este in lupta , etc.. DOVADA NU O POT INCARCA AICI DEOARECE FISIERUL ESTE PREA MARE. DACA E POT SA O ARAT PE DISCORD SAU SA O TRIMIT CUIVA IN PRIVAT.
 5. [*] Numele tau: Falcosu_ [*] Numele reclamatului: D4eli [*] Motivul pentru care-l reclami: Scam [*] Data si ora intamplari: 25.01.2023 ( 16:00 ) [*] Martori: Nu stiu daca vor sa fie martori da langa mine era si KingZeno1337 [*] Alte obiectii: Propun ban DOVADA NU O POT INCARCA AICI DEOARECE FISIERUL ESTE PREA MARE. DACA E POT SA O ARAT PE DISCORD SAU SA O TRIMIT CUIVA IN PRIVAT.
 6. 1. Cum te numești?: Andrei 2. Nume în joc (nickname): Falcosu_ 3. Vârstă: 14 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Picutz#1337): sampaniepapi#3625 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?: Pot ajuta echipa staff cu administrarea serverul ui ajutarea playerilor cu diferite întrebări. 6. De ce să te alegem pe tine?: Eu cred ca ar trebuii sa ma alegeți pe mine deoarece sunt activ și nu caut cearta 7. Ai citit regulamentul?: da , l am citit
 7. [*] Nick admin : sampaniepapi [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Meriti , matur si capabil.
 8. Nick: sampaniepapi Pro/Contra: Pro Motiv: Se descurca cu gradul , admin vechi , e si tiganus micut. Merita o sansa Adrian Butonas.
 9. Nick: sampaniepapi Pro/Contra: Contra Motiv: Esti incapabil , nu te am vazut niciodata sa vorbesti si cred ca nu te poti descurca cu grad.
 10. Nick: sampaniepapi Verdict:Pro Motiv: Nu stiu ce zic baietii de tine ca nu te cunosc , dar eu te am vazut de foarte multe ori pe server . Incearca sa interactionezi si cu player , dar in rest e totul ok , meriti o sansa!
 11. [*] Nick admin: sampaniepapi [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Admin vechi , stie cu gradu si cu comenzile!
 12. [*] Nick admin: sampaniepapi [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Incapabil , nu ajuti playeri deloc , nu te am vazut niciodata sa scrii pe chat!
 13. [*] Nick admin : sampaniepapi [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Incapabil!