Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ZXFYY

Member
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Salut! Despre acest caz eu eram in viata si nu puteam sa vad cine a picat jos dar tu ai zis pe voice ca ai picat si nu am putut stii daca a mai cazut alt cineva in afara de tn. Si daca el a cazut si ai vazut dc nu ai zis pe voice sau chat?
  2. nick: Zxfy verdict: contra motiv: nu te prea vad pe server si cand te vad nu ajuti pe alti sau serverul.
  3. Salut! Eu cu senzație ne tot făceam slabi si după a început el sa dea kick si când intram înapoi da deam si eu kick si după a dat ban senzație de 10 minute si după ce au trecut alea 10 minute am intrat si iam dat ban de 10 minute pe motiv karma si ție ți-am dat gag deoarece eu tot ziceam sa vezi de treaba ta ca nu ști ce sa intamplat dar nu mai ascultat. Nu merita sa fac post ca suntem prieteni si făceam troll intre noi.
  4. Nick: Zxfy Verdict:Contra Motiv: nu te-am prea vazut online pe server, nu te-am prea vazut sa ajuti pe alti.
  5. Nick: Zxfy Verdict: Pro Motiv: Te vad destul de activ pe server, stai in banca ta si nu te certi cu nimeni, ajuti pe alti si eu cred ca meriti acest grad. Bafta!
  6. Nick: Zxfy Verdict: Pro Motiv: Te-am vazut sa ajuti playerii, esti destul de online si nu te-am vazut sa te certi cu nimeni eu cred ca meriti sa fi in staff. Bafta!
  7. Nick: Zxfy Verdict: Contra Motiv: Nu ai 14 ani, faci troll, injuri playerii si nu te-am vazut sa ajuti pe alti. (Nu ti se vad orele in poza.)
  8. Ti ai luat ban pentru ca tu ai fost banat pe contu tau main si nu ai voie sa faci alt cont si sa intri pur si simplu asa.
  9. nick: Zxfy verdict: contra motiv: Nu te prea vad online pe server, nu te-am vazut sa ajuti pe alti si esti toxic.
  10. nick: Zxfy verdict: contra motiv: Nu te prea vad online pe server si nu te-am vazut sa ajuti pe alti.
  11. Nick: Zxfy Ore jucate (ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:0:196226877 Grad actual: Helper Grad dorit: Moderator De ce îți dorești un grad mai mare: Eu doresc acest grad pentru a ajuta playeri si sa fac aceasta comunitate mai buna. Alte obiectii: - Ai citit regulamentul?: nu stop
  12. Nick: Zxfy Ore jucate (ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:0:196226877 Grad actual: Helper Grad dorit: Moderator De ce îți dorești un grad mai mare: Eu doresc acest grad pentru a ajuta playeri si sa fac aceasta comunitate mai buna. Alte obiectii: - Ai citit regulamentul?: Poate
  13. Nick: FaZe | Zxfy Verdict: PRO Motiv: baiat de treaba stie sa vorbeasca frumos cu alti si sa se comporte frumos, Esti destul de activ si eu cred ca meriti up. BAFTA
  14. Nick:FaZe | Zxfy Verdict: PRO Motiv:Esti Activ si te-am vazut ca Ajuti pe alti si cred ca meriti up.
  15. Numele tău real: Cristi Numele tău de pe steam: FaZe | Zxfy #GO.GGEZ.RO Vârsta ta: 12 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău: STEAM_1:0:196226877 Discord-ul tău: ZXFY#9797 Ai citit regulamentul serverului? : poate Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : da Cu ce ne poți ajuta? : Pot sa ajut playeri si sa pedepsesc cei care nu respecta regulamentu. Ai intrat pe serverul de discord ? : da Alte obiecții :-