Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

ZXFYY

Member
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut! Daca ai vrio problema poate sa vina cnv sa ma verifice ca nu am nimic in pc.
 2. Buna! Primu lucre e adv nu osa am cs 1.6 in pc debarce acum 2 săptămâni miam re instalat windowsu pentru ca am avut virusi.
 3. Te rog eu nu mai fi toxic. Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici nu se leagă.
 4. Salut! Da filmarea aia nu zice despre ce cod vorbeam deci nu ai cum sa zici ca am cerut cod de csgo. Deci degeaba ai trimis filmarea aia.
 5. Buna! Nu mai ma face frate. Daca ai filmare poate si atunci mam încurcat dar eu ma referam la cheat de cs 1.6 ca vroiam sa ma joc cu Horica cs 1.6 cu cheat dar si Ionuț era pe apel poți sa ai întrebi.
 6. Salut! Nu am sa întreb pe nimeni care e prieten cu tine de vreo 5 ani ca 100% osa iți tina partea ta si al doilea lucru nici nu eram pe apel cu tine sau David deoarece la ora 22:00 tu ești in pat. Si la ora aia eram cu Ionuț pe apel si a văzut ca am schimbat mesaju poți sa îl întrebi si pe el. Am luat poza recent ca eu nu fac la or ce poza ca tine si ieri mam dus si am făcut poza. Si de unde vrei sa știu ca îmi faci tu mie reclamație pe ceva care nu e adevărat. Eu cred ca vrei sa ma faci si iau ban deoarece si eu te-am făcut sa iei.
 7. Salut! Despre acest post eu am cerut wall de cs 1.6 si am scris csgo din greșeală si după am șters deoarece mi-am dat seama ce am scris dar mam referit la wall hack de cs 1.6. Aici e poza cand am sters si am pus la ce ma referam.
 8. nick: Zxfy verdict: contra motiv: nu te prea vad pe server si cand te vad nu ajuti pe alti sau serverul.
 9. Salut! Eu cu senzație ne tot făceam slabi si după a început el sa dea kick si când intram înapoi da deam si eu kick si după a dat ban senzație de 10 minute si după ce au trecut alea 10 minute am intrat si iam dat ban de 10 minute pe motiv karma si ție ți-am dat gag deoarece eu tot ziceam sa vezi de treaba ta ca nu ști ce sa intamplat dar nu mai ascultat. Nu merita sa fac post ca suntem prieteni si făceam troll intre noi.
 10. Nick: Zxfy Verdict:Contra Motiv: nu te-am prea vazut online pe server, nu te-am prea vazut sa ajuti pe alti.
 11. Nick: Zxfy Verdict: Pro Motiv: Te vad destul de activ pe server, stai in banca ta si nu te certi cu nimeni, ajuti pe alti si eu cred ca meriti acest grad. Bafta!
 12. Nick: Zxfy Verdict: Pro Motiv: Te-am vazut sa ajuti playerii, esti destul de online si nu te-am vazut sa te certi cu nimeni eu cred ca meriti sa fi in staff. Bafta!
 13. Nick: Zxfy Verdict: Contra Motiv: Nu ai 14 ani, faci troll, injuri playerii si nu te-am vazut sa ajuti pe alti. (Nu ti se vad orele in poza.)
 14. Ti ai luat ban pentru ca tu ai fost banat pe contu tau main si nu ai voie sa faci alt cont si sa intri pur si simplu asa.