Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

AndreiMDV

Member
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nick: thelittleniez Verdict: pro Motiv: Le ai cu verificatu' de codati esti tare rau!
  2. Numele tău real: Andrei Numele tău de pe steam: thelittleniez Vârsta ta: 14 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău: [STEAM_1:1:722679461] Discord-ul tău: DevilHW#4809 Ai citit regulamentul serverului? : nu stop Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : da Cu ce ne poți ajuta? : Scaparea de codati Ai intrat pe serverul de discord ? : da Alte obiecții : Am mai fost moderator inainte acum cateva luni dar m am lasat pentru ca mi s a taiat chefu' de cs dar m am reapucat si vreau sa ofer o mana de ajutor.
  3. [*] Nick admin : thelittleniez [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti activ, dar nu te vad sa ajuti playeri sau chestii de genu.
  4. [*] Nick admin : thelittleniez [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Din spusele lui kydu esti un jucator mai vechi, dar eu unul nu te am vazut nici o data pe server si nu stiu cum te comporti. Dar daca o sa te vad mai mult pe server sunt sigur ca parerea mea o sa se schimbe. Succes.
  5. Nick admin: thelittleniez Pro/Contra: Contra Motiv: Nu ai orele necesare pentru helper. Nu prea esti activa si te certi mereu cu playerii, nu spun ca tu incepi conflictele dar incearca sa le ignori. Incearca sa maresti activitatea pe server. Succes!
  6. Nick: thelittleniez Steam ID: [STEAM_1:1:722679461] Grad actual: helper Grad dorit: moderator De ce îți dorești un grad mai mare: Pentru a purea ajuta playerii mai mult. Alte obiectii: - Ai citit regulamentul?: "litera cu litera" Ore jucate:
  7. [*] Nick admin : thelittleniez [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu prea te vad pe server, nu stiu cum te comporti dar incearca sa maresti activitatea pe server daca este posibil. Bafta!
  8. [*] Nick admin : thelittleniez [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti toxic si vorbesti prea mult, plus ca nu prea cred ca ai 15 ani.
  9. Aici este vina ta, stateai undeva pe mid si jucai "la timp" chiar daca cel din echipa adversa avea bomba si avea timp sa planteze. El ti a spus sa te duci pe site ca oricum o planteaza dar tu o bagai pe a ta ca jucai "la timp". Dupa asta te ai enervat si l ai injurat.
  10. Numele tău real: Andrei Numele tău de pe steam: thelittleniez Vârsta ta: 14 Steam ID-ul tău: [STEAM_1:1:722679461] Discord-ul tău: DevilHW(The guy who asked)#4809 Ai citit regulamentul serverului? : "litera cu litera" Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da Cu ce ne poți ajuta? : Cu orice este nevoie, dar in special ajutarea playeriilor noi de pe server. Ai intrat pe serverul de discord ? : Da Alte obiecții : - Orele jucate pe server (screenshot):