Jump to content
Merry Christmas, Guest
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Lukaa

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Lukaa last won the day on November 23

Lukaa had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

Profile Informations

 • Gender
  Male

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. [*] Nick admin : qlqlql [*] Nick forum : Lukaa [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Capabil, nu abuzeaza, cat timp a avut cumparat s-a descurcat bine.
 2. Injuri pe toti degeaba,neprovocat si oricum ti-a dat gro ungag ca era caterinca pe server.
 3. Lukaa

  RECLAMATIE roberto

  Eu propun 1/3 warn pentru a se invata minte sa verifice inainte sa dea mutari pe nedrept
 4. Lukaa

  RECLAMATIE roberto

  Acolo sick a arucant arma pentru ca el nu stia ca inca mai e cineva acolo,dar dupa la vazut si la omorat, prizonierul din celula la 0:46 oricum trebuia omorat pentru ca nu era la comenzi. Din doveziile astea nu se vad prea mult doar faptul ca a facut un fk si atat. Ma reper iarasi la ce am zis la inceput, daca te uiti pe filmare ca nu se vedea prizionerul cand mergea sa ia arma, iar acesta din reflex a dat drop la pistol pentru a il arunca mai departe si dupa l-a omrat pe cel din celula pt ca nu era la comenzi. Eu zic ca a fost vina lui roberto ca l-a mutat pe un fk si atat. Si se pare ca martori afirmeaza faptul ca roberto a si exagerat/mintit faptul ca a facut 5fk cand el a facut doar 1.
 5. Mai citeste si tu regulamentul din cand in cand
 6. [*] Nick admin : qlqlql [*] Nick forum : Lukaa [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad capabil ca admin, nu te faci remarcat intr-un sens bun si nu sti regulamentul.
 7. [*] Nick admin : qlqlql [*] Nick forum : Lukaa [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te-as vedea capabil ca admin+nu sti regulemantul.
 8. [*] Nume: Luca [*] Nick: 󠁳⁧⁧qlqlqlqlql.#jb.ggez.ro [*] Nume discord + id: 󠁳⁧o/o/o/o/o/o#5831 [*] Varsta: 14 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:0:229980340 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198420226408/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?:da [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Am jucat sah pentru grad"‎ [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul):Sa ajut comunitatea [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu):da [*] Alte obiectii:-
 9. [*] Nume: Luca [*] Nick: qlqlqlqlqlql [*] Nume discord + id: o/o/o/o/o/o#5831 [*] Varsta: 14 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:0:229980340 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198420226408 [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Nu stiu sa citesc"‎ [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Vreau sa ajut comunitatea sa nu mai fie asa de multi playeri care incalca regulile cand nu sunt admini online. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: -