Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

KassabianJr

Manager Server
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by KassabianJr

 1. Respins, nu ai sincronizat contul de steam cu cel de forum. T/C.
 2. Iti recomand atat seria Resident Evil care iti ofera o multitudine de jocuri conform cerintelor tale, cat si jocurile The Walking Dead produse de Telltale. Spor la joaca!
 3. Uite aici o lista cu 5 jocuri care respecta cerintele tale: 1) Aragami 2 2) Dying Light 2 3) The Wild Eight 4) Diablo Immortal 5) Elden Ring - normal jocul este singleplayer, dar cu ajutorul unui mod poate deveni multiplayer Sper ca am fost de ajutor, spor la joaca!
 4. Respins, regulament necitit. T/C.
 5. Respins! @DaviiD1337 vrea sa vada anunt pe olx cu microfonul tau, pana atunci nu primesti! T/C.
 6. Nick:KassabianJr Verdict: CEL MAI CONTRA Motiv: david are maine lucru de la 8
 7. Cerere de unban respinsa din 3 motive: In primul rand, ai un model de respectat. In al doilea rand, se vede clar din filmare cum te uiti la jucatori prin pereti. In al treilea rand, am analizat si eu demo ul respectiv si am vazut ca sunt mai multe momente in care se poate observa ca stiai anumite pozitii, urmarind jucatorii cu tinta prin pereti. T/C.
 8. Reclamatie respinsa! Nu este normal sa stai afk si dupa cum ai revenit sa arunci un smoke fix in coechipierul tau. Puteai sa il intrebi daca are nevoie de ceva, eventual sa nu faci nimic, doar sa fii pregatit sa tragi in cazul in care apare un inamic, dat fiind faptul ca ai fost afk cateva momente in care puteau sa se intample destule. Hope avea tot dreptul sa iti dea slay pentru ca ai fost afk, dar nu a facut-o, insa cand a vazut ca l-ai si incurcat in gameplay a decis ca cel mai bine ar fi sa evite repetarea unui astfel de incident, dandu-ti slay. T/C.
 9. Nu au trecut 2 saptamani de la ultima cerere. T/C.
 10. Respins, regulament necitit! T/C.
 11. Adminul in cauza primeste warn deoarece gagul a fost acordat cum trebuie intr-o oarecare masura, dar trebuia sa se tina de cuvant: "Daca vreau pot sa dau gag la jumatate de echipa.". De asemenea, nu conteaza ce spun alti jucatori sa faci, actionezi doar daca simti ca este cazul. T/C.
 12. Cei doi admini primesc warn pentru imaturitate. T/C.
 13. Acceptat, bine ai venit!!!!! T/C.
 14. Respins, nu au trecut doua saptamani de la ultima cerere facuta! T/C.
 15. Acceptat, noroc cu magia Craciunului! T/C.
 16. Din dovezile prezentate de catre jucatorul @vasy se poate observa limpede faptul ca adminul in cauza si anume @GrasulPace, a incercat sa fie amuzant prin recreerea unei glume vazute cel mai probabil pe platforma de socializare "Tik Tok". Probabil ca reclamantul nestiind gluma, a crezut ca in speta era vorba despre dansul, motiv pentru care s-a ofensat. @GrasulPace a actionat corespunzator, la mijloc fiind vorba doar de o neintelegere. Semnat:KassabianAlb-Inchisul T/C.
 17. Respins, regulament necitit! @syn, @k3n, @sampaniepapi primesc warn pentru necunoasterea regulamentului! T/C.
 18. Cr4x a actionat corespunzator; vasy24 ai avut un comportament inadecvat motiv pentru care adminii ti-au acordat sanctiunile potrivite(sinugra obiectie: Kenzo nu te mai baga in treaba altora, era datoria lui cr4x sa ii dea ban in cazul in care acesta simtea nevoia.). T/C.
 19. Respins, ai un warn activ! T/C.
 20. Respins, nu au trecut 2 saptamani de la ultima ta cerere! T/C.
 21. Respins, nu ai completat modelul. T/C.
 22. Adrian si Kydu vor primi warn 1/3 pentru ca nu au evitat cearta, ba chiar au continuat-o. T/C.