Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

claudio

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. [*] Nume: Claudio [*] Nick: claudio jb.ggez.ro [*] Nume discord + id: claudio.#8018 (id: 714704448324370462) [*] Varsta: 17 aproape 18 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : 150 [*] Steam ID: STEAM_1:1:552236721 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199064739171/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: Mi-am luat vapor [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Lipsa staff-ului activ, consider ca serverul are nevoie de admini pe toate intervalele orare, mai ales noaptea cand e fiasco total. Am avut admin in trecut prin 2015/16 si vreau sa readuc serverului aceeasi imaginea pe care o avea atunci. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Sunt constient de greseala facuta in fata lui Gro si promit ca astfel de erori sa nu se mai repete
  2. [*] Nick admin : claudio [*] Nick forum : claudio [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ, capabil, smash 100%
  3. [*] Nick admin : claudio [*] Nick forum : claudio [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Regulament necitit
  4. Contra Stie Mario foarte bine cum e sa iti bagi parintii in datorii cu factura la curent. Cat despre vericu power nu il vad mai mult de 10 minute fara sa isi dea spec. E ultimu om care ar merita God. 6200 de ore in care 6000 afk.
  5. Nick admin: claudio Nick forum: claudio Pro/Contra: Contra Motiv: Nu te-am vazut in viata mea pe server
  6. Claudio nu declara nimic ca nu a fost atent. Avand in vedere ca e doar un gag de 10 minute,banuiesc ca problema o sa treaca de la sine si adminul Mario poate primi un avertisment verbal sa nu se mai grabeasca cu comenzile si sa inteleaga ca la nervi lumea vorbeste putin mai tare in microfon. Daca tipatul era atat de deranjant cel mai probabil il auzeam chiar daca nu eram atent. O ultima adaugare , nu va mai tineti vrajba unii altora ca nu rezolvati nimic. Nici ala care face reclamatie pt gag 10 min, nici ala care da gag pt sunet mai inalt de 10 db. Sunteti amandoi baieti de treaba si nu vreau sa-mi schimb parerea despre voi.
  7. claudio

    Reclamatie Claudio

    Nick: claudio Nick forum: claudio Argument: In primu rand,genul asta de glume fac eu cu persoana in cauza (sinned), daca ai lasa tot demo-ul s-ar vedea dupa ca spune sa nu faceti reclamatie. Dovezi din demo :https://we.tl/t-ZqfopRPpzJ In al doilea rand, reclamatiile intre admini se fac la staff-only, cat timp ai grad pe server te consideri admin inca nu ti s-au scos permisiunile. In al treilea rand, cum ti-a fost atrasa atentia si de catre aly nu ai voie sa iti schimbi numele, dar fiind pe piciorul retragerii nu gasesc asta atat de grav. In concluzie, evitati sa mai faceti reclamatii in locul persoanelor "abuzate" pentru ca au si ele forum daca se simt ofensate, nu sunteti voi eroii in pijamale.
  8. [*] Nick admin : claudio [*] Nick forum : claudio [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: In mod normal pro dar nu ai recitit regulamentul.
  9. [*] Nick admin : claudio [*] Nick forum : claudio [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Esti prea mic pentru requirements-urile functiei de helper.
  10. [*] Nick admin: claudio [*] Nick forum: claudio [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu consider ca ai experienta si calitatile necesare pt un grad.
  11. [*] Nickname-ul tau: claudio [*] Nickname-ul persoanei reclamate: 00 jb.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: gag fara motiv intemeiat + posibila necunoastere a regulamentului [*] Data si ora intamplarii: 11:39 PM , 13 aprilie [*] Mapa pe care s-a intamplat: snow_hex [*] Dovezi: [*] Martori: Almighty, wassup, blem, deviant , restu de erau pe server [*] Alte obiectii: Am scris in chat: Are auto al meu roby. S-ar putea sa nu am dreptate , dar eu stiam ca atunci cand mori si lasi low pe cineva ai voie sa ii zici cat damage i-ai dat sau ce arma are. In cazul meu doar am specificat arma pe care o poseda jucatorul in cauza Roby. Initial nici nu observase moderatorul meu preferat, atentia fiindu-i atrasa de o alta imagine a corectitudinii si dreptatii Blem. Aveti video complet cu tot ce am descris aici. https://we.tl/t-9LwrLpMupv
  12. 1. Titlul (cerință obligatorie): Spider-Man (2002) 2. Link (cerință obligatorie): https://www.imdb.com/title/tt0145487/ 3. Nota personală (cerință obligatorie): 8.5/10