Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Irinel

Member
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Irinel last won the day on August 5 2022

Irinel had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

Profile Informations

  • Location
    De undeva
  • Hobby
    Fut

Social Profiles

Recent Profile Visitors

1,209 profile views
  1. Nick: V4lentin Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: se vede in poză Grad actual: helper Grad dorit: moderator De ce îți dorești un grad mai mare: pentru că vreau să ajut serverul mai mult!Și să dau ban la codați! Alte obiectii: Valentin e la mine in beci Ai citit regulamentul?:prefer sa nu raspund
  2. Nick: V4lentin Verdict: contra Motiv: Nu prea te am vazut activ si cand erai nu interactionai cu playerii+nu ai 14 ani!
  3. Numele tău real:Valentin Numele tău de pe steam:V4lentin#go.ggez.ro Vârsta ta:14 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău:se vede în poză Discord-ul tău:𝓋𝒶𝓁𝑒𝓃𝓉𝒾𝓃$#2282 Ai citit regulamentul serverului? : nu stop Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? :Da Cu ce ne poți ajuta? : Am mai fost admin, dar m-am retras, vă pot ajuta cu codații și multe altele Ai intrat pe serverul de discord ? :da Alte obiecții : Am greșit că am ieșit:(
  4. Nick:V4lentin Verdict:contra Motiv:Nu te vad foarte capabil!Si iti put picioarele!
  5. Sa stii ca aia nu e singura data!Mai e o parte prin clip cand un player vine din ct si tu ii dai track cu arma fara sa se vada nimic!
  6. Salut! Aici se vede clar ca ii urmareai prin pereti!Data viitoare pune si o dovada ca sa stie lumea ca ti ai luat ban! Cererea este incompleta apropo!Stiu ca se vede neclar,da nu am premium pe contu ala!
  7. Fiind martor, am vazut cum tu ai dat smoke in palat si dupa ai fugit atragand inamici sa vina in palat dupa hope!De aceea ai primit slay!
  8. nick: V4lentin verdict: contra motiv:Nu prea te vad pe server si esti cam toxic!