Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DragosRu

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1 ". Se subinteleg, daca le spui odata sa tina mai mult crede ma ca o sa tina minte si o so fac + depinde de ce tastatura are omu, mie mi s a mai intamplat sa tin apasat si sa nu ia comanda." - Dupa mine ar trebui sa nu se mai subinteleaga.
  2. 1. "[ Simon spune cine iese ... ] asta se intampla deoarece nu tin pe microfon apasat destul" Daca nu esti capabil sa ti microfonu ca sa nu se intrerupa, nu mai intra la CT, Decat sa aud doar "Simon spune cine misca moa" sau "SImon spune cine iese..." mai bine nu intri, tine microfonu cat trebuie daca intri la ct. 2. Da dar nu dai 100 de comenzi ampulea, gandesti si tu comanda de dinainte, nu dau acum una, ma gandesc dupa sa mai bag ceva la ea si dupa inca ceva. Ori o dai cum trebuie din prima, ori nu o mai dai.
  3. MODEL: [*] Nick: Dragos [*] Steam ID: 76561199211536579 [*] Propunere: 1. Sa nu mai existe comenzi subintelese, ori dai o comanda cum trebuia fara sa fie intrerupta sau neterminata, ori e invalida. 2. Respectarea regulii "Dupa ce simon a dat o noua comanda valida, comanda anterioara va fi anulata", deoarece toata lumea da comenzi cu simon incontinuu, comenzi aiurea, | EX: "Simon spune veniti pe scara / "Simon spune ajunsi care misca moare / "Simon spune cand ati ajuns acolo sa va ridicati" (Aceasta comanda avand posibilitatea sa fie data intr-o singura comanda fara a rosti de 3 ori simon) 3. Prima comanda sa fie tot timpul una valida, nu sa fie o comanda data ampulea [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Comenzi mai clare, si un mod de joc mai placut. [*] Alte obiectii: Nup.