Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JustDark

Manager Server
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by JustDark

 1. Numele tău real:Cristi Numele tău de pe steam:JustDark Vârsta ta:16 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău:STEAM_1:1:571210896 Discord-ul tău:JustDark#1538 Ai citit regulamentul serverului? : prefer sa nu raspund Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? :Da Cu ce ne poți ajuta? : Cu cat mai multe, spre exemplu sa nu mai fie oameni foarte toxici, sau codati. Ai intrat pe serverul de discord ? :da Alte obiecții : -
 2. Nick:JustDark Verdict:pro Motiv:Ba esti prost si incapabil dar ti ai revenit bafta!!!
 3. eram ma jucam chiar ghici ce
 4. Clatita taci coaie te rog ca esti prost dupa ce ca 80% din mapa doar te plimbi as putea spune ca aim u ala e cancer da pana si canceru omoara oameni.
 5. Salut Clatita! Nu cred ca ai tu nevoie e martori deoarece tu te plimbai pe mapa nu stiu motivul el ti a dat slay pe un motiv destul de bun deoarece el se bate iar tu nu faci nimic care sa il ajute pe el sau echipa de la tero. Aceasta reclamatie mi se pare degeaba.
 6. nick; JustDark verdict:contra motiv: ori cine altcineva dar nu te vad pe tine capabil ma jur.
 7. Nick: JustDark Verdict:Contra Motiv: nu ai varsta necesara, si nu te am vazut deloc pe server in ultima luna ai intrat anual mai pe scurt.
 8. Nick: JustDark Verdict:Contra Motiv: activ dar te certi cu lumea de pe server esti intr o cearta continua. In loc sa ajuti tu stai sa te certi!
 9. [*] Nick admin: JustDark [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: te descurci si esti destul de matur pe langa asta esti un autist dar trecem peste te pup<33
 10. [*] Nick admin : JustDark [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu o sa ma stresez cu raspunsul. Nu am multa incredere in tine si nu prea te vad asa matur, raspunsurile de pro la aceasta cerere sunt date din prietenie deci as prefera sa nu te vad in staff din cauza prieteniilor tai ca iti dau pro, ia pe merit!
 11. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Am vazut ca ajuti destul de des jucatorii noi cu sistemul de case si le dai si credite. acum sa vedem ce o sa faci ca si staff. SUCCES!!!!
 12. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Contra [] Motiv:Ai fost in staff si in trecut dar nu ai reusit sa te descurci cu activitatea. SUCCES!!!
 13. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ mai mereu si am vazut ca dai dovada de maturitate si iti faci treaba la sigur meriti acest grad.SUCCES!!!
 14. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ si consider ca esti capabil! Tine-o tot asa SUCCES!!!!
 15. Nick: JustDark Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:1:571210896 Grad actual: Admin Grad dorit: Moderator Alte obiectii: Stiu ca am primit 2 warn uri de curand dar acum mi am decis sa imi fac mai mult timp si sa il dedic server-ului deoarece vreau sa imi maresc iarasi activitatea ca si staff. Ai cidtit regulamentul?:la misto
 16. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad mai activ decat la inceput si vad sa ajuti si playerii noi acest lucru este un beneficiu pentru tine! SUCCES!!!!
 17. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad mai activ si dai dovada ca esti mai matur fiindca nu te bagi in certuri. SUCCES!!!!
 18. JustDark

  Cere unban

  Salut am vazut pe parcursul meciului ca ai jucat mai ciudat dadeai peek si cap si mi se parea ca aveai un wall probabil si un aim. Uite aici dovada!
 19. Nick: JustDark Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:1:571210896 Grad actual: Helper Grad dorit: Admin Alte obiectii: - Ai citit regulamentul?:Nu
 20. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum : JustDark [] Pro/Contra: Contra [] Motiv:Nu te vad activ si istoricul tau din staff nu prea mi a placut. SUCCES!!!!
 21. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ ,dar nu te vad sa ajuti playerii noi care au intrat de curand pe server. Insa am o parere buna despre tine si cred ca vei schimba asta pe viitor SUCCES!!!!
 22. Sault! Eu cand ma uitam pe tine nu mai jucai deloc dar am prins o faza care imi da suspiciuni. Ai iesit cu tinta pe el dar stiu ca aveai info dar nu era 100% sigur ca el sa fie inca acolo.
 23. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Contra [] Motiv:orele sunt bune te vad activ dar nu prea am incredere fiindca data trecuta nu prea ai aratat ca iti pasa SUCCES!!!
 24. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:te vad activ dar vreau sa iti schimbi pe viitor comportamentul de pe server SUCCES!!!!
 25. [] Nick admin : JustDark [] Nick forum :JustDark [] Pro/Contra: Pro [] Motiv:Te vad activ si apreciez ca ajuti playerii noi cu ce se poate SUCCES!!!!