Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

NOXnvidia

Member
  • Content Count

    89
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by NOXnvidia

  1. Nick: Nox Verdict:pro Motiv: Dat faptului ca ne afla in SAPTAMANA MARE, doresc sa las rautatile la o parte si sa aleg calea domnului, sa-ti acord un pro pentru incurajare, cred in tine ca vei pierde la fel de repede gradul!
  2. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Incearca sa respecti modelul cererii, in plus nu te-am vazut niciodata pe server.
  3. esti un caz mai special, nu esti bine venit pe server.
  4. Nick nox Pro/Contra:contra Motiv: mai incearca inca o data peste 2-3 ani sa fii si tu mai mare.
  5. Nick: nox Verdict: Contra Motiv: Cred ca ai o parere foarte buna contrar realitatii.
  6. [*] Nick admin: nox [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Vine pastele acum in cateva luni si m-am gandit sa-ti dau de mila.
  7. Nick: nox Pro/Contra: contra motiv: Nu te am auzit vreodata sa vb pe sv, orele probabil sunt facute afk...
  8. Nick: nox Verdict: Contra Motiv: Nu meriti, nu cred ca este nevoie de alte adaugari
  9. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra:contra [*] Motiv:Esti la fel ca data trecuta nefolositor si enervant
  10. Abuzul este prea mare si consecintele prea mici din pacate 😞 am fost prezent la acest abuz extraordinar de periculos!
  11. [*] Nick admin: nox [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: ai luat vac ban cand erai staff si n ai anuntat pe nimeni
  12. Nick: nox Verdict: Pro Motiv: Esti un baiat prietenos, nu cauta certuri, activitatea este una decenta, dar nu una care sa te diferentieze, totusi de la mine ai un pro, consider ca meriti o sansa.
  13. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: nu vorbesti cu playerii, nu ai o interactiune foarte mare, probabil nu ai nici microfon, succes!
  14. Numele tău real: Alexandru Andrei Numele tău de pe steam: nox Vârsta ta: 18 ani Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău:STEAM_1:1:547656663 Discord-ul tău:nox#6169 Ai citit regulamentul serverului? : Poate Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da Cu ce ne poți ajuta? : Cu moderarea server-ului si cu combaterea codatilor. Ai intrat pe serverul de discord ? :Da. Alte obiecții : DA!
  15. Ok, dar ce legatura are asta cu vreun cod?
  16. [*] Nick:noxware.cc [*] Discord: nox#6169 [*] Admin-ul care ti-a dat ban / gag: Kydu [*] Steam ID: STEAM_1:1:547656663 [*] Motiv: cheats [*] Dovada: [*] Alte obiectii: Da, doresc ca admin-ul sa nu fie sanctionat cu warn in cazul in care sunt nevinovat.
  17. - Numele pe server: nox - Steam ID-ul: STEAM_1:1:547656663 - Modul de obtinere a VIPului (event/donatie etc.): Donatie - Tip-ul vipului (1 luna/3 luni/permanent): Permanent
  18. Nick: nox Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_1:1:547656663 Grad actual: Moderator Grad dorit: God De ce îți dorești un grad mai mare: Ca sa am mai multe accese care pentru mine sunt elementare, de ex unban addban Alte obiectii: - Ai citit regulamentul?: litera cu litera
  19. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Nu stiu cine esti, nu te-am vazut deloc pe server
  20. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: Activ, se joaca toata ziua pe server, e player vechi, e ce trebuie pentru staff
  21. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti activ, vad ca vorbesti cu lumea, chiar daca am inceput cu stangul, meriti o sansa.
  22. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Baiat de treaba, matur, se mai cearta el cateodata, dar niciodata nu incepe el, sunt sigur ca esti capabil pentru acest grad asa ca din partea mea ai un thumbs up!
  23. [*] Nick admin : nox [*] Nick forum : noxNViDia [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Eu nu inteleg cum colegul meu de mai sus te vede activ sau ca-ti dedici timpul pe server, avand in vedere ca eu te vad din an in paste pe sv, activitatea lasa de dorit..
  24. [*] Nick admin: nox [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Salut! Nu te vad activ mai deloc pe server, cred ca ai undeva la 3-5 ore intr-o saptamana si nu cred ca vei putea face raportul de helper, cu parere de rau, nu cred ca vei fi capabil pentru aceasta functie, succes!
  25. [*] Nick admin : nox [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Salut! Apreciez ca mi-ai luat sfaturile in calcul si te-ai schimbat, mult succes cu noua functie!