Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence

Gino

Administrator
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Gino last won the day on August 9

Gino had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Gino

 • Birthday July 4

Recent Profile Visitors

330 profile views
 1. Gino

  [Cerere Admin] DeNNySsS

  Acceptat! Admin!
 2. Reclamatie Jucator/Admin [*] Nick: [*] Nick reclamat: [*] Data: [*] Motiv: [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: Atentie! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Reclamatie Admin] Nume". Exemplu: "[Reclamatie Admin] Gino". [*] Reclamatiile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Nu postati daca nu ati fost deloc implicati/sau nu puteti aduce o dovada. [*] Expuneti-va toate problemele cat mai detaliat , dar fara momente inutile .
 3. Gino

  [Model] Cerere Grad

  Cerere Admin [*] Nume: [*] Nick: [*] Varsta: [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Discord: [*] Ai citit regulamentul serverului?: [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): [*] Alte obiectii: Atentie! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Cerere Admin] Nume". Exemplu: "[Cerere Admin] Gino". [*] Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Daca ati fost respins la o cerere de admin trebuie sa asteptati minim 2 saptamani pentru a face o alta cerere.
 4. Gino

  Regulament

  Regulament 1. Este interzis spamul pe chat. 2. Este interzis sa abuzati de CAPS LOCK, aveti voie sa-l folositi, dar in limita bunului simt. 3. Nu aveti voie sa va certati/jigniti cu un jucator/admin. 4. Este interzi să faceți reclamă altor servere. 5. Este interzis sa aveti nume obscene. 6. Este interzis să aduceți insulte asupra server-ului. 7. Este interzis să faceți construcții obscene/pornografice. 8. Este interzis să abuzati de buguri, orice bug gasit trebuie raportat unui admin. In unele cazuri cei care au raportat bug-ul vor primii o mica recompensa ($ in joc). 9. Este interzis să folositi cheats. 10. Este interzis să folosiți nickname-uri asemănătoare cu cele ale persoanelor din staff. 11. Nu aveti voie sa trolati jucatorii. 12. Să faceți ban avoid, adică să intrați cu un alt cont imediat după ce ați primit ban.[în caz că acel Jucator a primit ban pentru 3/3 warn-uri, ban avoid-ul nu se aplica]. 13. Să creați și să distribuiți cărți modate, precum cele cu mesaje trigger (ex: înjurături când apeși click dreapta pe carte). 14. Comenzile "/tpa" si "/tpa accept" le folositi pe riscul vostru, adminii nu sunt responsabili daca muriti sau de itemele pierdute in aceste cazuri. 15. Adminii care au acces la comanda "/tp" nu au voie sa o foloseasca in scopuri personale si sa ajunga cu ea la alti jucatori care sa ii omoare. 15.1. Adminii au si ei voie sa faca "/tpa" kill la fel ca restul playerilor, cu conditia ca atunci cand da "/tpa" sa nu foloseasca scuze de admin ("da /tpa accept ca sa iti rezolv problema", "da /tpa accept ca vin eu sa te invat cum se pune protectia" si asa mai departel).
 5. Gino

  Cerere unban CRA

  Daca plecai in conditii de pace nu cred ca avea nimeni, nimic cu tine, dar voi ati plecat pe scandal. Sunt multi alti jucatori/admini care au parasit server-ul plecand pe alte servere/comunitati si care apoi s-au intors sau nu, dar la plecare nu au intrigat la cearta. Voi ati decis sa plecati dupa o fata si s-o lasati sa decida pentru voi, iar acum ea joaca pe server. Oricum, din cate am auzit aveti server de jb, nu e ca si cum nu ai avea unde sa te joci...
 6. Gino

  [Joc] Alins Vibes

  Gianni, p*la negru?
 7. Gino

  am primit gag permanent la trivia

  Ai primit ungag! Motivul pentru care ai primit gag este ca in timpul jocului de trivia ai raspuns la o intrebare cu "mata" T/C
 8. Gino

  propunere

  Nu te deranjeaza cu nimic !jbhelp-ul de la conectarea pe server. T/C
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. Model Propunere Server [*] Nick: [*] Steam ID: [*] Propunere: [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: [*] Alte obiectii: Atentie: [*] Fiecare propunere trebuie sa respecte modelul. [*] Fiecare propunere acceptata va fi rasplatita in joc. [*] Fiecare jucator/admin are dreptul sa isi exprime opinia si sa dea Pro/Contra.
 12. Model Cerere UnSuspend [*] Nick: [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban : [*] Steam ID: [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban : [*] ScreenShot: [*] Alte obiectii: Atentie! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Cerere unsuspend] Nume". Exemplu "[Cerere unsuspend] Gino" /" [Cerere unban] Gino ". [*] Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare.
 13. Model Reclamatie Admini/Jucatori [*] Nick: [*] Nick reclamat: [*] Data: [*] Motiv: [*] Dovezi: [*] Martori: [*] Alte obiectii: Atentie! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Reclamatie Admin] Nume". Exemplu: "[Reclamatie Admin] Gino". [*] Reclamatiile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Nu postati daca nu ati fost deloc implicati/sau nu puteti aduce o dovada. [*] Expuneti-va toate problemele cat mai detaliat , dar fara momente inutile .
 14. Gino

  [Model] Cerere UpGrade

  Model Cerere UpGrade [*] Nick: [*] Ore jucate(ScreenShot): [*] Steam ID: [*] Grad actual: [*] Grad dorit: [*] Alte obiectii: [*] Ai citit regulamentul ? : Atentie! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Cerere UpGrade] Nume". Exemplu: "[Cerere UpGrade] Gino". [*] Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Daca ati fost acceptat/respins la o cerere upgrade trebuie sa asteptati minim 1 luna pentru a face o alta cerere. Adminii vor raspunde dupa urmatorul model: Nume pe server: Gino Pro/Contra: Pro Motiv: -
 15. Gino

  [Model] Cerere Admin

  Model Inainte de a aplica trebuie : Sa intrati in grupul de Steam Sa dati un like paginii de FaceBook Sa va abonati pe canalul de YouTube Pentru a aplica aveti nevoie de minim 50 de ore si minim 10 de quest-uri indeplinite! Cititi regulamentul cu atentie, toate cele 3 topic-uri REGULAMENT [*] Nume: [*] Nick: [*] Varsta: [*] Ore jucate? (ScreenShot): [*] Steam ID: [*] Steam Profile Link: [*] Ai citit regulamentul serverului?: [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): [*] Alte obiectii: Atentie! [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[Cerere Admin] Nume". Exemplu: "[Cerere Admin] Gino". [*] Cererile care nu sunt facuta dupa acest model nu vor fi luate in considerare. [*] Daca ati fost respins la o cerere de admin trebuie sa asteptati minim 2 saptamani pentru a face o alta cerere. [*] Orele si Quest-urile indeplinite le puteti vedea tastand pe server comanda "!stats". [*] Cerintele pentru admin le puteti gasi aici: Cerinte Admin [*] STEAM ID-ul il puteti afla de aici: http://steamidfinder.com/ Sau tasntand in consola status! Adminii vor raspunde dupa urmatorul model: Nick: Gino Pro/Contra: Pro Motiv: -
×