Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Moldoo

Member
  • Content Count

    64
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Moldoo last won the day on May 9 2023

Moldoo had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Moldoo

    Reclamatie Ionut

    Ne-am adunat 3 judete sa descifram ce ai scris aici
  2. [*] Nickname-ul tau: Moldo [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Ionut [*] Motivul reclamatiei: Slay CT fara motiv [*] Data si ora intamplarii: 18:01 06/01/2023 [*] Mapa pe care s-a intamplat: ba_minecraft [*] Dovezi: https://www.youtube.com/watch?v=wN3KOfqI71M [*] Martori: Antidot, Chinezu' si restul de pe sv [*] Alte obiectii: -
  3. [*] Nick admin : Moldo [*] Nick forum : Moldoo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Stie regulamentul, vechi admin se descruca cu comenzile si gradul.
  4. Moldoo

    RECLAMATIE TYZER

    in calitate de martor pot spune ca nu am vazut niciodata o comanda din partea lui tyzer si cand o vad este data aiurea. Probabil baiatu nu a auzit cand a spus trecutz ca "cine intra acum are voie si next" , totusi ar trebui sa vorbeasca dupace ofera move-ul. l-am strigat cat si eu cat si chinezu' si nu primeam nici un raspuns. Consider ca in calitate de admin trb sa ajuti playerii la orice nelamurire pe care o au nu sa ii ignori total.
  5. [] Nick admin : Moldo [] Nick forum : Moldoo [] Pro/Contra: Contra [] Motiv: Nu te faci remarcat nu ajuti playerii si nu cred ca esti capabil de grad. Avem destui helperi prostovani la moment.
  6. Fazele importante: Minutul 0.29 unde da lame cu tero cand are arme incarcate / minutul 8:29 de aici incepe sa fie suparat .
  7. Doar ca sa stii in caz ca esti neinformat atat timp cat cineva se joaca pe server exista sansa sa mai aplice tastele Alt+Tab si sa mai faca ceva pe parcurs. Am spus-o si o s-o mai spun orice greseala pe care o vad o voi sanctiona corespunzator. Daca te-ai trezit cu noaptea in cap si nu ai chef de nimic nu le strica si ziua celorlalti .
  8. in lumea ta toti gresesc si doar tu esti cel sfant, daca simti nevoia de a sanctiona pe cineva filmezi si dai dovada unui admin nu incepi sa injuri pe server de suparare.
  9. de cand am intrat pe sv de 10 minute incontinuu tii microfonu pornit si jignesti/instigi/injuri pe cine vezi in cale. Ti-am acordat un gag de 10 min pentru a te calma. Reclamatia data este inca o dovada pura la cat de suparat esti!
  10. [*] Nick admin : Moldo [*] Nick forum : Moldoo [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Esti un player ok din toate punctele de vedere cred ca te vei descurca 🙂
  11. [*] Nick admin : Moldo [*] Nick forum : Moldoo [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Eram la un pas sa iti dau pro dar am stat asa si m-am gandit, de cate ori ajuti tu playerii pe sv si de cate ori te iei in gura cu toti pe orice motiv, esti activ insa comportamentul si rabdarea ta lasa de dorit.
  12. bro te-am avertizat de mult prea multe ori si te opreai sa mai faci, daca il faci ca tic nervos nu ai ce cauta la ct sa dai comenzi, ai fost avertizat nu doar de mine si de ceilalti admini.
  13. [*] Nick: Moldo [*] Steam ID: STEAM_1:1:528706967 [*] Propunere: Sa fie implementat jackpot de materiale/drugs la getgifturile viitoare. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: inca un motiv de a face playerii sa joace mai mult pentru couldownul de la getgift [*] Alte obiectii: .|.
  14. Moldoo

    Upgrade S1ck

    [*] Nick admin : Moldo [*] Nick forum : Moldoo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Player activ, stie regulamentul, avem nevoie de mai multi oameni cu acces la suspend !