Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Noapte1

Member
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. uite te la vidoclip.
  2. E vina mea ca nu sunt admini ?
  3. [*] Nickname-ul tau: Noapte [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Gloomy [*] Motivul reclamatiei: Comenzi normale la god + favorizare [*] Data si ora intamplarii: 11:20/14.08.2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat: ba_jail_alpha [*] Dovezi: [*] Martori: Minato [*] Alte obiectii: Targhet .....
  4. [*] Nume: Paul [*] Nick: Noapte [*] Nume discord + id: Noapte#0767 [*] Varsta: 21 [*] Steam ID: STEAM_1:1:426903832 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/daniel2rm/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: De pe vremea cand juca Gino [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): am 1k ore. vreau sa fac si eu parte din staf ! sunt actv si imi place aceasta comunitate 😄 [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Nu o sa se mai repete greselile de luna trecuta 😄 .
  5. [*] Nickname-ul tau: The Prince [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ZeNno [*] Motivul reclamatiei: troll [*] Data si ora intamplarii: 12:30/13.08.2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_graffito_ggez [*] Dovezi: [*] Martori: toti de pe sv [*] Alte obiectii: Nu am facut poze, dar poate comfirma si nop ca a fost trolat cand a intrat pe sv ! ala care punea muzica si tipa nu a luat gag si a luat St3esu care nu a facut nimic !
  6. uite te la ultimul post facut ! erau admini pe sv ! asa se intampla mai mereu ! zilele trecute mi am luat gag de la nop deoarece i am spus lui Adrian "du te drq" . Dupa el m a injurat si am scris ca ma simt ofensat de 3 ori si nu i a dat nimeni gag! ( am si poze facute ... dar nu vreau sa i fac post lui nop, pentru ca este posibil sa primeasca remove).
  7. [*] Nickname-ul tau: ThePrince [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Nicolas⁶⁶⁶#l2p go.ggez.ro [*] Motivul reclamatiei: limbaj [*] Data si ora intamplarii: 09.29/ 08.08.2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_greytown_ggez / jb_summer_jail_v3_hdr [*] Dovezi: [*] Martori: toti on [*] Alte obiectii: daca incepeam eu sa l injur primeam gag 100%. Dupa spusele lui Nicolas⁶⁶⁶#l2p go.ggez.ro el nu o sa fie sanctionat "am pile degeaba imi faci post".
  8. [*] Nickname-ul tau: Noapte [*] Nickname-ul persoanei reclamate: youtube.com/alycn [*] Motivul reclamatiei: Abuz+buly+troll [*] Data si ora intamplarii: 08.08.2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_greytown_ggez [*] Dovezi: [*] Martori: andre fullpower edy 69 [*] Alte obiectii: Se poate auzii in filmare cum Andrei ii spune lui element sa inceteze ! In fiecare dimineata face abuz de grad ( foloseste comenzi pe playeri ! ). Luni si Marti a intrat pe sv cu numele lui Gino si avea tagul de owner ( nu stiu cum a facut sa aibe acel tag ). Se dadea drept el si ne ameninta cu ban ( poate comfirma si Andrei chestia asta ! ). A facut chestia asta si pe go .
  9. Asa cred eu ! Si am vazut cand de mult ma eviti tu cand intrii pe sv si spui "moldovenii is prosti mai ales aia din staf" si is doar eu pe sv "admin modovean"
  10. a durat ceva pana l am facut ! si nu l am facut pentru ca mi ai facut si tu mie :D. daca nu ai primit ghost atunci poate ai wh 😄
  11. [*] Nickname-ul tau: Noapte [*] Nickname-ul persoanei reclamate: cockcutz [*] Motivul reclamatiei: ghost in privat ! [*] Data si ora intamplarii: 20-21 (22.07.2021) [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_moti2_final2 [*] Dovezi: [*] Martori: cei care erau on [*] Alte obiectii: e posibil sa fii primit ghost ori de la chelutu ori de la dmx !
  12. Am pus pozele aiurea.. ordinea e 3/1/2/4
  13. [*] Nickname-ul tau: Noapte [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Shoke [*] Motivul reclamatiei: Fevorizare ! [*] Data si ora intamplarii: 10:40-11:00 [*] Mapa pe care s-a intamplat: Jail_XMF [*] Dovezi: mai jos ! [*] Martori: Hiena Minato Hitler etc. [*] Alte obiectii: Hitler m a injurat. Iar eu ca sa nu injur am scris in chat ca ma simt ofensat ! Nu m a bagat nici un admin in seama asa ca l am injurat si eu ! si hitler a scris ca se simte ofensat si am primit gag 😄. SI pe langa asta i a mai scris si Hitler ca trebuie sa primeasca si el gag. si a refuzat !
  14. [*] Nume: Paul [*] Nick: Noapte [*] Nume discord + id: Noapte#0767 [*] Varsta: 21 [*] Steam ID: STEAM_1:1:426903832 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/daniel2rm/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: De pe vremea cand juca Gino [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): am 1k ore. vreau sa fac si eu parte din staf ! sunt actv si imi place aceasta comunitate 😄 [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Nu am !