Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FreshAsp

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FreshAsp

  1. daca si eu am cod e clar. La faza asta am facut la misto 🙂
  2. [*] Nick:FreshAsp [*] Discord: FreshAsp#8338 [*] Admin-ul care ti-a dat ban / gag:JustDark 笑 #GGEZ DauPtAndreea [*] Steam ID: STEAM_0:0:151362366 [*] Motiv: wall+aim [*] Dovada: [*] Alte obictii: nu credeam ca o sa fac aceasta cerere vreodata dar ayaye
  3. Nick: FreshAsp Propunere: inainte de acordarea gradului de helper, persoana respectiva ar trb sa sustina un test care consta in cunoasterea comenzilor si a diferitelor lucruri de pe sv Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Acest lucru ar ajuta serverul, deoarece in staff ar exista doar oameni capabili de gradul respectiv. Alte obiectii:
  4. Nick admin: FreshAsp | GO.GGEZ.RO JB.GGEZ.RO Nick forum: FreshAsp Pro/Contra: Pro Motiv: Esti activ, ajuti playerii, respectuos, nu abuzezi si consider ca esti in stare de aceasta functie.
  5. [*] Nick admin: FreshAsp | GO.GGEZ.RO [*] Nick forum: FreshAsp [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti destul de certaret si te injuri cu multi si consider ca aceste aspecte nu ar trebui sa existe la o persoana din staff, asadar nu te vad capabil de aceasta functie.
  6. Nick: FreshAsp | GO.GGEZ.RO Ore jucate(ScreenShot): Steam ID: STEAM_0:0:151362366 Grad actual: Helper Grad dorit: Admin Alte obiectii: Sper ca imi puteti acorda aceasta sansa si va promit ca nu o voi da in bara. Ai citit regulamentul?: Din prima
  7. [*] Nick admin: FreshAsp | GO.GGEZ.RO [*] Nick forum: FreshAsp [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Consider ca esti de treaba si ca esti capabil de acest grad.
  8. Nick admin : FreshAsp | GO.GGEZ.RO Nick forum : FreshAsp Pro/Contra: Pro Motiv: Consider ca esti capabil de acest grad si ca te vei descurca.
  9. Nick admin : FreshAsp | GO.GGEZ.RO [*] Nick forum : FreshAsp [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti de treaba, respectuos si nu esti certaret, si in plus ai face o treaba buna in staff.
  10. Nick: FreshAsp | GO.GGEZ.RO Varsta: 14 Ore jucate? (ScreenShot): Steam ID: STEAM_0:0:151362366 Contact(Nume+tag discord): FreshAsp#7547 Ai citit regulamentul serverului?: L-am Citit de 5 ori. Rank pe server?:Legendary Eagle. Cu ce ne poti ajuta?:Consider ca va pot ajuta prin ajutorul playerilor de pe server, ajutarea chatului si multe altele. Consideri ca esti capabil de acest grad?:Consider ca sunt destul de capabil de acest grad. Ai intrat pe serverul de discord? (Server Discord):Desigur ca am intrat! Alte obiectii: Multumesc pentru timpul acordat! Sper ca mi se va acorda o sansa.