Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Opposite

Member
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Opposite

  • Birthday 12/20/2006

Profile Informations

  • Location
    Romania
  • Gender
    Male

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ai facut troll , se vede pe demo . Pacat ca nu ai aratat.
  2. [*] Nick admin: Opposite [*] Nick forum: Opposite [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti o persoana calma si incerci sa ajuti playeri cat de bine poti tu . Eu te cred capabil si sper sa intri in staff
  3. Eu stiam ca daca iesi de la arme iei slay , nu ca 1 centimetru nu ai voie sau chestii . Eu asa stiu din regulament . "3.9. La Freeday gardienii sunt obligati sa ramana la arme pana la finalul day-ului. (Avertisment/Slay/Mutare)"
  4. Omule , am zis prima data cine mai vorbeste are gag , te-ai oprit . Dupa ai inceput iara si ti-am dat gag . Si vezi ca ei nu se vor uita pe demo ca nu ai tu chef sa filmezi ceea ce inseamna lipsa de dovezi .
  5. Nu ai aratat partea in care vorbeai si te-am avertizat . Ti-am spus de 3-4 ori , nu doar tie , tuturor sa nu mai vorbeasca ca pica serverul . Te-am lasat cu avertizare , dupa putin timp ai inceput iara sa vorbesti si am avertizat iara si ti-am dat gag ca vorbeai prea mult si nu se mai auzea nimic . In concluzie ai vorbit dupa 3-4 avertizari de pe chat date de mine . Gagul de limbaj ti-am dat ca m-ai facut sclav , nu doar pe chat dar si pe u@ inainte m-ai injurat mult de tot dar te--am iertat atunci .
  6. [*] Nume: Andrei [*] Nick: Opposite [*] Nume discord + id: Opposite#4124 [*] Varsta: 14 ( Fac 15 in decembrie ) [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_0:0:195901984 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/0pposite/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Am primit binecuvantare de la Gino" [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Majoritatea timpului sunt pe server si nu prea sunt administratori , sau sunt dar sunt afk . Mai injur uneori dar o fac la caterinca nu sa jignesc pe nimeni , s-ar putea sa primesc niste contra din cauza acestui lucru dar zic ca mai bine conteaza cat de activ sunt si daca fac ceva . Deci cum spuneam vreau sa fiu unul din cei mai activi helperi si care face ceva . [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Nu
  7. Fratimiu , cica ce cautam acolo , se vede in video ca am cazut din greseala . Nu m-am aruncat eu ca aveam chef . Si de bhop nu ai zis nmk hai fa bhop sau ceva , pana mea din moment ce ma indreptam spre scara tu de ce ma omori , ca ai tu chef poate .
  8. [*] Nickname-ul tau: Opposite [*] Nickname-ul persoanei reclamate: AlmightyS1 [*] Motivul reclamatiei: Am sarit din greseala intr-o chestie de sticla , zice el ca suntem blocati , zice unu ca avem scara si imi zice care nu se duce la scara moare , incepe si numara 5 secunde care le-a zis asa , 5-4-3-2-1 gen au fost milisecunde , si ma omoara eu mergand spre scara . [*] Data si ora intamplarii: 22:35-22:40 22.10.2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_waterside_v5_1 [*] Dovezi: dovada.mp4 dovada.mp4 [*] Martori: Toti de pe server care erau prezenti [*] Alte obiectii: I-am zis freeday dar el ma ignora de aceea am ales sa fac post
  9. [*] Nume: Andrei [*] Nick: Opposite [*] Nume discord + id: Opposite#4124 [*] Varsta: 14 ( Fac 15 in decembrie ) [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_0:0:195901984 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/0pposite/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: Da [*] Ai citit regulamentul serverului?: "Am primit binecuvantare de la Gino" [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Sa mai curat serveru , sperand sa ajung un rank mai mare incat sa scap de toti rulebreakeri . Multi abuzeaza cu rankul lor si nu prea dau interes acestui grad . [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): Da [*] Alte obiectii: Am ceva gaguri dar is multe pentru ghost nu chiar intentionat . Am 6 questuri stiu dar am mai jucat pe server acum ceva luni si eram activ , probabil nu isi mai aminteste nimeni de mine .
  10. [*] Nickname-ul tau: Opposite [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Jardan [*] Motivul reclamatiei: L-am facut orfan si el imi da gag pentru 10 minute . ( Orfan nu este o insulta ca si cum i-am zis sa suga pula , doar am zis ca e orfan ) [*] Data si ora intamplarii: 2021-10-21 19:40-19:45 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_akasa_map [*] Dovezi : [*] Martori: - [*] Alte obiectii:
  11. [*] Nickname-ul tau: Opposite [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Martin ( Admin ) [*] Motivul reclamatiei: Am stat la vent dar nu l-am atins se poate vedea pe demo iar el m-a omorat si nu mi-a dat fd chiar daca i-am zis de 50 de ori . [*] Data si ora intamplarii: 2021-10-20 12:15-12:25 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_tropico [*] Dovezi: https://demos.ggez.ro/jb [*] Martori: Nu stiu sigur cine a fost atent [*] Alte obiectii: Fiind un admin credeam si eu ca e capabil si stie ce sa faca dar se pare ca nu . ( Nu am putut filma momentul dar daca verificati pe demo puteti vedea ca nu am atins ventul )
  12. [*] Nickname-ul tau: Opposite [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Mario ( Moderator ) [*] Motivul reclamatiei: Suspend fara motiv [*] Data si ora intamplarii: Acum cel putin o ora [*] Mapa pe care s-a intamplat: Nu stiu numele , este ce-a cu vent cu taser [*] Dovezi: [*] Martori: Toti playeri , Ca ct ( Naruto ) [*] Alte obiectii: Fiind ct am vrut sa merg sa il omor pe cel cu celula cu arma , era un button de open , credeam ca deschide scarile , repede zice mario aaaa gata ai suspend , frate daca am gresit un buton gata acum e suspend . Un copil terminat parerea mea .