Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Trappy

Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Trappy last won the day on April 9

Trappy had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Trappy

 • Birthday 11/12/2006

Profile Informations

 • Location
  Ploiesti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  S-o fut pe ma-ta

Social Profiles

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. Nick: Trappy Ore jucate(ScreenShot): am avut peste 25+ la raport pentru ca in data de 21.05.2021 adica azi (dome mi a resetat raport ul - mie imi arata 2 dar era bug !! + undeva la 35+ore de cand sunt helper Steam ID: STEAM_0:0:554466148 Grad actual: Helper Grad dorit: Admin/Mod Alte obiectii: Doresc acest grad pentru accesul la ban ! Pentru ca de multe ori trebuie sa tin codati in kick si acestia intra si dupa ce ies eu si raman nepedepsiti + Sunt unul dintre cei mai activi helperi -nu dau in exces gag si imi folosescu bine pozitia in staf Ai citit regulamentul?: L-am Citit de 5 ori"
 2. Nick admin: tRAppy Nick forum: Trappy Pro/Contra : Pro Motiv: Friendly(prietenos pt saraci), de treaba , stie comenzile , nu e idiot ,
 3. Trappy

  Reclamatie Adx

  Nick: Trappy Nick reclamat: ADX Steam id reclamat; STEAM_0:1:549592753 Data: 17.05.2021 Motiv: Abuz Grad Dovezi: Martori: Toti cei care erau ct printre care : MATEI , Natsu Dragneel , I'M A GENISU , Popescu , etc Alte obiectii: Mi a dat slay pentru ca am luat un awp gasit in baza ct complet aruncat acolo si pentru ca am continuat sa il folosesc , acesta l a cerut , nu am vrut sa il dau (awp ul nici nu era al lui) si acesta in urmatoarele secunde mi a dat slay !! Pentru lucruri de genul ar trebui remove din staff nu doar un warn !! Counter-Strike Global Offensive 2021.05.17 - 20.37.42.00.mp4
 4. Nick admin: Trappy Nick forum:Trappy Pro/Contra : Pro Motiv: Prietenos , foarte activ ,stie comenzile !, ! Merita !
 5. Trappy

  Cerere Helper gRg

  [*] Nick admin :Trappy [*] Nick forum : Trappy [*] Pro/Contra: PRO [*] Motiv: Prietenos , desi cineva a incercat sa se certe cu tine ai stiut cum sa reactionezi ! consider ca ai toate calitatile pentru a deveni un helper !
 6. Nick: [PRO[ Trappy GO.GGEZ.RO Ore jucate(ScreenShot): In jur de 20+ dar imi dau rs pt ca sunt slab Steam ID: STEAM_0:0:554466148 Grad actual: Helper Grad dorit: Admin Alte obiectii: As dori acest grad pentru ca de multe ori cand sunt pe server si intra persoane cu cod pot doar sa le dau kick dar acestea inca intra , de multe ori dupa ce le-am dat kick a trebuit sa ies si acestea au intrat iara !... Ai citit regulamentul?: NU INCA
 7. Nick admin : |Trappy| Nick forum : Trappy Pro/Contra: Contra Motiv: - ESTI TOXIC ! INJURI ! si 100% ai face abuz
 8. Trappy

  [VAND] Cont Steam

  Nick: Trappy Ce vinzi?: cont steam ! prime ! lvl 25 !Contul este full acces cu parola de la email ! Dovezi/Poze: Pret: 5E - Contact: Trappy#9854 ! [email protected] Alte Detalii: De preferat paypal sau psf !
 9. Nick admin : Trappy Nick forum : Trappy Pro/Contra: Pro Motiv: De treaba , prietenos , ft activ ! meriti o incercare
 10. Nick: Trappy Propunere: Mai multe chesti pe shp Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar motiva playeri sa joace mai mult si ajuta la imbunatatirea si la imaginea sv ului Alte obiectii: Tag in chat , culoare text , culoare nume , vip ul free sa fie scos ! doar intre orele 22:00 si 7:00
 11. Nick admin : Trappy Nick forum : Trappy Pro/Contra: Contra Motiv: Mereu desi sti regulamentul in functie de mapa si de locurile in care ai voie sa mergi tu faci ce vrei si vi pe unde vrei si cand primesti slay mai si comentezi pe asta ! + ce ai zis tu in cerere adica ce e in poza de mai jos nu este mereu valabil | nu mereu dai slay si ban daca cineva nu respecta regulamentul ! Si consider ca nu esti capabil sa ti dai seama cand cineva respecta regulamentul sau nu pentru ca nici tu ca jucator nu l respecti !
 12. Nick admin : |Trappy| Nick forum : Trappy Pro/Contra: Pro Motiv: - Cat de cat activ , prietenos , merita o sansa
 13. Nick admin : |Trappy| Nick forum : Trappy Pro/Contra: Pro Motiv: - Activ pe server ! Prietenos ! Stie comenzile !
 14. Salut Din cate stiu voturile de acest gen -custom | Nu se considera abuz. Intentia nu a fost sa te fac pe tine sa nu ti poti folosi armele din inventar. Imi cer scuze pentru faptul ca votul te a incurcat pe tine personal ,repet nu asta a fost intentia . O seara placuta.
 15. Nick: Trappy go.ggez.ro Varsta: 14 Ore jucate? (ScreenShot): https://imgur.com/undefined Steam ID : STEAM_0:0:554466148 Ai citit regulamentul serverului?: Nu inca Rank pe server?: Silver Cu ce ne poti ajuta?: -sunt activ pe server, stiu ce sanctiuni se dau in functie de greserile si de incalcarile de regulament efectuate de catre jucatori Consideri ca esti capabil de acest grad?: Da Alte obiectii: Am 3 ore pt ca am aflat acum 3 zile ca e server ul deschis iar. Voi face minimul de ore pe viitor .! Nu mai sunt aceeasi persoana din trecut pe baza de staf intr-o comunitate .