Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

uZo

Member
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by uZo

  1. [*] Nick: uZo$ [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban / gag : PrototypeNine [*] Steam ID: STEAM_0:1:743635742 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban / gag : wall [*] ScreenShot: [*] Alte obiectii: Stiu ca am mai facut si tura trecuta cerere de unban dar jur ca nu am folosit nici un hack in joc de cand ma stiu, nici nu stiu cum functioneaza, cer sa ma verifice adminii din nou daca am hack sau ceva, am zis sa mai astept ca poate iau administratorii mai mari in considerare aceasta cerere.
  2. Tot ce trebuie sa stie staff ul ca nu am folosit nici un fel de hack, cer sa ma verifice 24/24h staff ul pentru coduri, nu folosesc asa ceva.
  3. In primul video am primit ghost pe discord, mentionez ca nu am folosit nici un hack. Cer sa ma verifice un admin capabil care stie CS GO
  4. [*] Nick: uZo$ [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban / gag : PrototypeNine [*] Steam ID: STEAM_0:1:743635742 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban / gag : wall [*] ScreenShot: [*] Alte obiectii: Voiam sa fac de mult unban dar am fost plecat cu munca prin alta parte, am luat ban degeaba, nu am folosit hack niciodata si nici nu o sa folosesc.
  5. [*] Nickname-ul tau: R4ul [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ciorbadesarmale [*] Motivul reclamatiei: Free kill cu intentie [*] Data si ora intamplarii: 2.02.2023 17:05 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_mountaincraft_v7 [*] Dovezi: https://streamable.com/4hu5i8 [*] Martori: - [*] Alte obiectii: Helper ul face multe free kill uri in joc si nu este sanctionat cu absolut nimic, rog sanctionare asupra lui.
  6. [*] Nickname-ul tau: uZo$ [*] Nickname-ul persoanei reclamate: ZyNx [*] Motivul reclamatiei: Abuz si favorizari [*] Data si ora intamplarii: 24.01.2023 23:47 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_citrus_final_hex [*] Dovezi: https://streamable.com/8wz461 [*] Martori: nea Ion' [*] Alte obiectii: Helper-ul reclamat a facut favorizare si mi a dat doar mie slay pentru ca suntem certati si pe filmare se poate observa cum nea Ion nu a primit slay si nu era prezent la godmode. Abuz de functie!
  7. uZo

    Reclamatie uzo

    Comenta aiurea pe Voice si nu dadea comenzi, in loc sa dea comenzi el imi zicea mie pe voice contra de rosu sau de negru numa ca sa imi fac nervi mai mari, i as fii dat ban.
  8. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Foarte capabil, a mai avut grad pe jb si cred ca se va descurca, merita o sansa.
  9. uZo

    CERERE ADMIN Eli

    [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Matur, capabil, merita o sansa 100% pentru ca se va descurca exceptional.
  10. [*] Nickname: uZo$ jb.ggez.ro [*] Ore jucate (ScreenShot) : 506 [*] Steam ID: STEAM_0:0:597679772 [*] Grad actual: Helper [*] Grad dorit: Admin [*] Alte obiectii: As dori functia aceasta sa dovedesc ca sunt capabil, ca pot mai mult si consider ca fac fata la aceasta functie. [*] Ai citit regulamentul ? : Mi l-a explicat Grindeanu!
  11. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Consider ca esti capabil si ca meriti functia doar sa fii mai activ pe server si sa-ti indeplinesti raportul, merita o sansa.
  12. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad activ pe server si cred ca mai ai de invatat.
  13. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Consider ca merita functia de admin, este foarte capabil si o mai avut functia aceasta.
  14. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Activ, incearca sa ajute lumea in felul lui, limbajul se poate remedia, pana la urma toti injuram din cauza nervilor si cred ca acest lucru se va schimba la el.
  15. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti o persoana matura, capabila si activa pe server, ai gandirea diferita fata de multi si consider ca meriti aceasta sansa.
  16. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Esti o persoana foarte capabila si activa pe server, te vad zi de zi pe server si incerci sa ajuti lumea, consider ca meriti o sansa.
  17. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Consider ca esti o persoana capabila si ai potentialul sa ajuti alte persoane, nu injuri si iti vezi de treaba ta, consider ca meriti o sansa.
  18. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu te vad activ pe server si consider ca nu esti asa de capabil la 12 ani.
  19. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu consider ca meriti sa intri in staff, azi m-ai jignit si m-ai facut copil cand tu ai 14 anisori frumosi, nu te vad deloc in acest rol.
  20. uZo

    Cerere Helper KyDu

    [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Ai mai avut grad pe jb, esti o persoana capabila si activa, meriti inca o sansa.
  21. [*] Nick admin : uZo$ [*] Nick forum : uZo [*] Pro/Contra: PRO [*] Motiv: Nu prea mi-am format o parere despre tine dar te vad activ pe server si nu injuri, cred ca meriti o sansa.
  22. [*] Nickname: uZo$ [*] Ore jucate (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_0:0:597679772 [*] Grad actual: Helper [*] Grad dorit: Admin [*] Alte obiectii: As dori aceasta functie deoarece sunt ogramada de playeri care spammeaza chat-ul u@ si n am ce sa le fac doar sa chem un grad mai mare ca si mine pe sv si de cand e mc-ul toti sunt acolo, consider ca as putea sa fac fata la aceasta functie. [*] Ai citit regulamentul ? : Mi l-a explicat Grindeanu!
  23. Si eu pot sa-mi dau gag dupa ce oftic o persoana si o jignesc si sa trecem peste.
  24. L-ai instigat la cearta si l-ai ofticat, trebuia sa iti acrozi si tu gag pentru motivul asta cel putin. Si eu as te-as injura mai rau daca mi ai face asa ceva, ii foarte urat.