Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

teodor

Member
  • Content Count

    150
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by teodor

  1. [*] Nickname-ul tau: TeodorPlays4Now [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Nightmare [*] Motivul reclamatiei: ban aiurea [*] Data si ora intamplarii: 3:46 23/09/2023 [*] Mapa pe care s-a intamplat: minecraftysian [*] Dovezi: [*] Martori: Edm ( Jinu Triceps ) si restul sv [*] Alte obiectii: se intamplase mai multe, prefer sa nu primeasca warn nightmare, dar eu sa primesc unban.
  2. Scurt pt dexter, asa ai facut mereu cand intrii pe server, si pana ti-am dat gag nu te-ai pototlit din vorbit, e pe speed up filmarea dar se poate vedea in stanga jos cine vorbea ca sa prind o parte mai mare din runda decat sa fie pre putin si sa fac mai multe filmari. + nu inteleg de ce se aude imogen pe asta desi ii dadusem gag si lui.
  3. Tu intri pe server si vorbesti de nu se aude nimeni pe langa tine, am intrat pe server si timp de 15 minute doar pe tine te auzeam.
  4. [*] Nick admin: Teodor [*] Nick forum teodor [*]Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Capabil si activ DAR TREBUIA MOD FARA CERERE!!!! nu e frumos asa.
  5. [*] Nick admin : Teodor [*] Nick forum : Teodor [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Capabil,vechi dar nu stie sa isi faca un cont de forum si unde e jb din nume??
  6. gro sa dai close si la asta ca e de f mult
  7. teodor

    Reclamatie Teodor

    Daca nu am explicat prea bine iti repet: la nightday nu ai voie cu nimic decat cu armele date, nu ai voie cu grenade/teaser, eu am zis sa il arunci de 2 ori.
  8. [*] Nick admin: Teodor [*] Nick forum: teodor [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: nu ajuti playeri, nu stii bine regulamentul, mai ai de invatat. Bafta.
  9. [*] Nick admin: Teodor [*] Nick forum: teodor [*] Pro/contra: Pro [*] Motiv: Vechi, CAPABIL, avem nevoie de persoane mai ok decat ce avem acum( p.s. care imi da change la raspuns e gay si ii place pula )
  10. cat cersesti runda de runda, da se poate da gag
  11. [*] Nick admin : Teodor [*] Nick forum : Teodor [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: E si el asa si asa dar e de 100 de ori mai capabil decat mine, care sunt un prost si nu stiu cum am ajuns in staff.
  12. Asta faci zi de zi, harta de harta ca te crezi amuzant si nu ai prieteni cu care sa stai si te bagi in seama cu mine, dar deja m-am saturat de tine.
  13. Andrei pur si simplu intra pe server si incepe sa ma injure, eu i-am dat gag ca deja m-am saturat de injuraturile lui si acum face post.
  14. Asta am si intrebat, daca m-am intrerupt o sa iti ofer credite pentru fd, eu am zis primu care ajunge moare si de asta tu ai murit dar din cate observ din filmare ma intrerupeam.
  15. 1 mereu cand intri pe server injuri aiurea 2 mai si incerci sa fac reclama 3 eu vb pe voice pentru sonicanul ca el nu are voice
  16. teodor

    reclamatie teodor

    Daca esti atent sa aude ca ai zis omoara-l ca nu a aruncat arma cat eram ascund
  17. [*] Nick admin :Teodor [*] Nick forum : teodor [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: incapabil, ai abuzat de anumite lucruri cat ai avut staff si nici nu stii sa faci o poza
  18. Nu, eu am zis sa iti dea revive ca nu am apucat sa te mut runda cand erai mort, si ca sa nu fii mort inca o runda l-am rugat pe blue sa iti dea revive.
  19. Se aude si in filmare, nu ai voie sa glumesti in legatura cu cine are hack.
  20. teodor

    cerere helper

    [*] Nick admin : Teodor [*] Nick forum : Teodor [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu esti in stare sa faci o cerere + vezi ca iar ai gresit, dute si citeste regulamentul.
  21. [*] Nick admin :Teodor [*] Nick forum : Teodor [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu esti activ si faci troll mai mereu. ( ai facut mereu orele minime inainte sa ai invoire )
  22. teodor

    Cerere grade

    https://ggez.ro/index.php?/forum/20-cereri-admin/
  23. [*] Nickname: Teodor [*] Ore jucate (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:1:577968047 [*] Grad actual: helper [*] Grad dorit: admin [*] Alte obiectii: - [*] Ai citit regulamentul ? : Uneori ne ineaca setea
  24. [*] Nick admin : Teodor [*] Nick forum : teodor [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: sper sa nu iti dai singur ban permanent pe motivul test, dar stii regulamentul si esti activ.
  25. Mi-a dat voie picu pentru ca esti un prost!