Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WeePZEU

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. [*] Nick admin : Banateanu WeeP [*] Nick forum : WeePZEU [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Poza nu este atasata si nu prea te vad activ pe server.
  2. {*] Nick admin : Banateanu WeeP [*] Nick forum : WeePZEU [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Se descurca ok , nu mi se pare ca ar abuza de grad dar in schimb as vrea sa vorbesti mai mult pe voice-chat sa fii mai social.
  3. [*] Nick admin : Banateanu WeeP [*] Nick forum : WeePZEU [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Il vad capabil de functie si este destul de social pe server si nu cred ca ar abuza de grad.
  4. [*] Nume: Taban Alexandru [*] Nick: WeePZEU [*] Varsta:15 ani [*] Ore jucate? (ScreenShot) : https://imgur.com/a/UJ7JHno [*] Steam ID: STEAM_0:1:553940359 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/WeepTF/ [*] Ai citit regulamentul serverului?: Da si l-am inteles. [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): Vreau grad-ul de helper pe server, deoarece uneori pe server sunt multi CODATI/TOXICI care fac playerii sa iasa si sa nu se mai joace si vreau posibilitatea de-a ii bana sau a le dau kick. Sunt constient ca n-am orele necesare pentru aplicatie, dar aplic sa imi incerc norocul, deoarece sunt activ in fiecare zi pe server si ma joc cu playerii si socializez cu ei ( ma stie cam tot server-ul ) [*] Alte obiectii: O zi/seara buna la tot staff-ul, RESPECT.