Jump to content

Seba

Member
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Seba last won the day on March 10

Seba had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Seba

  Podcast

  Vi-sa intamplat vreodata ceva paranormal? Daca da , ne auzim sambata pe discord , si ce parere aveti despre fantome , strigoi , chestii d-astea paranormale , animale stravechi
 2. Seba

  Podcast

  Nu așa subiecte ma , subiectele trebuie sa aibă legătura cu viața reala , ex:Crezi in Dumnezeu ? ,nu despre jb Un subiect ce ar fii interesant de discutat , când va fii sfârșitul lumii , dacă va fii ? In biblie ne spun ca sfârșitul va fii când Iisus va veni a doua oară pe pământ , acum nu suntem siguri dacă exista Dumnezeu sa credem chestia cu sfârșitul. Si @benecapafacem pe discord , este mai ok , nu ne deranjează nimeni , vorbește cineva in plus , i dam mute , și ne ajuta și @Gino cu live-ul (sa speram)
 3. Seba

  Podcast

  Da , acum este altceva , si a inceput sa imi placa si mai tare jb-ul
 4. Seba

  [Cerere Unban] davidoviciRo

  Salut , din filmare ta se înțelege fix 0 , așa Ca dai unban la om , tot ce a făcut a fost sa tragă într-un loc , nu văd nici un semn de aim lock in acesta filmare
 5. Seba

  [Cerere Admin] Eduard

  Nick admin : SebastiaN Nick forum : Seba Pro/Contra: Contra Motiv: -Nu mai esti activ mai deloc , iti petreci timpul pe alte servere , pana nu incepi sa fii avtiv din nou , nu imi voi schimba decizia
 6. Seba

  Podcast

  Total de acord , @benecapa, @Picutz, @Gino dativa cu părerea
 7. Seba

  Podcast

  Salut , astăzi 25.07.2020 a avut loc cel mai tare Podcast ținut de @benecapa și @Picutz pe serverul JB.GGEZ.RO In acest topic , vom lasă fiecare câte un subiect de discutat , dezvoltam idei etc , așa ca , va invit sa facem un Podcast de ținut minte!
 8. Seba

  Propunere Clase

  Pro , nici nu mai are rost sa comentez ceva
 9. https://gamebanana.com/skins/144041 , asta arata chiar tare
 10. Model pentru T: https://gamebanana.com/skins/134169 Cam de când este server-ul , modelul de VIP a fost doar la genul masculin , nu ar strica sa fie si la genul feminin.
 11. [*] Nick: Sebastian [*] Steam ID: Nu este nevoie [*] Propunere: Propun ca modelul de la ct sa fie schimbat cât și cel de la t , de ce? Cel de la ct este destul de vechi , nu ar strica ceva nou , și cel de la T , personal vorbind , e de cacat , nu sunt rasist sau ceva , dar chiar arată urat , cel vechi era chiar tare ,gen cel de acum e lame. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar face playeri sa doneze pentru VIP [*] Alte obiectii: Fiecare sa dea un link cu modelul dorit.
 12. Seba

  Cerere Helper FakeFace

  Nick admin : SebastiaN Nick forum : Seba Pro/Contra: Contra Motiv: -Nu cred , ca esti pregatit sa faci parte din staff , da ajuti playerii , dar nu cred ca esti in stare sa faci fata!
 13. Seba

  Cerere Helper Hope

  Nick admin : SebastiaN Nick forum : Seba Pro/Contra: Pro Motiv: -Fost grad , capabil , esti activ , si merita o sansa (din nou)
 14. Seba

  Cerere Helper {RaTTuSCa}

  Nick admin : SebastiaN Nick forum : Seba Pro/Contra: Contra Motiv: -De cate ori esti pe server , ne iei la pula pe toti , ca tu esti ratusca si te joci pe geforce now.
 15. Seba

  Cerere Helper Drex

  Nick admin : SebastiaN Nick forum : Seba Pro/Contra: Pro Motiv: -Capabil , esti activ , si cred ca te vei descurca.
×