Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

teaser

Member
  • Content Count

    22
  • Joined

Community Reputation

0 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. spusesem voice sa mi bag , nu am scris in chat nimic,crede ma ca nu s asa frustrat sa spun chestii sa ia warn , daca era sa spun o chestie , adaugam screenshot cu ce scrisesem,nu am filmare , dar gotv mereu vede
  2. aici nu trebuia sa primesc gag,crede ma , este o diferenta mare intre instigi la cearta si abuz de microfon,aici dupa parerea mea nu trebuia gag pentru acest motiv, abuz n am facut spusesem doar sa mi bag ca murisem, sper ca te am facut inteles.
  3. [*] Nickname-ul tau: teaser [*] Nickname-ul persoanei reclamate: MihaiManu [*] Motivul reclamatiei: gag aiurea. [*] Data si ora intamplarii: 12:27 20/1/2021 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_xmas_spy_x_spy [*] Dovezi: [*] Martori: staff online. [*] Alte obiectii: Am spus "sa mi bag"
  4. [*] Nickname-ul tau: teaser [*] Nickname-ul persoanei reclamate: b0om- [*] Motivul reclamatiei: Abuz de comenzi. [*] Data si ora intamplarii: 11/1/2021 - Dimineata [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_electrical_revamp_f3 [*] Dovezi:https://imgur.com/a/Wxub77e [*] Martori: MateiBoros,Ghost. [*] Alte obiectii: VoteKick si VoteBan in prostie,el glumind cu adminii,
  5. [*] Nickname-ul tau: teaser [*] Nickname-ul persoanei reclamate: b0om- [*] Motivul reclamatiei: SI a dat gag pe motivul . [*] Data si ora intamplarii: 5;50 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jail_west_v2 [*] Dovezi:https://imgur.com/a/nUhmM0M [*] Martori: Avxm [*] Alte obiectii: Si a dat gag pentru ca a tipat foarte rau si a amenintat cu ban majoritatea ctiilor si nu e in prima situatie,mi a dat gag 10minute ca tip cand i am spus :Da ti gag pe motivul tipi nu pe .
  6. Contra,a spus pe chat ca sa ti dam 10 minute nu 15, alta reclamatie care nu si are rostul,adminii doar si au facut treaba si au fost mai intelegatori si nu au dat gaguri lungi.Multumesc.
  7. teaser

    Reclamatie Ghost

    Contra,tu te folosesti de acel cuvant 'organul genital de reproducere masculin] din cauza ca stii ca pentru el nu se da gag,si ai spus 'sugi' si se subintelege.Asta este punctul meu de vedere,ca reclamatia e facuta degeaba,el doar si a facut treaba.
  8. [*] Nickname-ul tau: teaser [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Antonio [*] Motivul reclamatiei: gag 10 minute pe "prost" [*] Data si ora intamplarii: 9:51 [*] Mapa pe care s-a intamplat: jb_grafitto_v3 [*] Dovezi: https://imgur.com/a/dl56Wg1 [*] Martori: x3non [*] Alte obiectii:
  9. Turnul era fix langa mine.Piscina era in fata turnului gen,nu inteleg motivul slayului si raspunsul tau.
  10. [*] Nickname-ul tau: teaser [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Mario [*] Motivul reclamatiei: La HeadshotDay trebuia sa atace la turnul de langa piscina si eu am sarit si am primit slay. [*] Data si ora intamplarii: azi la ora 8:30 [*] Mapa pe care s-a intamplat: raspberry v4 [*] Dovezi: https://imgur.com/a/r0OI5yE [*] Martori: mihai1 , al3x1,csilvian,politiaro aditzu [*] Alte obiectii:
  11. Ok,eu ti am dat suspend pe motivul troll,dadeai comenzi pe muzica si nu vorbeai dar intrai incontinuu.Din partea mea era si logic sa ti dau suspend plus ca orice admin ar fii facut chestia asta.Multumesc de intelegere.
  12. [*] Nickname-ul tau:teaser [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Minix [*] Motivul reclamatiei: slay din cauza ca l am omorat din greseala. [*] Data si ora intamplarii:8/12/2020 : ora 14:42 [*] Mapa pe care s-a intamplat:jb_tropico [*] Dovezi: [*] Martori: Al3x1,zslow,Uchiha Madara,b0om-,Triunghy [*] Alte obiectii:
  13. [*] Nick admin : teaser [*] Nick forum : teaser [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Esti capabil si nu injuri.
  14. [*] Nick admin : teaser [*] Nick forum : teaser [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Regulament necitit.
  15. [*] Nick admin : teaser [*] Nick forum : teaser [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Capabil.