Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Shoke

Member
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Social Profiles

Recent Profile Visitors

315 profile views
 1. 1.Unde scrie lucru asta in regulament staff? 2. Ce cautai tu pe sv respectiv? 3.De unde știi ca e el anume?
 2. [*] Nick admin : Shoke [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Chiar daca ti-ai corectat greselile din trecut, nu vad sa ai caracterul necesar sa fii admin.Injuri tot timpu si nu oferi un feedback pozitiv față de jucatorii noi.Nu vad sa ai rabdarea necesara si tot timpu nimeresti in conflicte.Parca te-ai mai schimbat, dar inca nu am incredere in tine.Sper ca pe viitor sa te vad mai calm si linistit, intru cat sa poti fi un admin capabil.Data viitoare daca vei face cerere si o sa te vad ca te-ai schimbat, iți voi oferi o sansa si voi fi deacord.
 3. [*] Nick admin : Shoke [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu vad sa ajuti playerii noi, doresc sa-ti maresti activitatea pe server.
 4. [*] Nickname: Shoke [*] Ore jucate (ScreenShot) : mai jos [*] Steam ID: Il aveti atasat pe screen shot [*] Grad actual: Helper [*] Grad dorit: Admin [*] Alte obiectii: In primele saptamani de helper, am fost incapabil.Nu stiam exact cum sa fii in staff si am inteles cateva calitati importante despre un admin: - Sa fii capabil - Sa ai stima si respect fata de jucatori - Sa fii responsabil Acum am dobandit aceste calitati si ma simt pregatit de aceasta funcite. [*] Ai citit regulamentul ? : Mi l-a dictat dexter
 5. [*] Nick admin : Shoke [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Pentru prima data m-am gandit sa-ti raspund cu contra, dar m-am gandit bine si am ajuns la concluzia ca probleme tehnice nu impiedica sa fii un admin capabil, muncesti si incerci din greu sa-ti rezolvi problemele tehnice, intru cat ai demonstrat silinta ta de a fi pe server.Te-ai descurcat foarte bien cu functia de helper si sunt sigur ca te vei descurca cu functia de admin.Sper sa-ti rezolvi problemele pe viitor si sa maresti mai mult activitatea.
 6. [*] Nick admin : Shoke [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te-ai descurcat excelent cu functia de helper, ai mai fost si helper in trecut, sunt sigur ca vei fi capabil de aceasta funcite, dar de dorit sa ai un feedback mai mare, fata de jucatorii noi.
 7. [*] Nick admin : Shoke [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad foarte activ pe server, aproape 24/7.Acorzi sanctiunile corect, esti responsabil. etc.Aceasta iti ofera un avantaj sa obtii funcita de moderator.
 8. [*] Nick admin : Shoke [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Il consider capabil pentru aceasta functie, ajuta playerii noi cand e pe server si are o cerere de helper bine structurata, de dorit sa-ti maresti activitatea mai mult.
 9. [*] Nick admin : Shoke jb.ggez,ro [*] Nick forum : Shoke [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: Te vad destul de capabil de aceasta functie, mai ales ca esti matur si consider ca poti lua deziile corecte,
 10. [*] Nume:Dan [*] Nick:Shoke jb.ggez.ro [*] Varsta:17 ani. [*] Ore jucate? (ScreenShot) :https://ibb.co/QHCH2MC [*] Steam ID: STEAM_1:1:431496632 [*] Steam Profile Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561198823258993/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?:Desigur, [*] Ai citit regulamentul serverului?:De pe vremea cand juca Gino [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul):Doresc acest grad, deoarece sunt destul de activ pe server, imi plac persoanele de pe server si consider ca sunt pregatit. [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu):Da, am aderat. [*] Alte obiectii:Multumesc ca ati citit aceasta aplicatie.
 11. Shoke

  Reclamatie Edy_69

  Sincer nu tin minte in ce runda s-a intamplat, dar v-am pus data si intervalul de timp in care s-a petrecut actiunea,
 12. [*] Nickname-ul tau:Shoke | JB.GGEZ.RO [*] Nickname-ul persoanei reclamate: Edy_69 [*] Motivul reclamatiei: Free kill intentionat. [*] Data si ora intamplarii:27.04.2021 Ora:08:10-08:17 [*] Mapa pe care s-a intamplat: mario_rescue_v1-2 [*] Dovezi: Aveti pe gotv [*] Martori: - [*] Alte obiectii:Cand am fost chemat la comenzi, edy m-a intrebat de unde vin si eu respectiv i-am spus ca m-am plimbat pe mapa si am venit la comenzi.El mentioneaza ca am fost la arme, sunt sigur ca pe GOTV nu se vede asa, o zi frumoasa,Toata actiunea avea loc cand eram free day.
 13. Puteti sa ma respingeti, ma las de serveru de minecraft, deoarece mi-am dat seama ca proctetiile voastre de dimond nu ajuta.
 14. Problema este ca eu pot sa fiu activ de luni pana vineri, dar daca sunt sedinte ceva pot sa fiu activ pe discord sambata, duminica.
 15. 1. Cum te numești?:Dan 2. Nume în joc (nickname):Shoke_B 3. Vârstă:16 4. Nume + ID Discord (spre exemplu, Picutz#1337):Shoke#2930 5. Ce poți să aduci în plus echipei Staff-ului?:Organizare si administrare, aceasta este tot ce poate oferi un helper, in opinia mea. 6. De ce să te alegem pe tine?:Deoarece, stiu deja ce inseamna sa fii un admin si ce calitati trebuie sa aiba si ma simt pregatit de aceasta functie. 7. Ai citit regulamentul?:Desigur si sunt perfect deacord cu el.