Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grindeanu

Administrator
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Everything posted by Grindeanu

 1. Aha. Se va baga anticheat cu conditia ca 80% din membrii staff sa renunte la pozitia lor.
 2. Cerere respinsa. Nu au fost respectate urmatoarele conditii: "Sa intrati in grupul de Steam : JailBreak Romania" "Sa dati un like paginii de FaceBook : JailBreak Romania" "Sa va abonati pe canalul de YouTube : Gino CSGO" "[*] Toate cererile de admin sunt obligate sa aiba atasat un screenshot cu statusul jucatorului. (!stats)" Data viitoare te rog sa-ti obligi cererea sa aiba atasat un screenshot. Revino peste 2 saptamani cu alta cerere. T/C
 3. https://ro-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Trădătorul_Balso
 4. Propuneri respinse: 1. Scopul jocului este explorarea, nu folosirii comenzii /rtp pana gasiti toate biomurile si locurile bune. 2. Se va lua in considerare pentru urmatoarele iteratii ale serverului. 3. Multi nu or sa citeasca mesajul de TP sa realizeze ce tip de TP este, risca sa fie teleportati in locuri cu capcane fara sa realizeze, crezand ca de fapt cineva se teleporteaza la ei (cand ei se afla intr-o zona singura, de exemplu spawn sau intr-o protectie).
 5. T/C Afacerile le faceti pe propria raspundere
 6. Filmeaza partea din demo care trebuie pentru reclamatie si detaliaza care mai exact a fost abuzul. "Abuz helper" poate sa insemne multe, si n-avem de gand sa ne uitam la un demo sa analizam fiecare secunda sa ne dam noi seama care a fost abuzul.
 7. Razvan primeste warn, chiar daca ar fi spus acel lucru, si ar fi dat alt day, nu este nici un troll. Troll era daca spunea `Simon spune box day` si dadea night day. P.S: De cand se da gag pentru troll ca CT? T/C
 8. Reclamatie respinsa, unde este abuzul? In dovezi nu se vede nici o comanda executata de acesta.
 9. Aceste reguli deja exista in regulament. Pentru propunerea 1: Pentru propunerea 2: aici ai omis si a doua parte din regula pe care ai copiat-o: Pentru propunerea 3: prima comanda trebuie neaparat sa fie valida, altfel simon nu are voie sa omoare prizonieri. Daca da comenzi invalide si da open, nu are voie sa va omoare.
 10. Reclamatie respinsa, de ce ai taiat partea ta de audio din videoclip? Se vede ca vorbesti pe voicechat, dar ai omis in a include si acel channel audio.
 11. Respins, comportamentul tau pe server nu este ceva ce reprezinta staff-ul GGEZ.
 12. Reclamatie respinsa, nu au fost aduse de catre reclamant dovezile cerute.
 13. Din poza aia de 600x300 nu se intelege nimic, de abia de am reusit sa descifrez ca ti-a dat gag. Ai si tu acces la demos: https://demos.ggez.ro/jb Poti descarca demo-ul, inregistra runda aceea si uploada pe youtube/streamable sau altceva si pune link-ul aici.
 14. Darkdevil primeste castig de cauza, din cauza ca Jardan nu a raspuns la reclamatie. Jardan primeste 1/3. T/C
 15. Jardan primeste 1/3. T/C
 16. Te rog sa incluzi dovada si cu sunetul din joc, nu ma intereseaza sa te aud pe tine, vreau sa aud comenzile simonului.
 17. Reclamatie respinsa, dovezi insuficiente. Poti folosi https://demos.ggez.ro/jb pentru a descarca demo-ul si a filma.
 18. Dupa ce am angajat un translator care sa ne traduca propunerea, aceasta a fost implementata:
 19. Daca te-ai saturat de nickname-ul actual de pe forum, poti face o cerere pentru unul nou in aceasta categorie. Cerinte: minim 100 de post-uri de la ultima cerere (sau un total de minim 100 post-uri daca este prima cerere) nici un warn primit in ultimele 60 de zile (2 luni) noul nume trebuie sa respecte regulamentul comunitatii si nu poate contine caractere care nu pot fi folosite la inregistrarea unui cont nou noul nume trebuie sa nu fie rezervat deja Model: Nume topic: "Cerere schimbare nume X" (unde X este actualul vostru nickname) Continut topic: Atentie! Nerespectarea cerintelor sau a modelului duce la sanctionarea pe forum si poate duce si la restrictionarea pe o perioada determinata din a face alta cerere de schimbare de nume.
 20. Cerere respinsa, poti face o cerere de helper atunci cand vei primi unban. Acceptat! O sa primesti gradul dupa ce trimiti nuduri cu tiganca. T/C