Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Grindeanu

Administrator
 • Content Count

  641
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Everything posted by Grindeanu

 1. 2023/11/03 A fost adaugat admin chat (u@) A fost adaugat sistem de ban-uri: !ban, !unban, !ban_cache A fost adaugat sistem de gag: !gag, !ungag
 2. 2023/10/31 Au fost adaugate mai multe comenzi pentru admini: !spec, !t, !ct !slap !cvar
 3. 2023/10/29 A fost adaugat un nou sistem de permisiuni si admin, precum si cateva comenzi de administrare pentru acestia A fost adaugat un nou sistem de statistici. Momentan doar timpul petrecut pe server este contorizat, insa pe viitor urmeaza ca mai multe statistici sa fie adaugate in acesta. Statisticile sunt salvate in DB. Au fost adaugate urmatoarele comenzi pentru toti jucatorii: !discord - Obtine o invitatie catre serverul nostru de discord !rs - Reseteaza scorul tau !stats - Vizualizeaza statisticile tale
 4. Model Cerere Admin Inainte de a aplica trebuie : Sa intrati in grupul de Steam : JailBreak Romania Sa dati un like paginii de FaceBook : JailBreak Romania Sa va abonati pe canalul de YouTube : Gino CSGO Sa aveti contul de forum sincronizat cu cel de steam, pentru a avea acces la admin only in cazul in care veti fi acceptati. Pentru a aplica aveti nevoie de minim 50 de ore! Cititi regulamentul cu atentie, toate cele 3 topic-uri REGULAMENT [*] Topicul trebuie sa se numeasca "[CERERE ADMIN] Nume". Exemplu: "[CERERE ADMIN] Gino" [*] Cererile care nu sunt facute dupa acest model nu vor fi luate in considerare si vor fi sanctionate pe forum [*] Daca ati fost respins la o cerere de admin trebuie sa asteptati minim 2 saptamani pentru a face o alta cerere [*] Orele indeplinite le puteti vedea tastand pe server comanda "!stats" [*] Cerintele pentru admin le puteti gasi aici: Cerinte Admin [*] STEAM ID-ul il puteti afla de aici: http://steamidfinder.com/ Sau tastand in consola status [*] Nu aveti voie sa faceti off-topic la vreo cerere de admin. In postarile din aceasta sectiune au voie sa raspunda la cerere DOAR STAFF-UL serverului, in caz contrar veti fi sanctionati pe forum! [*] Toate cererile de admin sunt obligate sa aiba atasat un screenshot cu statusul jucatorului. (!stats) [*] Pentru a va sincroniza contul de forum cu cel de steam , intrati pe pagina principala a forumului si pe partea dreapta a acesteia aveti un buton "Sync your steam account". Apasati pe acel buton si conectati-va cu contul de steam: MODEL CERERE ADMIN: [*] Nume: [*] Nick: [*] Nume discord + id: [*] Varsta: [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: [*] Steam Profile Link: [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: [*] Ai citit regulamentul serverului?: [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): [*] Alte obiectii: MODEL RASPUNS ADMIN: [*] Nick admin : [*] Nick forum : [*] Pro/Contra: [*] Motiv: !! Raspunsurile la cererile de upgrade nu vor fi vizibile decat dupa raspunsul unui Co-Owner / Owner la cerere si dupa inchiderea acesteia !! Motivul dat unei cereri de admin nu trebuie sa fie unul vag! (ex: pro de treaba activ). Sunteti rugati sa explicati de ce considerati ca merita / nu merita un admin acel upgrade, altfel riscati sa fiti sanctionati pe forum! !! Orice post care nu respecta modelul va fi sanctionat pe forum!
 5. Asta e topicul de fazan fara inchidere? umbrela
 6. Aha. Se va baga anticheat cu conditia ca 80% din membrii staff sa renunte la pozitia lor.
 7. Cerere respinsa. Nu au fost respectate urmatoarele conditii: "Sa intrati in grupul de Steam : JailBreak Romania" "Sa dati un like paginii de FaceBook : JailBreak Romania" "Sa va abonati pe canalul de YouTube : Gino CSGO" "[*] Toate cererile de admin sunt obligate sa aiba atasat un screenshot cu statusul jucatorului. (!stats)" Data viitoare te rog sa-ti obligi cererea sa aiba atasat un screenshot. Revino peste 2 saptamani cu alta cerere. T/C
 8. https://ro-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Trădătorul_Balso
 9. Propuneri respinse: 1. Scopul jocului este explorarea, nu folosirii comenzii /rtp pana gasiti toate biomurile si locurile bune. 2. Se va lua in considerare pentru urmatoarele iteratii ale serverului. 3. Multi nu or sa citeasca mesajul de TP sa realizeze ce tip de TP este, risca sa fie teleportati in locuri cu capcane fara sa realizeze, crezand ca de fapt cineva se teleporteaza la ei (cand ei se afla intr-o zona singura, de exemplu spawn sau intr-o protectie).
 10. T/C Afacerile le faceti pe propria raspundere
 11. Filmeaza partea din demo care trebuie pentru reclamatie si detaliaza care mai exact a fost abuzul. "Abuz helper" poate sa insemne multe, si n-avem de gand sa ne uitam la un demo sa analizam fiecare secunda sa ne dam noi seama care a fost abuzul.
 12. Razvan primeste warn, chiar daca ar fi spus acel lucru, si ar fi dat alt day, nu este nici un troll. Troll era daca spunea `Simon spune box day` si dadea night day. P.S: De cand se da gag pentru troll ca CT? T/C
 13. Reclamatie respinsa, unde este abuzul? In dovezi nu se vede nici o comanda executata de acesta.
 14. Aceste reguli deja exista in regulament. Pentru propunerea 1: Pentru propunerea 2: aici ai omis si a doua parte din regula pe care ai copiat-o: Pentru propunerea 3: prima comanda trebuie neaparat sa fie valida, altfel simon nu are voie sa omoare prizonieri. Daca da comenzi invalide si da open, nu are voie sa va omoare.
 15. Reclamatie respinsa, de ce ai taiat partea ta de audio din videoclip? Se vede ca vorbesti pe voicechat, dar ai omis in a include si acel channel audio.
 16. Respins, comportamentul tau pe server nu este ceva ce reprezinta staff-ul GGEZ.
 17. Reclamatie respinsa, nu au fost aduse de catre reclamant dovezile cerute.
 18. Din poza aia de 600x300 nu se intelege nimic, de abia de am reusit sa descifrez ca ti-a dat gag. Ai si tu acces la demos: https://demos.ggez.ro/jb Poti descarca demo-ul, inregistra runda aceea si uploada pe youtube/streamable sau altceva si pune link-ul aici.
 19. Darkdevil primeste castig de cauza, din cauza ca Jardan nu a raspuns la reclamatie. Jardan primeste 1/3. T/C
 20. Jardan primeste 1/3. T/C
 21. Te rog sa incluzi dovada si cu sunetul din joc, nu ma intereseaza sa te aud pe tine, vreau sa aud comenzile simonului.