Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

oDexter

Administrator
 • Content Count

  597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

oDexter last won the day on January 22

oDexter had the most liked content!

Community Reputation

131 Excellent

About oDexter

 • Birthday 07/14/2000

Profile Informations

 • Location
  Bucharest
 • Gender
  Male
 • Hobby
  Software Developer

Recent Profile Visitors

2,759 profile views
 1. Nu avem nevoie de staff in prezent. T/C.
 2. Ai primit Manager Server. T/C.
 3. Nu avem nevoie de staff in prezent. T/C.
 4. Sa te accepte Kara pe comunitatealuixero.forumgratuit.ro/ , ca eu nu te accept. Din pacate nu acceptam servere care nu au o baza de jucatori. Un server de clasic ar impacta intr-un mod negativ popularitatea serverului curent de clasic ( GO.GGEZ.RO ) pe care-l avem. T/C.
 5. As dori sa nu-ti dau acest grad pentru ca ti-a fost lene sa faci o noua poza pentru ore si pentru ca folosesti telefonul. T/C.
 6. oDexter

  cerere admin K3n

  Acceptat! Am urmatoarele asteptari: sa nu injuri oameni, sa nu te certi cu oameni. Cel mai probabil o sa esuezi la cele amintite uneori, astfel ca cea mai mare asteptare e sa nu le dai gag oamenilor dupa ce o sa va injurati sau certati. T/C.
 7. 1. Titlul: Zapada, Ceai si Dragoste Link: https://www.imdb.com/title/tt15404268/?ref_=wl_li_tt Nota personală: 5/10 2. Titlul: Uncorked Link: https://www.imdb.com/title/tt9261218/?ref_=wl_li_tt Nota personală: 4/10
 8. Titlul: La vingt-cinquième heure Link: https://www.imdb.com/title/tt0062445/?ref_=wl_li_tt Nota personală: 7.5/10
 9. 1. Titlul: Ganduri catre sine insusi - Marcus Aurelius 2. Scurtă descriere: „O carte de capatai a civilizatiei europene.“ — ANDREI PLESU„Cu ani in urma am cumparat o editie veche din Marc Aureliu care purta urmatoarea dedicatie: «Sa-ti fie prieten in ceasurile grele si sa te sprijine cum m-a sprijinit pe mine.» Nu cred ca i se poate face unei carti un elogiu mai frumos decat acest «prieten in ceasurile grele».“ — CIORAN„Marcus Aurelius a fost primul personaj care s-a aventurat sistematic pe teritoriul eului, care l-a vizitat si care a scris de fapt un tratat despre tehnici de ameliorare si de tinere in frau a eului propriu.“ — GABRIEL LIICEANU„O veritabila comoara de intelepciune, absolut exemplara si astazi.“ — DAN C. MIHAILESCU 4 Nota personală: - / 10 ( Nu e beletristica, nu poate fi comparata ) 5. Poster carte:
 10. Titlul: The Pale Blue Eye Link: https://www.imdb.com/title/tt14138650/?ref_=tt_mv_close Nota personală: 7.5/10
 11. Ai primit unban! Data viitoare nu-l mai supara pe Bobi; nu-ti scot banul si a doua oara.
 12. Titlul: The Banshees of Inisherin Link: https://www.imdb.com/title/tt11813216/?ref_=hm_wls_tt_i_1 Nota personală: 7.8/10
 13. Nu a trecut o luna de cand ai gradul. T/C.