Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Alecs

Member
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Alecs last won the day on June 1 2019

Alecs had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

696 profile views
 1. Alecs

  Reclamatie zSlow

  Mananci cacat zilnic ? Ala spune ca l-am facut cumva si tu mai spui ca l-am facut acum sit dog :))) btw e prima oara cand aud cuvantu asta , voi stiti mai multe de cat stiu eu. Efectiv nu am cu cine wtf , staffu din serveru asta e exact ca romania , mintit pt voi sa va luati apararea unu la altu. Lasand totul la oparte tot, are nevoie de o dovada. ( asa ar trebui , nu stiu cum e pe server. presuspun ca se sactioneaza cu dovezi sau doar asa de gura unora ?) btw e amuzant cum va stresati pe privat in legatura cu reclamatia asta si eu o fac doar asa chill. 🙂
 2. Alecs

  Reclamatie zSlow

  Asta e ultimu reply al meu . 1.Un am spus eu frustrat ? 2.Ce staff , isi iau apararea intre iei cu minciuni. :)))) ma amuzati rau 3.Ma repet de 50 de ori i-am zis doar pisicuta, si la cum acordati voi sanctiunile imi e greu sa cred ca aveti dovada. Nu va implicati. Va e lene cu dovada. 4. Acum sunt curios ce va decide cel responsabil cu reclamatiile. 5. dai dovada de maturitatea unui copil de 10 ani punand poze vechi de 1 an , in care nu vad nimic gresit 🙂. Sau stai am uitat ca daca spun unei persoane cati ani are e considerata injurata ;( alecsx avea 12 pe vreama aia.
 3. Alecs

  Reclamatie zSlow

  chill bro. Te-am facut pisicuta de 2 ori ca esti frustrat si ti-o iei in cap. btw nu e motiv de mute si astept dovada chiar daca nu e motiv de mute. Si cu dovada nu faci nimic. Lasa gradele de "superioritate" se vede de la o posta ca te crezi "superior" fata de toti dar e doar in mintea ta bro, esti un nimeni. Acum primestesti sanctiunea si lasa arfele.
 4. [*] Nickname-ul tau: 280hz [*] Nickname-ul persoanei reclamate: zslow [*] Motivul reclamatiei: mute 30 de minute pe motiv ca i-am zis pisicuta , cand el injura ca spartu si are si arfe :)) asa staff sa tot aveti [*] Data si ora intamplarii: 11:30 [*] Mapa pe care s-a intamplat: ba_Jail_minecraftparty-v6a [*] Dovezi: [*] Martori: Bucheras si altii [*] Alte obiectii: momentan doar atat.
 5. Alecs

  Reclamatie AlecsX

  Esti asa de incapabil incat nu poti inetelege ca ma pui indezavantaj cu faza numelui. Si argumentul cu activitatea tripla e inutil. Si cum adica frumoasa dovada dar ce vroiai mai mult ? :)) Se vede ca ai 12 ani din raspunsurile tale nu cum ziceau altii "matur" dar aia e mergem mai departe.
 6. [*] Nick: Alecs [*] Nick reclamat: AlecsX [*] Data: 6/23/2019 [*] Motiv: Are numele identic ca al meu doar cu un X in plus si nimeni de pe server nu imi poate da trade , barbut etc... [*] Dovezi: https://imgur.com/a/PKE6g6x [*] Martori: - [*] Alte obiectii: Vreau sa i se dea obligatia de a isi schimba numele , sunt de dinainte lui pe server.
 7. Contra. Ori cum CT sunt op.
 8. Contra Comportamentul lui lasa de dorit. Si cum poti scrie la Alte obiectii: Pentru a ajunge cineva pe acest server. Adica stai , daca nu ai helper nu esti cineva sau cum vine asta ? EDIT: Te-ai chinuit asa mult la cererea asta incat ai scris foarte corect fara greseli la De ce vrei acest grad: Dorest gradul pentru ca iubest acest server si comunitatea aceasta mirifica.Puteai sa depui mai mult efort pt cerere.
 9. Nu mi se pare ok sa scrie pe server ca a facut cerere. Daca a facut cererea sa isi vada da treaba si sa astepte sa primeasca raspunsuri.
 10. CONTRA Vi pe server si ne spui ca ai facut cerere de helper. + Nu mi se pare ca esti destul de matur.
 11. Iti cumperi host si apoi iti trebuie modul de joc in sine gen compe , arena , jb.
 12. [*] Nick: Alecs [*] Steam ID: - [*] Propunere: Sa fie modificate orele necesare pentru Helper (minim 100/150) , De multe ori se intampla sa fie mai mult staff pe server decat playeri normali. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Un staff balansat fata de Playeri. [*] Alte obiectii: -
 13. Fratii mei este aceiasi cerere doar ca in prima nu am vazut ca nu indeplineam cerintele pentru quest-uri asa ca am mutat o si am facut alta cerere (aceasta). Si pentru Allexutz2019 nu am facut nici un fel de abuz , chiar te rog citeste sectiunea de Arhiva sa vezi ce se muta acolo. Am avut tot dreptul sa mut poastarea dar pe tine nu stiu cu ce te afecteaza ca am mutat o postare , a stai INVIDIA asta ......
 14. Este aceiasi cerere dar nu indeplineste cerintele de la quest-uri am mutat-o cand am vazut greseala si am facut alta a doua zi adica azi. Chiar nu inteleg ce aveti toti cu asta.