Jump to content

Franklinn

Manager Server
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Franklinn

 1. Model Nume: Varsta: Primele 5 cifre din CNP: Nume pe server: Link Steam Profile: SteamID numeric: Ore pe server [Screenshot pe server cu /ore]: Ai intrat in grupul nostru de Steam?[OBLIGATORIU]: Informatii Pentru a fi acceptat ai nevoie de o varsta minima de 14 ani. In unele cazuri verificarile pot aparea. Orice cerere care consideram ca a fost completata la "misto/caterinca" va fi instant respinse. Pentru a fi acceptat ai nevoie de maxim 15 ore pe server.
 2. Regulament STAFF 2.1 TOTI ADMINII SUNT OBLIGATI SA PREZINTE UN COMPORTAMENT EXEMPLAR SI UN LIMBAJ ADECVAT FATA DE JUCATORI SI DE COLEGII DIN STAFF.( STAFF WARN / DOWN) 2.2 NU AVETI VOIE SA INTERVENITI PESTE COMENZILE ALTUI ADMIN.(DOWN) 2.3 ADMINII NU AU VOIE SA FOLOSEASCA COMENZILE IN MOD ABUZIV IN FAVOAREA LOR SAU IN FAVOAREA UNUI PRIETEN. 2.4 DACA GRESITI INTERVALELE DE TIMP LA MUTE/GAG ACORDATI BAN PE MOTIVE GRESITE , VETI FI SANCTIONAT.(DOWN/REMOVE) 2.5 STAFF-UL ARE OBLIGATIA DE A FACE DEMO JUCATORILOR POSIBIL CODATI. 2.6 NU AVETI VOIE SA APLICATI COMENZI FUN.(DRUG,FIRE,ETC.) 2.7 LA INTREBAREA "Ai citit regulamentul?" SE VA RASPUNDE CU "Bhop4Fun".
 3. Regulament Jucatori 1.1 NU AVETI VOIE SA FOLOSITI HACK-URI/PROGRAME CARE OFERA UN AVANTAJ FATA DE CEILALTI JUCATORI. (BAN PERMANENT) 1.2 NU AVETI VOIE SA CHEMATI ALTI JUCATORI DE PE SERVER LA COMPETITIVE SAU ALTE JOCURI. (MUTE / GAG) 1.3 NU AVETI VOIE SA INJURATI O PERSOANA DIN STAFF. (MUTE / GAG) 1.4 NU AVETI VOIE SA REDATI MUZICA/URLETE IN MICROFON.(MUTE / GAG) 1.5 CODATII SE ANUNTA DOAR PE U@(Admin Chat),NU ANUNTATI PE VOICE CHAT/CHAT.(MUTE / GAG) 1.6 DESCRIMINAREA SAU RASISMUL SUNT INTERZISE.(MUTE / GAG) 1.7 NU AVETI VOIE SA FACETI RECLAMA LA ALTE SERVERE/DISCORD-URI SAU COMUNITATI.(BAN PERMANENT) 1.8 NU AVETI VOIE SA INTRATI PE SERVER CU NUMELE UNUI ADMIN.(RENAME/BAN PERMANENT) 1.9 NU AVETI VOIE SA FACETI GLUME CU "MI-L SUGI,MI-l BEI".(MUTE / GAG) 1.10 NU AVETI VOIE SA FACETI RECLAMA LA CHEAT-URI.(MUTE / GAG) Cu Stima,Stafful Bhop GGEZ.
 4. DNS Dorit : BHOP.GGEZ.RO IP:PORT Server : 136.243.234.230:27015 Profil Steam Fondator(i) : https://steamcommunity.com/id/frankmommy , https://steamcommunity.com/id/4wzy2 ; Profil Forum Fondator(i) : https://ggez.ro/index.php?/profile/1135-franklinn/ , https://ggez.ro/index.php?/profile/1136-4wzy ; Categorii : Cele clasice Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/136.243.234.230:27015/ De unde ai auzit de comunitatea noastra ? : Un prieten mi a recomandat comunitatea asta.
×
×
 • Create New...