Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TacPac

Member
  • Content Count

    169
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by TacPac

  1. Nick: Avxm Nick reclamat: Manevra Steam id reclamat; https://steamcommunity.com/profiles/76561198290015535/ (nu-l mai gasesc pe server dar asta a pus el la aplicatia lui de helper pe forum deci ar trebui sa fie bine cat timp el a fost acceptat punand link-ul de la contul lui ca steam id.) Data: 28/4/2021 Motiv: mute pe motivul "ma" fara a avea de ce sa imi dea Dovezi: https://imgur.com/a/JXpQHxf ; https://imgur.com/a/daBIvGQ Martori: Ghost Alte obiectii: Am refacut reclamatia ca cea mai mare problema era ca n-aveam eu steam id si screen shot-ul cropat. Frumos . Btw , am dat crop la poza ca sa se vada mai bine pentru ca eu ma joc 1360x760 si automat de vede asa cat timp shadow play-ul imi face ss in alta rezolutie.
  2. Nick: Avxm Nick reclamat: Manevra Steam id reclamat; Data: 28/4/2021 Motiv: mute pe motivul "ma" fara a avea de ce sa imi dea Dovezi: https://imgur.com/a/JXpQHxf Martori: Ghost Alte obiectii:
  3. Nick: Matei/TacPac/Avxm/Fortuna/Adibas Propunere: Sa se scoata toate avantajele vip-ului , etc... Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Serverul ar ajunge Competitive basic pentru ca asa cu bhop si toate avantajele care ti le da serverul nu te ajuta deloc sa iti imbunatatesti skill-ul pe matchmaking Alte obiectii: M-as apuca de server daca ar fi competitive basic pentru toata lumea si sa nu existe avantaje!
  4. 1. Numele melodiei (cerință obligatorie): Te-am văzut pe tiktok 2. Link (cerință obligatorie): https://music.youtube.com/watch?v=Cp8XHpZbw5c&feature=share 3. Nota personală (cerință obligatorie): 20/10
  5. Salut ! Sunt persoana reclamata ! Da, ti-am dat gag de 30 de minute deoarece ai nici mai mult dar nici mai putin de 294 de ore in momentul de fata pe server . Stii foarte bine ca serverul este family friendly deoarece ai mai fost sanctionat in trecut cu gag-uri. Prin urmare , parerea mea este ca gagul de 30 de minute este aplicat foarte bine , asta sustinand fix tu cu dovada pe care ai adus-o. Noapte buna !
  6. TacPac

    Propunere

    [*] Nick: Avxm [*] Steam ID: STEAM_1:1:465691553 [*] Propunere: Sa aiba toata lumea acces la demos . [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: 1. Nu cred ca a avea accesul la demos ca admin sau nu poate afecta printr-un fel serverul sau orice altceva , ba chiar poate ajuta foarte mult. 2. Lumea nu se va mai plange in reclamatii ca nu are acces la demos astfel adminii sau playerii care li se fac reclamatii sa nu mai fie nevoiti de a posta ei un demo . 3. Prin accesul tuturor playerilor la demos se v-a sanctiona mai mult decat inainte . [*] Alte obiectii: pa
  7. Sa imi dai mesaj pe discord cand o sa atasezi o dovada buna , nu cand pui o poza
  8. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Esti un copil foarte batut in cap , parerea mea e ca meriti grad doar prin donatie . Esti activ cat esti , esti foarte toxic , te contrazici si lista poate continua.
  9. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:contra [*] Motiv: Te vad rar pe server și părerea mea este ca ești prea mic pentru a avea un grad staff și nici nu prea cred ca ești capabil.
  10. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu te vad deloc capabil și sunt de părere ca minți în legătură cu vârsta , nu cred ca ai mai mult de 11 ani, cum nici fratele tău nu are 16.
  11. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu te vad capabil de a deține un grad staff , te-ai reapucat recent de server și deja îți faci cerere de helper . În concluzie , părerea mea este una negativa , poate pe viitor o voi schimba !
  12. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Când te vad ca intri pe server , cu siguranță nu intri sa te joci liniștit , mai intri cu 2 sau 3 prieteni și întrați cu scopul de a instiga la cearta sau cu chef de cearta. Enjoy !
  13. [*] Nick admin :Avxm [*] Nick forum : Tacpac [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Pentru mine ești o persoana foarte capabila și serioasa , nu te bagi în certuri și stai calm. Consider ca meriți gradul de admin ! Enjoy
  14. [*] Nick admin :Avxm [*] Nick forum : Tacpac [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Te vad sa acționezi pe server cu gag-uri și alte sancțiuni. Ai mai fost moderator în trecut și consider ca îl meriți înapoi. Enjoy
  15. [*] Nick admin :Avxm [*] Nick forum : Tacpac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Ai fost în stare sa zici pe admins only ca tu ai da un ban permanent pe motivul ca a înjurat pe u@ , din cauza asta nu te consider încă pregătit pentru admin , poate vrei sa dai și un suspend permanent ca face un baiat fk.
  16. [*] Nickname: Avxm [*] Ore jucate (ScreenShot) : https://imgur.com/a/OhL7rB7 [*] Steam ID: STEAM_1:1:465691553 [*] Grad actual: Admin [*] Grad dorit: Moderator [*] Alte obiectii: Bafta tuturor care ati facut cereri upgrade si va urez o viata sexoasa ! [*] Ai citit regulamentul ? :Il stiu din auzite
  17. Ok domnule Co-Owner ! Sa ne anunti daca ii dai warn lui Mario sau nu !
  18. Desi nu am fost martor si dovezile sunt foarte inutile (ma refer ca nu se regaseste un motiv de injuratura , doar instiga la cearta) . Omul chiar injura foarte mult pe server si instiga la cearta , eu sincer nici nu ii mai dau gag de 3 sau 5 minute , incep de la 10 min pentru ca de fiecare data cand intra pe server trebuie sa injure sau sa instige la cearta . Nu propun gag permanent dar nu ar strica sau sa ii dam gag-urile mai mari , sa nu mai incepem de la 10 minute , sa incepem de la 15 sau 20. Salutare si zi buna !
  19. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu ai citit regulamentul si cererea e facuta prea din scurt
  20. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Pro [*] Motiv: Mi se pari o persoana încrezuta si care te descurci foarte bine , te-am prins putin cand erai admin si am parerea ca nu vei abuza de grad . Succes !
  21. [*] Nick admin : Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Deja mi-am facut o parere proasta despre tine , doar prin motivul ca te retragi intr-una apoi te reapuci cu un grad staff , pe langa asta dupa ce ti-ai luat remove din Moderator , nu te-am mai vazut pe server. Imi pare rau , mai mult succes data viitoare!
  22. Pro , dar sa fie o chestie asemanatoare si la fd
  23. [*] Nick admin :Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:Contra [*] Motiv: Nu mi se pari genul de persoana capabila pentru acest grad , nu am incredere in tine si nu am nicio idee de unde ai aparut si cine esti . Imi pare rau si mai mult succes data viitoare!
  24. [*] Nick admin :Avxm [*] Nick forum : TacPac [*] Pro/Contra:pro [*] Motiv: Te descurci foarte bine pe server cand esti singurul membru staff sau nu numai , te implici mult si incerci sa te informezi bine cand o persoana abuzeaza sau face orice altfel problema si sanctionezi respunzator. Sper sa nu imi schimb parerea in timp , succes !