Jump to content

benecapa

Administrator
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

benecapa last won the day on October 27

benecapa had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

7 Followers

About benecapa

 • Rank
  GGEZ
 • Birthday 08/27/1998

Profile Informations

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  ggez.ro

Social Profiles

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. benecapa

  cred ca s-a stricat iar db

  @D1sKuL warn pt x2 post, data viitoare cand mai vrei sa sfatuiesti pe cineva despre ce si ce nu, arunca un ochi peste regulamentul forumului. Nu stiu cum doar tie ti se intampla mihai, e a 3-a sau a 4-a oara cand iti dispar lucruri ca prin minune. O sa verifice @Picutz si o sa vedem cauza, pana atunci topic inchis.
 2. benecapa

  Cerere DNS Go.GGEZ.Ro

  Acceptat, topic inchis.
 3. benecapa

  N-am murit , am luat o pauza, din nou.

  1024x768 si ai 39fps, nu ti-e si tie putin rusine asa ?
 4. benecapa

  giveaway

  Ia legatura cu @Gino sau cu @Picutz prin PM pe forum sau DM pe discord. Topic inchis.
 5. benecapa

  [reclamatie admin] ovy

  Reclamatie respinsa, o sa scapi de gag cand considera ovy.
 6. benecapa

  GiveAway Halloween 2019

  Castigator @NEMURITORUL007. Data viitoare sa numai mananci litere, la propriu. Felicitari !
 7. benecapa

  WARNIGHT 3

  @novalicioUS observi ceva familiar :)) ?
 8. benecapa

  Cerere unban RadOneⓇ︎Ⓐ︎ⒹⓊ

  Banul a fost scos.
 9. benecapa

  (off-topic) poveste pe dr.ggez.ro

  copii retardati, d-aia n-o sa aiba succes cu serverul...
 10. benecapa

  cerere dns - dr.ggez.ro

  Dupa ce pornesti server-ul si ii schimbi hostname-ul in DNS-ul cerut (dr.ggez.ro) imi lasi un PM si iti fac categoriile.
 11. benecapa

  Hacker PapaSmurf

  Topic inchis.
 12. benecapa

  GiveAway Halloween 2019

  Buna seara, ne-am gandit cu ocazia introducerii eventului de halloween sa facem si un mic giveaway pentru playerii nostrii inventivi, premiul consta in melodie la conectarea pe server permanenta, melodia este un fragment din "spooky skeletons". Ce trebuie sa faceti voi ca sa va inscrieti in acest giveaway ? Aveti de ales intre cele doua variante : 1. Compuneti o poveste horror de minim 200 de cuvinte folosind cuvintele : jailbreak, halloween, marinar, drujba. 2. Realizati o fotografie in care sa apara textul jb.ggez.ro # halloween scrisa de catre voi oriunde doriti (ex : pe tabla la scoala, afara in parc, scris in praf pe un geam...s.a.m.d) . Cel mai creativ text / cea mai creativa poza va fi premiata cu melodia personalizata la intrare, povestile / pozele se vor atasa in acest topic. Atentie : spam-ul / post-huntul este interzis, se raspunde doar cu o poveste / poza si atat, fara comentarii gen haha, naspa, etc., cei ce vor incalca aceasta regula vor fi suspendati permanent pe forum. Atentie : este interzisa folosirea programelor gen : paint / photoshop / alte programe de adaugat fonturi etc, poza trebuie sa fie realizata de catre voi, nu editata. Aveti timp pana pe data de 08.11.2019. Succes si fie ca cel mai inventiv si original sa castige 🏆!
 13. benecapa

  Event Halloween 2019

  Buna seara dragi jucatori, cu ocazia Halloween-ului s-a adaugat un nou event bazat pe o serie de quest-uri, in acest topic am sa va explic cum functioneaza si ce pasi trebuie sa indepliniti pentru a termina quest-urile. In primul rand, comanda pentru a activa meniul de event este !halloween. Primul pas al event-ului este craftarea unui Jack'o-Lantern, pentru a duce la bun sfarsit primul task este nevoie de : 1. Dovleacul ( se poate obtine folosind comanda de !getdrugs in zona marcata specific fiecarei mape, este o sansa de 25% sa pice, se poate incerca o data pe runda ) 2. Cutitul ( se crafteaza folosind butonul cu numarul 3 din meniul de event, pentru a crafta cutitul este nevoie de 250 mats + 300 credite, are o sansa de reusita de 50 % ) 3. Lumanarea (se crafteaza folosind butonul cu numarul 4 din meniul de event, pentru a crafta lumanarea este nevoie 100 drugs + 300 credite, are o sansa de reusita de 50%) Dupa ce indepliniti toti acesti 3 pasi, nu conteaza in ce ordine, prima jumatate a eventului este completa, avand ca rezultat final craftarea unui Jack'o-Lantern. In a doua parte a eventului avem nevoie de cele 3 acadele : Acadea Rosie ; Acadea Verde ; Acadea Albastra. Pentru a crafta o acadea avem nevoie de : 10x cub zahar. Cuburile de zahar pot fi obtinute : 1. La finalizarea unui quest zilnic (folosind comanda !quests) primiti automat 2x cub zahar; 2. La fiecare PayDay primiti automat 2x cub zahar. Acadelele pot fi dublate (ex: 3 acadele rosii, 2 rosii + 1 verde, s.a.m.d), pentru a termina partea a 2-a din quest aveti nevoie de toate cele trei culori mentionate mai sus. De indata ce ati obtinut cele 3 acadele colorate, quest-ul se termina iar ca si premiu final primiti automat un NameTag unic permanent, ceilalti jucatori nu vor avea acces la acest nametag niciodata in viitor. Acestea fiind spuse, va doresc distractie placuta si spor la treaba ! Happy Halloween !
 14. benecapa

  [Propunere] El3menT

  Prea mult post-hunt, topic inchis.
 15. benecapa

  [Reclamatie admin] Kentulet

  Reclamatie respinsa, topic inchis.
×