Jump to content

benecapa

Administrator
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

benecapa last won the day on February 17

benecapa had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About benecapa

 • Rank
  GGEZ
 • Birthday 08/27/1998

Profile Informations

 • Location
  Bucuresti
 • Gender
  Male
 • Hobby
  ggez.ro

Social Profiles

Recent Profile Visitors

894 profile views
 1. benecapa

  [Cerere Unban] MAJ3ST1C

  Cu cei 20 de euro ai tai, fondatorii comunitatii @Picutz @Gino si cu mine ne-am bucurat de o fabuloasa shaorma de la socului, iti recomandam si tie cu caldura ! Respins, topic inchis.
 2. benecapa

  [Prezentare]spz / spz_NoT S3CR3T

  Nu e tocmai ok sa-ti faci numarul de telefon public, campul contact se refera la un email / steam / skype / etc... Ti l-am scos eu. Bine ai venit !
 3. benecapa

  [Cerere UpGrade] Arrow

  Respins.
 4. benecapa

  Cerere Admin SpikexxxD

  Mutat la categoria jb, data viitoare fi mai atent unde faci cererile. Respins, nu avem ce sa facem cu helperi care nu stiu sa foloseasca un forum, revin-o peste 2 saptamani daca te simti mai pregatit.
 5. benecapa

  cerere admin Denisa

  Acceptat, bine ai venit ! O sa-ti adauge accesul @Abc cand are timp.
 6. benecapa

  Reclamatie Admin Antonio

  Alecsx a primit un ban permanent cu posibilitate de revenire iar Antonio a primit ban permanent fara posibilitate de revenire. Topic inchis.
 7. benecapa

  (Cerere Up) EDM

  https://prnt.sc/qo83cg
 8. benecapa

  Reclamatie (Co-Owner) Antonio

  @David15FTW warn pe forum pt. limbaj @Antonio Safu warn pe forum pt. x2 post. Reclamatie respinsa, adminul a procedat corect.
 9. benecapa

  REclamatie aramura

  Reclamatiile pt gag 5-10 minute nu se iau in considerare, de asemenea pt. @Aramura, mai moale cu gagu pt. CAPS, atat timp cat nu insista si nu deranjeaza pe nimeni nu vad de ce ar primii gag. Gag pt. caps se da cand se face spam pe mai multe randuri, minim 4-5 cel putin, nu la 3 cuvinte caps gag, avertisment verbal de data asta.
 10. benecapa

  Reclamatie (Co-Owner) Antonio

  24 ore la dispozitie pt. a reclama un abuz, nu ne trezim dupa 1 saptamana ca vrem sa facem rau cuiva. Topic inchis, reclamatie respinsa.
 11. benecapa

  2017 vs 2020

  2 Ianuarie 2017 https://i.imgur.com/54ckf5M.jpg 6 Ianuarie 2020 https://i.imgur.com/qxgri9D.jpg Se pare ca in Ianuarie ne merge bine, multumim tuturor prezenti si ramane valabil ce scrie in prima poza in chat, va pupam, din 2015 locu 1 indiferent de DNS.
 12. benecapa

  Cerere Dns

  Acceptat, bine ai venit !
 13. benecapa

  Cerere Unban Aditzu

  Te duci cu steamid-ul la un co-owner pe steam/discord, le urezi un an nou fericit, iti ceri scuze si ii rogi frumos sa-ti scoata banul. Topic inchis.
 14. benecapa

  Propunere

  Propunerile le puteai face intrun singur topic, nu in 2 diferite, le-am unit eu, data viitoare te rog sa citesti si sa respecti regulamentul forumului, x2 post (in acest caz x3) este interzis si pedepsit cu warn, gasesti aici regulamentul. Cat despre propunerile tale : 1. Exista deja un topic in sectiunea Admins Only unde helperii noi sau cei ce nu cunosc comenzile pot pune intrebari legate de ce comenzi sa foloseasca si cum sa le foloseasca in diferite cazuri. 2. Mai multe informatii legate de sistemul de bizz-uri o sa apara pe forum in momentul in care reimplementam sistemul, dupa revelion o sa fie adaugate bizzurile inapoi. 3. Nu avem specificate comenzi predefinite pt. ca situatiile difera de la caz la caz. Topic inchis, mai multa atentie pe viitor.
 15. benecapa

  [Cerere Helper] Jake

  Respins.
×