Jump to content
GGEZ - Devoted to excellence
Guest Guest guest user
Existing user? Sign In  

Sign InSign Up
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. [*] Nick admin : Vito | jb.ggez.ro [*] Nick forum :PufuleteGaming [*] Pro/Contra: contra [*] Motiv: Nu ai citit regulamentul
 3. [*] Nick admin : ciorbadesarmale JB.GGEZ.RO [*] Nick forum :ciorbadesarmale1 [*] Pro/Contra: pro [*] Motiv: merita staff si e capabil
 4. MODEL CERERE ADMIN: [*] Nume: Pumpkin [*] Nick: Denis [*] Nume discord + id: PumpKin#6655 [*] Varsta: 14 jumate [*] Ore jucate? (ScreenShot) : am 604 ore 45 minute 27 secunde nu pot face ss [*] Steam ID:STEAM_1:0:528896857 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/id/D_E_N_I_s/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?: da [*] Ai citit regulamentul serverului?: da [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul): pentru ca il am mai avut si pentru ca il vreau inapoi si e cel mai tare sever din romania [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu): da [*] Alte obiectii: tot severu e de treaba
 5. MODEL: [*] Nick: Pumpkin [*] Admin-ul care ti-a dat suspend / ban / gag : Benecapa [*] Steam ID: STEAM_1:0:528896857 [*] Motivul pentru care ai luat suspend / ban / gag : Prost [*] ScreenShot: nu pot face scuze [*] Alte obiectii: doamne ajuta ma
 6. [*] Nickname: Vito [*] Ore jucate (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:0:642458706 [*] Grad actual: Helper [*] Grad dorit: Admin [*] Alte obiectii: - [*] Ai citit regulamentul ? : Vreau helper
 7. Yesterday
 8. [*] Nick admin: AnTiDoT [*] Pro/Contra : Contra [*] Motiv: Esti activ pe sv dar nu ajuti playerii de pe sv. SUCCES!!!
 9. Propunerile tale au fost respinse! Singura comanda valida acceptata este si va fi intotdeauna "simon spune", iar comenzile de genul "Simon spume/spunele/spunem" nu sunt acceptate pe server. In legatura cu modul de box propus trebuie sa ii dam un avantaj player-ului ramas la comenzi. Pentru celelalte propuneri te-as ruga sa citesti regulamentul pentru a te informa cum decurge modul de joc T/C.
 10. [*] Nick admin: Xenon [*] Pro/Contra : Contra [*] Motiv: Nu te-ai facut remarcat, nu esti activ, nu te vad ajutand playerii, nu te cred capabil pentru grad
 11. [*] Nick admin : keta [*] Nick forum : ketamineev2 [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Nu ajuti playeri de pe sv si nu te cred capabil pentru acest grad. [*] SUCCES!!
 12. [*] Nick admin : Kex [*] Pro/Contra : Contra [*] Motiv : Eu unul nu prea te vad pe server si nu pot sa mi dau seama daca esti capabil sau nu.
 13. Last week
 14. [*] Nick admin : petre #GGEZ [*] Pro/Contra : Contra [*] Motiv : Esti activ si te vad mai mereu pe server dar nu interactionezi sau ajuti playeri de pe server. Succes!
 15. Numele tău real:Stanciu Valentin Numele tău de pe steam:Valentin#hns.ggez.ro/go.ggez.ro Vârsta ta:13 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău:STEAM_1:0:533184866 Discord-ul tău:𝓋𝒶𝓁𝑒𝓃𝓉𝒾𝓃$#2282 Ai citit regulamentul serverului? : stai sa-l caut Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? :da da Cu ce ne poți ajuta? : Cu tot ce pot, voi ajuta oamenii noi ajutandu i! Ai intrat pe serverul de discord ? :da Alte obiecții : nu!
 16. [*] Nick admin : AnTiDoT [*] Nick forum : AnTiDoT [*] Pro/Contra: Contra [*] Motiv: Esti destul de activ , nu prea ajuti playerii de pe sv si nu te cred capabil pentru acest grad. SUCCES!!!!! SUCCES!
 17. [*] Nick: nowak / Saul Goodman (in joc) [*] Steam ID: STEAM_0:0:205209022 [*] Propunere: Am auzit foarte multe comenzi cu „Simon zice...” si din cate vad este o comanda invalida, dar poate sa fie comanda valida pentru ca vine de la sinominul spune, fiind doar o singura comanda valida „Simon spune...” poate sa fie si „zice”. Inca o comanda pe care am auzit-o de la CT este „Simon spune CT luati-va pozitii.” ceea ce comanda este schimbata de cea precedenta. Nu poti spune „Simon spune...” sau „Simon zice...” la orice pentru ca se schimba comanda la acea precedenta. Ori acea comanda cu care la unii li se intrerupe microfonul „Simon spune/zice ultimul sus moa—” poti s-o identifici ca o comanda invalida si poti sa faci orice. Exista acele day-uri, Simon-ul nu trebuie sa fie lasat influentat de Terro pentru ca mi se pare absurd, practic cei de la Terro vor day-ul respectiv si-l pune pe Simon sa bage day-ul respectiv, cel mai bine este aleaga Simon ce day vrea el si nu prizonierii. Din cate am auzit doar „Simon zice” pare sa fie o comanda invalida, poti sa spui orice comanda invalida cum ar fi: „Simon zicele,” „Simon spunele,” „Simon spunem,” etc. Daca a activat modul de box, nu are voie sa omoare pe nimeni. [*] Cu ce ar ajuta aceasta propunere la server?: Ar ajuta foarte mult, din cate vad exista doar o comanda invalida si nu mai multe, cat si pentru schimbarea comenzilor spuse de Simon precedent, chiar si cu modul de box. [*] Alte obiectii: Sinonimul de la a spune: Spune Spune, verb Sinonime: a zice, a vorbi, a se exprima, a grăi, a rosti, a declara, a comunica, a se adresa, a glăsui, a relata, a povesti, a istorisi, a nara, a expune, a evoca; (figurat, popular) a cânta, a recita; a explica, a lămuri, a clarifica, a limpezi; a mărturisi, a destăinui, a dezvălui, a da pe faţă, a divulga.
 18. [*] Nick admin : keta go.ggez.ro [*] Nick forum : ketamineev2 [*] Pro/Contra: Pro [*] Motiv: In ultimul timp te am vazut activ pe server si nu te am vazut sa te certi cu nimeni. SUCCES!
 19. Numele tău real: Petre Numele tău de pe steam: petre #GGEZ Vârsta ta: 13 Orele jucate pe server (screenshot): Steam ID-ul tău: STEAM_1:1:709761800 Discord-ul tău: ! young petre#7777 Ai citit regulamentul serverului? : stai sa-l caut Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam? : Da Cu ce ne poți ajuta? : Membri si ma descurc bine staff Ai intrat pe serverul de discord ? : Dap Alte obiecții : Pai stiu ca am 55 ore dar ma descurc si stiu sa imi fac treaba 😃
 20. MODEL CERERE ADMIN: [*] Nume:Adrian [*] Nick:pula bionica jardaN jb.ggez.ro [*] Nume discord + id: Zavy_Pe_Zona♰#4910 [*] Varsta:14 [*] Ore jucate? (ScreenShot) : [*] Steam ID: STEAM_1:0:532614898 [*] Steam Profile Link: https://steamcommunity.com/profiles/76561199025495524/ [*] Ai sincronizat contul de forum cu cel de steam?:da [*] Ai citit regulamentul serverului?:Vreau helper [*] De ce vrei acest grad pe server? (motivul):Vreau sa revin in staff si sa ajut toti playeri noi care sunt pe server + sa ma ocup de persoanele care fac lucruri rele pe jb [*] Ati aderat in Grupul Steam? (obligatoriu):da [*] Alte obiectii:
 21. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 22. 1. Titlul: Lichidați Parisul!- Sven Hassel 2. Scurtă descriere: Când nu poti să cucerești, alegi să distrugi. E ultima șansă a lui Hitler să salveze Al Treilea Reich. Milioane de trupe aliate au debarcat în Normandia. Ordinele sunt clare: Sven și camarazii săi, deja întăriți de războiul sălbatic dus în stepele de pe frontul de Est și la Monte Cassino, trebuie să se retragă din Strasburg și să distrugă Parisul. Au 12 zile pentru a lichida Parisul. 4 Nota personală: 8.8 / 10 5. Poster carte:
 23. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 24. Prenume : Andrei Vârsta : 14 jumate Locația : Italia Ocupație : Gaming in vara restul anului scoala. Hobby-uri și pasiuni : Piano Mod preferat : Nu am preferinte. Steam : aNdy. JB.GGEZ.RO De unde ai auzit de GGEZ România? : l-am gasit random pe Community Browser Acordă o notă comunității noastre : 10 Contact : Discord, ❧𝕬𝖓𝖉𝖞#4939 Alte detalii : Ma jucam de mult pe serverul de jailbreak, am auzit de forum si am vrut sa dau o incercare.
 1. Load more activity